Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] 1Kkk W 2 Godziny Jak To Możliwe?

Kosior123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TY JESTES GENIALNYYYYY ZBAWCO TY MOJ. :D okradli mnie mialem tylko kilof a rudach zarobilem 50kk przetracilem an boty i JEB! 170KK !!!!!!! JESTES MOIM ZBAWICIELEM Z OKRADZIONEGO KONTA MAM FMS SMIERTE ZELKA 5KOTNA+9/8!!!!!!!!!! MASZ BIG BIG BIG +

1375198444-U163133.jpg

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no ładnie,ładne.Sprawdze sposób o 16. plus 4 you :P

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

mam nadzieje ze to dziala ale to tylko o takich godzinach 8 i 16 czy jeszcze kiedys wystawiaja ?? ja skonczylem gre z powodu tych cen ale moze dzieki temu i tych cen zaczne grac ponownie HeHe ;d

1zo8gfn.png6457.jpg

32266.png22512.png

32748.png6647.png

34591.png2027.gif Barbie Lover <3:D

21571.jpg33602.pngNie lubisz?? Daj + :D

35353.png13552.jpgDIRECTION?!

399.gif

Nie bądź żyła i daj +

Opublikowano

Ja byłem o mniej więcej 08:02, ponieważ źle budzik ustawiłem i jak wszedłem na te ch2 nie widziałem żadnego bota, dopiero potem ok. 09:30 był bot, ale nie miał tak tanio bo małż po 5 KK. Dodam, że gram na Gromo ( s10 ) shinsoo. Powiedzcie, czy te spuźnienie o 2 minuty to główny powód?

Opublikowano

Na Kronosie boty wystawiają normalnie po 9kk małże i po 60kk bodzie... ; /

No więc lipa :D

Opublikowano

Jeżeli to prawda i działa na s16 masz munie limit + i 5 stars. Sprawdzę jutro przed szkołą dam na sklepik 200kk i będę nim stał przed 8:00 w jinno a główną postacią do shinsoo ;p

64968434.jpg

10229902.jpg

40909615.jpg

69224726.jpg

Fakt boty, były o 8:00 ale coś słabiutko u nich pewnie większość zbanowanych dzień wcześniej... Jednoe boty były drogie drugie tanie nie rozumiem tego btw. kipiłem pare marmurków po 4kk ;p sun zi sprzedam zaś za 25kk. Zobaczę o 16:00 co będzie i jeszcze 'wybadam' boty. Masz plusik i 5*

Opublikowano

MAm pytanie do autora bo wczoraj bylem u czerwonych w m1 i stałem od 15.50 do 16.10 i nie bylo zadnego bota.

One na białym polu wystawiają?? Prosze niapisz bo mam malo kasy, tez gram na gromo na niebieskich xD.

Napisz czy to jeszcze działa i na jakim ch teraz i jaka godzina bo niewiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...