Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

Bez sensu taki Klient jak to jest zwykły metek , a w nim wklejony pather ^^ mówiłem dajcie Klienta bez pathera !!!!!

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano

hehe gosc natrzepie kasiory za sm i zamknie serwa zobaczycie

hmm On z tego sms dostanie moze 1 zl , utrzymanie serwera dedykowanego kosztuje 200 zl za miesiac + , utrzymanie choc takiej rejestracji tez kosztuje wiec powstrzymać sie !!

Opublikowano

Graczy Online : 230 - jeśli on dostaje złotówkę z tych sms'ów to już ma te 230zł.

A mi się wydaję, że ten serwer jest postawiony po to, żeby zarobić na Lomax'a i 4Bidden'a.

Dużo osób chce, żebyś pozmieniał te bony. Zanim ktoś zrobi dobre bony, to serwer padnie.

Troszkę popraw EXP, zrób to.

pLoX

g0Tef.jpg

Opublikowano
Graczy Online : 230 - jeśli on dostaje złotówkę z tych sms'ów to już ma te 230zł.

A mi się wydaję, że ten serwer jest postawiony po to, żeby zarobić na Lomax'a i 4Bidden'a.

Dużo osób chce, żebyś pozmieniał te bony. Zanim ktoś zrobi dobre bony, to serwer padnie.

Troszkę popraw EXP, zrób to.

pLoX

Jak nie wiesz czemu Lomax i 4Bidden są wyłaczone to nie gadaj...

Po co mówisz że ma coś poprawiać skoro nie grasz na tym serwerze mówiłeś tak kilka postów wcześniej...

cooltext459401035.gif

cooltext459401348.gif

Opublikowano

dobiłem 90lv i czekam aż on coś zrobi z tymi bonami.

nie interesuj się mną, bo kociej mordy dostaniesz. ;>

g0Tef.jpg

Opublikowano

Przykro mi nie będę w ten server grała, bo kto chce na 4funie zmieniać bony 5 tygodni? -_- ... i tak padnie, a ja miałabym siedzieć i robić je cały dzień? Niedoczekanie!

Opublikowano

jesli chodzio o exp to jest ok.w 150minut 89 lvl ,wiec nie jest zle.i tak z tego co czytam to nie ma po co expic dalej,bo mozna all bronie zalozyc.wiec expa sie nei czepiajcie.ale bony to sa masakra.cos musialo byc przy nich kombinowane.bo nie da sie wsadzis takich jakie sie chce(zadne wygorowane.standardowe ludzie i int w szpona) 400 zmian bonusu i najlepiej co weszlo to 8 int 5 ludzie.psuje sprawe ze z "normalnymi" bonami typu pz czy ludzie wchodza bony na konkretne klasy.i chcialoby sie zrobic konkretny item ale jak pisza wyzej trzeba by bylo siedizec ze 20h.osobiscie to juz tylko czekam zeby cos z tym zrobic i dodac futra yeti z + do sklepu.bo to nie jest pl zebym dropil 2 h jakies zasrane ulepsacze,jak zmienia sie te 2 sprawy,to jeszcze zagram(jak iwekszosc pewnie).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Fajnie byłoby jakby wchodziły maksymalne.

Przecież i taknei dałoby się zrobić 1 eq na wszystkich, by wszystko niszczyć, a to znacznie urozmaiciłoby pvp.

Opublikowano

Lunchera wbij do metka z 2008roku powinno grac.

Spotkać mnie możecie pod nickami:

- Uniwersalny

- ChaosN

Jestem tym który wkłada w to gówno całe serce

Opublikowano

Smutasnie wyglada reje. . . no ale jezeli ma byc tak ze IS nie bedzie wcale to nawet dobre rozwiazanie. . . Poczekam troche jak bedzie 200+ ludzi to bedzie na co sie rzucac. : )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

krystek odpisz na pw

Nick : ZdzisiekHard

Królestwo : Shinsoo

Gildia : Hot

Level : 96

Serwer : Celestial-World

Czas gry : 1 dzien

Opublikowano

Właśnie tego pliku nie brakuje bo jest tylko pisze tak :nie znaleziono wejscia punktu procedury ilOriginFunc w bibliotece devil.dll

Pomoże ktoś z tym proszę o pomoc na GG:13269982

Opublikowano

server naprawde pro polecam exp naprawde dobry jak na 200% 30min 75lvl full kasy takie osiagniecia moje^^

2zl na taki serv nie szkoda polecam wszystkim co maja mozliwosc wyslania sms

uberevil.png

Credits To: LoxTix

Opublikowano

194 online osób to raczej nie dużo na innych dedykach są po 1-5k nawet no-hamachi mają więcej ale cóż ja już 5 min czekam na kod zwrotny ... SMS

NJxbd4x.png

Opublikowano

Do tych od devil.dll:

Dajcie to do

C:\Windows\System32

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

damix5123 masz wielki szacuneczek odemnie masakra rozwiązałeś mój problem normalnie w nie wiesz jaki jestem tobie wdzięczny : ) dzięki za pomoc

Co wolisz + czy - ???? daje 5x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...