Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] 1Kkk W 2 Godziny Jak To Możliwe?

Kosior123456

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

witam czy te godziny wystawiania sa nadal takie same ?? i czy na karzdym serwie jest ??

Opublikowano

mnie te boty zawsze tylko denerwowaly a tutaj niespodzianka - są takie praktyczne ^^

Ludziki interesujące się m&a, zagrajcie w Elsworda~

Opublikowano

pytanko :D

siedziałem dziś od 15:50-16:20 ch2 m1 shinsoo na phobosie i co? i nic ani jeden bot się nie pojawił... to zmienili godziny wystawiania czy może nawet dni? nie gram bo postać główna banned ale na sklepiku mam 2kkk+2kkk :D i chciałbym to powiększyć bo unbanned będzie już za parę dni ;p

jakby ktoś nie wiedział to s18 :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może ktoś wie jakie CH i o której godzinie na s24(Phantos) ? Dzisiaj się specjalnie obudziłem żeby ten sposób wypróbować, ale botków nie było :/ Więc może ktoś gra na Phantosie i by mógł napisać gdzie i o której

Logo.JPG

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Moze ktos byl w tych godzinach na s7^^? (Almanach) ? i wie o o ktorej wystawiaja tam shopy ^? bo siedze od 07:40 i nadal sa te 3 boty 2 w sobie (wh) a jeden w oddali jakby sklep wystawial xD jeszcze sprawdze dzis o 16 jak ktos moze to niech poda to info z Alamacha ^ dam limit + ^^

Opublikowano

Sa te boy na s19?Jak tak to jakie ch i jakie godziny?Za pomoc+

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

też tak robie... :P

na s12 boty również tak robią ..

Tylko że tam bodzio kosztuje +300 kk :P

a boty wystawiaja po 50kk ;P

Można i to wiele zarobić ;d

dominiq.png

Sygnatura & avatar zrobiony przez

Equ.

- - - - -

Opublikowano

Tak patrzałem na s25 shinso i działa ;) Tylko szkoda że wszystko tak szybko znika ;/

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Na monastyrze dzisiaj siedziałem i nie było botów... pozmieniali godziny czy co? Ktoś może mi odpowiedzieć? = )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...