Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] 1Kkk W 2 Godziny Jak To Możliwe?

Kosior123456

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj przedstawie wam jak zarobic 1kkk w 2 godziny na botach;) Więc zaczynajmy

1.Na początek potrzebujemy około 100kk na rozkręcenie

2.Patrzymy na zegarek gdy jest około 7.55 lub 15.55 niemusi byc ta godzina Jedziemy do czerwonych gdy już jesteśmy powinny być boty z 1lvl o nazwach np wfsafsdnh

3.Stoimy koło nich i uważamy bo w każdej chwili mogą wystawic shopy a uwieżcie mi 10sec i niema nic...

4.A więc czekamy do 8.00 lub 16.00 jak chceci to niemusicie być o tych godzinach lecz to wtedy są najtansze boty

5.A Więc np Wystawiły cennik botów na s 10 :bodzio 16kk tez się dziwie ale dzisiaj kupilem cale eq bodzi;) fms i tu zalezy od sr jak jest sr do 10% to po 2,5kk do 20% po 5kk i do 35% po 10kk róża po 1kk tez można zarobic;) fasolka zen:5kk;).

6. a więc powiedzmy kupilismy te 20bodzi po 16kk wystawiamy (obojętnie jakie królestwo) np bodzie po 60kk i zostawiamy przychodzimy po godzinie i eq czyste i 3x więcej się wrócilo co wydalismy na bodzie;)

niestety niewiem jak jest na innych serwerach ale na s10 tak jest;)

Myśle że się przyda

Dokładnie tak samo jest z malzami ale zas w jinno i pojawiają się tylko o 8.00

Sory za estetyke ale niemoge wykombinowac jak się daje kolory (jestem od niedawna na tym forum)

A i prosze modka żeby niekasował bo takiego typu tutka jeszce niebyło

Zbieram +;)

@ Edit;

Prosze Zwrucić uwage na Fakt że na Drogich serwerach niema botów!

Przynajmniej na na niekturych już niewiduje.

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie na wszystkich serwerach to ch2 boty otwiraja shopy na ch handlowych a np na grymuar to ch1 na monku tez ch1 wiec to zalezy od serwa ja któregos dla malze od nich po 4.5kk wzielem na grymuarze a chodza po +/- 10 a ponad 1eq kupiłem bo inni tez skupowali i teraz mam ferie to codziennie do botow bede chodzil thx za info o ktorej otwieraja

@edit na grymuarze boty otworzyly shopy w jinno bodzie po 40kk a w shinsoo po 35 kupilem tylko te po 35 bo chodza max po 45kk

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Wielkie thx za tuta przyda się na dobry zarobek + dla ciebie

lechsyg_hhqqnsr.jpg

• Daj Plusika add.png a zrobie to samo ;]
  • Zapraszam na Serwer ElandosMT2 !
  • userbarcopy.png

Opublikowano

Na almanachu jest w chuj botów z małzami po 3kk(normalnie 4,5) a i tak nikt nie kupuje ostatnio bot stał 2 dni dlatego na almanachu sie to nie sprawdza:///

Opublikowano

Na almanachu jest w chuj botów z małzami po 3kk(normalnie 4,5) a i tak nikt nie kupuje ostatnio bot stał 2 dni dlatego na almanachu sie to nie sprawdza:///

nie sprawdza sie?

przeciez i tak zarabiasz 1,5kk jak malze 5kk

a boty po 3kk ;)

tez gram na almanachu

i w chunjo ciagle sa boty co sprzedaja kk po 500kk , fmsy po 5kk , malze po 3kk,bodzia po 20kk (bodzio 60kk ;))

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Mógłbyś jeszcze napisać ile czas czekać np. od 8:00 do której

bo od 8 są te boty kupiłem parę rzeczy i nie wiem czy jeszcze będą te boty proszę o odpowiedź

te boty jak sprzeddzą wszystko to odnowa dropią i to jak się niemyle trwa do 16.00

Opublikowano

Te botki to dobra rzecz :D na gromo sprzedawały wczoraj róże za 1,5kk :D ja wszystkie wykupiłem i wystawiłem za 2kk :D zawszy jak świeże bułeczki :D więc jak widać to dobry sposób żeby zarobić:D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Nie próbowałem , ale przetestuje u kumpla ;).

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

Zauważyłem że te boty są codziennie ale nie w tych samych ilościach i nie te same. np. w poniedziałek na serverze Candia było pełno botów o różnych nazwach np. ( malz malz chocolate roze, hsbvkaka, itd. ) a już np. wczoraj i dziś były tylko boty o nazwie malz malz chocolate rose nie wiem jak na innych serverach ale na Candii tak było. A co do sposobu to jest bardzo dobry ja w 2 dni dorobiłem się około 800kk :D

Opublikowano

UP: No dokładnie tez się tak dzieje na S gromo

jak chcesz się załapać to podejdz do jinno około 8.00 rano tam boty sprzedawają malze po 2,5kk

na gromo juz malze po 10kk więc zarobek ze hoho;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...