Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

nie wydaje ani grosza na serwery. Własnie dzieci na PL które miały 5 bonami i wszystkim +9 bo rodzice im dają kasę na grę skłoniły mnie do skończenia z PL metinem. Już nie gram, tylko od czasu do czasu wchodzę na jakiś 4fum albo PvP aby się pobawić. Masz racje z tym, że 2zł to nie majątek ale wole je stracić w sklepie niż na grę.

Opublikowano

Takie serwery nie powinny w ogole wychodzic na swiatlo dzienne : ) Chociaz w sumie cos dla debilow oraz ludzi ktorzy na hardzie nie wbili by 30lvl-a. Nie polecam.

Opublikowano

Sewer Dość fajny Ale Mam Pewne pytanie da się już ulepszać ostrze niebios (te 2 ręczne) do +9?? bo pamiętam że nie można było ;s

Opublikowano

Serw swietny, placisz za reje lecz potem grasz spokojnie bez dzieciakow ! polecam !: )

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Haha deco nie spodziewalem sie takiego servera po tobiee

haahaaa .. DObry pocisk ;][

pozdro graja tylko neoski ktore wydaja kase na gre , lub na priva ktory i tak padnie i tak ;]

wieccc masakra na maxaa

Zbieram Minusy ------

Opublikowano

@xDziunia

Serwer nie padnie ^^

Na CH1 jest pełno ludu, na CH2 mniej oczywiście

Serwer pod PVP ustawiony ^^

fajny 4FUN, ale jak full eQ masz to nie ma co robić ;D

GZ takiego privka Deco, udany !

;)

Opublikowano

chuj wam wszystkim w dupe pierdolone neokidy tutaj pizdy drzecie ze ktos wydaje 2 zl na priva a sami ile ladujecie zal mi was niedojebane buraki z wodoglowiem. serwer jest zajebisty a ty jeden z drogim jak nie masz zamiaru wydac kasy to spierdalaj do rowiesikow do piaskownicy babeczki stawiac a nie sie wpierdalasz na forum gdzie starsi rozmawiaja. SERWER ZAJEBISTY WBIJAC ALL KTORYM NIE SZKODA ROWNOWARTOSCI SNICKERSA HAHAAHAH BO TYLE TO KOSZTUJE. Tym co szkoda te 2 zl powiem tak won na pl tam dopiero bedziesz pakowal kase albo ciebie dla kasy w kakaowe oko hahahahahaah

Opublikowano

chetnie bym zagrał ale jestem w angli jak by sie dalo cos zrobic inny transfer z inego kraju chetnie zapłace a po za tym 3 zl to prawie nic!! mozecie ustawic za 1 funta najlepiej czy cos takiego bo w polsce fun stoji 4zl+

Opublikowano

Zapłaciłem za rejestracje .. Ale bardzo się zawiodłem . Naprawde nie polecam .

RMCF

Opublikowano

Takie serwery nie powinny w ogole wychodzic na swiatlo dzienne : ) Chociaz w sumie cos dla debilow oraz ludzi ktorzy na hardzie nie wbili by 30lvl-a. Nie polecam.

A ja tutaj gram by odpocząć od hardów i się trochę pobawić na pvp. Więc nie obrażaj bo ja grając na serwerze uznałem że gra tu wiecej osób inteligentnych i dobrze się wyrażających niż grało na evonisie, evenye u gra na hybridzie. Powiem ci krótko: Nie grasz, nie oceniaj!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...