Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd Chińczycy Biorą Yangi.

Nideran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest sposób na yangi, dowiedziałem się tego od samego sprzedawcy yangów z allegro (od polaka, żeby nie było, że od chińczyka) sprzedam tylko kilka sposobów (żeby pożniej nie było, że kazdy go zna) więcej informacji pod pw.

jak już masz coś dać to daj minusa..

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest sposób na yangi, sam go wykupiłem od sprzedawcy yangów na allegro (od Polaka, żeby nie było, że od chińczyka) nie ma to nic wspolnego z kamermodem, sprzedam kilka sposob, zeby pozniej nie bylo ze kazdy go zna, wiecej informacji pod pw.

Edit:

Moge tylko napisać, że wystarczy 1 komputer, 1 postac (nawet 1lv) to nie jest zaden bot ani fb, tak wiec warto, pw:)

jak już masz coś dać to daj minusa..

Opublikowano

Mi się wydaje, że yangi sprzedaje np. taki ktoś kto ma kawiarenkę internetową.

Ma przypuśćmy 20 komputerów na każdym 5 botów, co daje nam wynik 100 botów, 100 x 1kk+marmurki itd...

Wychodzi że za noc 100kk-200kk, ale z tego co wiem to marmury są drogie więc nawet i z 500kk + da się zarobić.

nie regulaminowa sygna

Opublikowano

Raz jak grałem w jeden serwer to widziałem, że chińczyk miał mnie na hita. A ja byłem koksem prawie wszystkich lałem ale tylko chińczycy nie lali

Sry za pismo mam problemy z spacja

Opublikowano

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=d8ea8e8c9e576181e95c96c027dca33570c85a66725d255dc1ce9f35f8ec3d34-1296479510

here is skan

Pobrałem pierwsze co zrobiłem to na virustotal go, potem zobaczyłem wynik i...

i...

i...

i...

i...

zaciekawieni?

i...

i wyrzuciłem do kosza bo za dużo wirusów jak dla mnie. <_<

Sami możecie sobie skana obejrzeć, radzę nie pobierać dla zdrowotności komputera.

reflink - zakaz umieszczania

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Słyszałem o czymś takim jak (DropHACK) na cała mapę , ponoć ze stoja w wybranym miejscu z PT i wszystkie yangi jakie leca i itemy to ida do nich ...

Chyba to prawda.

4853886_2_1.png

Opublikowano

Chinole na farm botach graja i zarabiaja boty z nich i dlatego maja tyle kasy kiedys pamietam był tut jak zarabiac tak jak oni

Moje najlepsze osiagniecie

beztytuu1gk.png

Opublikowano

To sa chinskie farm boty i tyle... Żadne programy a gdyby był to jakis program to wiedzieliśmy by o tym dawno juz wkoncu juz spory czas sprzedaja kase na allegro.

1294227919.png
Opublikowano

Słyszałem o czymś takim jak (DropHACK) na cała mapę , ponoć ze stoja w wybranym miejscu z PT i wszystkie yangi jakie leca i itemy to ida do nich ...

Chyba to prawda.

patrzysz na daty?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...