Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Promt2[Pl][Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie mówić że powtarzam zdanie innych ale są różne opcje utrzymania serwera a płatna rejestracja często odstrasza ludzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie tylko czy hwanga ite bronie mozna rowniez w grze zrobic? czy tylko is? bo moje zdanie takie ze co w is w grze tez powinno byc.Pzdr.

Sygna Poszla na spacer. wiosne mamy ;)

Opublikowano

nawet sie opyla wbic za te 2,46

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie! wklej to na swoją sygne :)

Opublikowano

Pytanie tylko czy hwanga ite bronie mozna rowniez w grze zrobic? czy tylko is? bo moje zdanie takie ze co w is w grze tez powinno byc.Pzdr.

Idiots? Na tym serwerze nie ma IS'u.

Po drugie, na wszystkie itemy masz 100% i brak ulepszaczy.

Bardzo łatwo zrobić eq, z palcem w dupie. ( jak to się mówi ) ^^

g0Tef.jpg

Opublikowano

jeszcze takie głupiego serwer nie widziałem żeby dawac kase za zrobienie sobie konto to już zal

l

52324509.jpg
Opublikowano

Wam nic nie pasuje.

2.44zł to jest nic, gorzej jak jest is.

A serwer jest warty tych 2złotych.

g0Tef.jpg

Opublikowano

Co to jest 2.44zł -_- i mówię wam też myślałem tak jak wy zanim wysłałem a po wysłaniu stwierdzam że naprawde warto było i serwer nie jest aż tak prosty owszem są stale itp u handlarzy ale żeby mieć hwanga trzeba ulepszacze które łatwo dropnąć :)i już się robi ciekawiej

mojasygnan.png

Opublikowano

Co mam zrobić jak w rejestracji e-mail mi się nie mieści, po prostu za dużo znaków ma?

Dzięki za pomoc ;d

2ql8tpv.gif

Zarzuć +.

Opublikowano

eco trochę mi cie szkoda otwierasz new serwy a innych swoich nie ogarniasz tylko rozdajesz bany za osiągnięcie 150 lvl na LomaxMT2 nawet nie masz odwagi popisać na gg i wyjaśnić to szkoda oj szkoda...

Opublikowano

Buhhaahha płatna rejestracja noob jeszcze zarobić by chciał IS ci nie wystarczy ? Gorszego servera nie widziałem !!!!

----- noobku leci !

Może kiedyś ;)

Opublikowano

Buhhaahha płatna rejestracja noob jeszcze zarobić by chciał IS ci nie wystarczy ? Gorszego servera nie widziałem !!!!

----- noobku leci !

Tym postem pokazałeś, że jesteś dzieckiem ograniczającym się do dawania + i -. Powoli denerwują mnie ludzie co piszą, że serwer jest do dupy, bo płatna reje. Jak ci rodzice 3 zł nie pozwalają wysłać to trudno. Jak 4fun ma się utrzymac? Takie reje jest w sam raz. Rejestrujesz się tylko 1 RAZ, więc nie wiem co to jest za problem. Na jednym koncie możesz miec 4 POSTACIE. Shopy tu nie potrzebne. Jak już macie pisać jaki jest serwer to przynajmniej popytajcie się ludzi jak wam szkoda tych 3 zł, a nie głupoty piszecie, bo "reje jest płatna...".

@Topic

Co GA ja bym zastosował coś nowego np jakieś bronie za ciężki quest, bo serwer się powoli nudzi wbijasz 90 lvl i tylko pvp. Gram 4 dni i już mi się nudzi, zauważyłem, że wiele ludzi już nie gra, bo nie ma nic nowego. Moja propozycja to szafirowe stalki co dają dodatkowe hp tylko, żeby ulepszacze nie były tak łatwe do zdobycia.

Opublikowano

Zgadzam sie z platna rejestracja , dzieki niej neosy nie wbija na serwa

Nick : ZdzisiekHard

Królestwo : Shinsoo

Gildia : Hot

Level : 96

Serwer : Celestial-World

Czas gry : 1 dzien

Opublikowano

Jak cos to gram w Krol.JINNO

Serwer 8/10 prezka 9/10

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

jedyny polski dedyk gdzie jest tylko 1` admin .. ;] a nie jak na innych wiecej HA/GA/GM niz graczy przyklad taki alamutmt2 ;]

Opublikowano

Powiecie mi może z czego zrobić miecz boga na surę ?????Ten niebieski z umkami i średnimi.Na pewno nie robi się go z brzegowego.

lolzsp.png

sygna by -Shogun-

1289252160_by_cysters2_500.jpg

ZBIERAM PLUSY!+++

proszę zdejmijcie mi 5%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...