Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurna szkoda pisze to 2 raz bo bez szensu duzo graczy pewnie jest w innych krajach i tez by chialo zagrac a nie maja jak bo tylko pl sms sa

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera. Gdy grałem sobie spokojnie nagle napisał do mnie GM ze jest post na forum ze mam dmg. Powiedzial ze musi to sprawdzic. Powiedzial zebym mu dal IP. Nie potrafilem mu dac IP wiec powiedzial zebym mu dal login i haslo gdy pisal bylo w nawiasie GM wiec mu uwierzylem. Podalem mu login i haslo gdy wszedlem na konto nie bylo eq. Wtedy wszedlem na strone internetowa i wiedzialem jakie mam ip. Napisalem mu ip i dlaczego nie mam eq on odpisal ze eq zostalo zabrane z powodu zbyt niskiego bana

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam serwera. Gdy grałem sobie spokojnie nagle napisał do mnie GM ze jest post na forum ze mam dmg. Powiedzial ze musi to sprawdzic. Powiedzial zebym mu dal IP. Nie potrafilem mu dac IP wiec powiedzial zebym mu dal login i haslo gdy pisal bylo w nawiasie GM wiec mu uwierzylem. Podalem mu login i haslo gdy wszedlem na konto nie bylo eq. Wtedy wszedlem na strone internetowa i wiedzialem jakie mam ip. Napisalem mu ip i dlaczego nie mam eq on odpisal ze eq zostalo zabrane z powodu zbyt niskiego bana

hmm to nie był GM chyba to było jakies neo ktore chiało twoje eq GM ma zawse twoj login i haslo pacz tez se moge zrobic lGMlNazwa wystarczy małe L i git

Opublikowano

Fajny serv,

20 minut temu wysłałem sms'a kod oczywiście nie przyszedł, poczekam jeszcze 24h i złoże reklamacje...

@edit

po 30min przyszedł sms, serv nawet spoko

lastfmred.gif

Opublikowano

Serwer fajny wsumie nie ma is mozna powalczyc pvp fajna zabawa

A nawiasem oddam te konto na ss ponizej za itemy na innym fajnym serwie;p

Sura bm 90lvl koks cale eq odpicowane, do tego 4 futra+ ktore potrzeba do ulepszania itemow na epickie takze mozna spokojnie jeszcze sobie cos porobic:P

Kd w broni 80%

http://i51.tinypic.com/2hrmskk.jpg

jak cos to pw lub gg 11716970

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Serwer na prawdę zaje***** ... Opłaca się grać , to jedyne 2,46zł za sms może zamienić się na bardzo fajną zabawę ... To nie tylko już istniejące privy typu : EliteMT2 itp. na prawdę tutaj serwer jest dopracowany ... Nowe hwangi itd. POLECAM !!!

Opublikowano

moze sie przydac tylko zamiast PL ale nie tutaj. malo kto zaplaci chhocby 1zl...

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

ja bym pograł ale nie mam możliwości wysłania sms ponieważ mieszkam w Anglii

jeśli ma ktoś konto do oddania to byłbym wdzięczny a nawet więcej bo może będę mógł dać inne konto

Opublikowano

przyjmę konto obojętnie jakie, prosze o napisanie na pw =]

bardzo mi zalezy tam zagrac i nawet marze o tym ale nie mam pieniędzy na komórce ;(

prosze o napisanie na pw w sprawie konta a dam tyle plusikow, 5 itd ile sie dam =]

Opublikowano

Tylko ja bym dodał do handlarzy 6/7 Bon i Bryłki które można by łączyć

11360.gif

e4e91d06b88e8ef4c32aeb996b39ad8d.gif?1315424848

Opublikowano

@Up

To chociaż bryły bo po tej ilości yang to sie szybko bugują

11360.gif

Opublikowano

wiesz jak skoczy ci 2kkk, to ci się zeruje, ale jak się gdzieś przeteleportujesz to masz 1,999,999,9.. ileś tam, i wam też coś się rypie z serwerem ;p?

Opublikowano

@Up

No dobra ale w tedy to szkoda troche tej kasy, a po za tym zawsze później si emoże przydać

11360.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...