Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd Chińczycy Biorą Yangi.

Nideran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejna głupota, Chińczycy yangi mają dzięki botom, być może mają jakiś układ z GF, bo GF nie próbuje ich zwalczyć, a nie banowanie ich pod pretekstem, że to nic nie da rozpierdala mnie. Bot potrzebuje 2-3 aby wbić 30 lvl i zaczyna łowić, jakby GM przeleciał się po miejscach gdzie boty łowią to Chinole nie mieliby możliwości przerzutu małży oraz cały ich dzienny zarobek poszedłby się jebać. Podobnie można zrobić z ich sklepami, które widać na rynku w m1 -.-

@UP Ja zakładam, że mają jakiś układ z GF

Uwierz mi ze nie idzie wyrobic takich sum na botach... Sprzedawcy yang a te boty mysle ze malo sa ze soba polaczone. Na nowych serwerach po tygodniu czasu sa kwoty na allegro x20 po 200kk co jest nie mozliwe do zrobienia przez bota. Sa programy bo dla tych ludzi wymyslic cos co laduje brudne pieniadze to nie az taki problem i jestem tego pewny ze takie programy istnieja i sa w posiadaniu niektorych firm ; )

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomyślcie logicznie. GF przez allegro ma wielkie straty. Jakby nie allegro ludzie więcej by wydawali na smocze. Więc GF odpada. Bug jakiś? Jak już ktoś rozpracował kowala, kowal to jakiś system, nie ulepsza on tak jak mu się podoba, działa na jakimś systemie, który na pewno można złamać, w mniej czy w bardziej prosty sposób. A najprawdopodobniejszy sposób to hackerzy... Włamują sie na strony banków itp, to co za problem wejść na serwer metina i wpisać sobie trochę yang na konto??

Zastanówcie się...

Opublikowano

Uwierz mi ze nie idzie wyrobic takich sum na botach... Sprzedawcy yang a te boty mysle ze malo sa ze soba polaczone. Na nowych serwerach po tygodniu czasu sa kwoty na allegro x20 po 200kk co jest nie mozliwe do zrobienia przez bota. Sa programy bo dla tych ludzi wymyslic cos co laduje brudne pieniadze to nie az taki problem i jestem tego pewny ze takie programy istnieja i sa w posiadaniu niektorych firm ; )

Zawsze tak jest pisza ze maja 999 aukcji po 1/10kk ...nikt nie kupi na poczatku serwa wszystkich pakietow bo po prostu ich nie maja tak jest z metin2.cc te 100kkk to tez fikcja to kto by tyle wydal w gre i na co by je wydal w grze?

Opublikowano

Ja mam taki pomysł, albo pomysły...

Po pierwsze to boty dropia kase i to przynosi duze zarobki. Na CH1 w M1 jest ok. 40 botów (na oko) chodza w pt po 8 zeby ich latwo nie zabic. W M2 CH1 bedzie nastepne 40 botów. Potem Dolina + Pustynia ok 80 Botów na CH1. Dalej w swiatyni, tez jakies 40 botów na samym CH1. Boty dropią do 30 lvl'a, potem łowią, czyli tak M1 + M2 + Dolina + Pustynia + Swiatynia = Około 200 botów. 200x4 to juz 800. (x4 bo na kazdym CH) 800 botów wbije 30 lvl'e i idą łowić ryby. 800 botów moze złowic duuuuuzo ryb. Duzo ryb = duzo małzy = duzo perel. (na serwie Candia 1 perla 50-85kk)

800x5 pereł = 4000 pereł... To jak sprzedadza te perly to mają 4000x50-85kk = 200-340kkk. 1 kkk na alegro to jakies 50 zł, ale chinole sprzedadzą po 30 zeby szybko zeszlo, 340kkx30 zl = 10200zł. 10200zł na jednym serwie. serwerów mamy 25. 25x10200zł=255000zł... powiedzmy że te wszystkie yangi sprzedadza sie w miesiac, w miesiąc maja 255000zl, nowe serwy i wiecej botów. Zainwestuja jakies 10% tego i mają wiele wieksze zarobki.

Drugi sposob to właśnie hackerzy, jak kradna kase z banków, to spokojnie mogą się włamać na serwer metina, nawet z nudów. Mogli zrobic jakiegos bota, który kilka razy dziennie na kazdym serwie wyrzuca 100kk yang. Podchodzi sobie koles i zbiera, ma kase to sprzedaje na allegro :)

Kupic takiego Farmbota chinskiego, wbic 30 lvl'e, dropnac kilkadziesiat perel, sprzedac i ma sie kase. Allegro i zwraca sie bot ;p

To tylko Hipotezy i moje wlasne przemyslenia ;p

Nie pisałem polskich znaków... nie chce mi sie ;p

Opublikowano

hmmm wszystko ładnie pieknie tylko nie da sie aż tak wielkiej kwoty yang wyrzucic ;/(max. 99 yang chyba)

Myśle ,że z tymi botami up też przesadził -,- (300-500 botów to wyobraź sobie ile to jest :>)

pedo-dog.gif

Opublikowano

Clientless + dobre Polskie VPN, bo jak wiecei chinczycy maja bana na IP na PLu.

Na clientlessie mozna odpalic do 500 botów na jednym komputerze i z tego taki zysk.

*Clientless jest to bot który loguje nasze postacie bez wlaczania gry czyli bez uzycia ramu.

Clientless do Metin2 nie jest udostepniony w internecie ma go bardzo malo osob.

Mozecie zobaczyc jak to wyglada na przykladzie clientlessa do silkroad

Dzieki temu mamy wszystkei statystyki naszej postaci w bocie i mozemy się nia poruszac poprzez nagrywanie skryptow ktore sa wysylane do servera.

Dziennie chinczycy farmia do 5kkk yang na kazdym serverze .

Opublikowano

No, chińczyk ci powiedział [po polsku] że buguje kasę kamermodem [polskiej produkcji]... Pewnie trafiłeś na jakiegoś ułomnego 10 latka i uwierzyłeś...

Opublikowano

Ja mam taki pomysł, albo pomysły...

Po pierwsze to boty dropia kase i to przynosi duze zarobki. Na CH1 w M1 jest ok. 40 botów (na oko) chodza w pt po 8 zeby ich latwo nie zabic. W M2 CH1 bedzie nastepne 40 botów. Potem Dolina + Pustynia ok 80 Botów na CH1. Dalej w swiatyni, tez jakies 40 botów na samym CH1. Boty dropią do 30 lvl'a, potem łowią, czyli tak M1 + M2 + Dolina + Pustynia + Swiatynia = Około 200 botów. 200x4 to juz 800. (x4 bo na kazdym CH) 800 botów wbije 30 lvl'e i idą łowić ryby. 800 botów moze złowic duuuuuzo ryb. Duzo ryb = duzo małzy = duzo perel. (na serwie Candia 1 perla 50-85kk)

800x5 pereł = 4000 pereł... To jak sprzedadza te perly to mają 4000x50-85kk = 200-340kkk. 1 kkk na alegro to jakies 50 zł, ale chinole sprzedadzą po 30 zeby szybko zeszlo, 340kkx30 zl = 10200zł. 10200zł na jednym serwie. serwerów mamy 25. 25x10200zł=255000zł... powiedzmy że te wszystkie yangi sprzedadza sie w miesiac, w miesiąc maja 255000zl, nowe serwy i wiecej botów. Zainwestuja jakies 10% tego i mają wiele wieksze zarobki.

Drugi sposob to właśnie hackerzy, jak kradna kase z banków, to spokojnie mogą się włamać na serwer metina, nawet z nudów. Mogli zrobic jakiegos bota, który kilka razy dziennie na kazdym serwie wyrzuca 100kk yang. Podchodzi sobie koles i zbiera, ma kase to sprzedaje na allegro :)

Kupic takiego Farmbota chinskiego, wbic 30 lvl'e, dropnac kilkadziesiat perel, sprzedac i ma sie kase. Allegro i zwraca sie bot ;p

To tylko Hipotezy i moje wlasne przemyslenia ;p

Nie pisałem polskich znaków... nie chce mi sie ;p

Takich pierdół dawno nie czytałem. Że niby z każdej małży perła? i że niby 200 botów na każdym ch... nie ma takiej opcji, na ch1,2,3 nie spotykam botów, chyba że polaków z nickami 'jasiek1249712412' albo 'slitdziefczynka'

Opublikowano

Takich pierdół dawno nie czytałem. Że niby z każdej małży perła? i że niby 200 botów na każdym ch... nie ma takiej opcji, na ch1,2,3 nie spotykam botów, chyba że polaków z nickami 'jasiek1249712412' albo 'slitdziefczynka'

To jak napisalem są moje przemyślenia... Nie mówie że tak jest naprawde..

Opublikowano

@Up

ten co pisał ze dziennie 5kkk boty potrafia zdobyc, to przeslij mi ss na pw jak jest 40 shopow wystawionych w shinsoo z malzami od botow, pierdolnij sie w leb

@Up

Reader dobrze pisze

@Up

ten co pisał po co sa te boty, tak do jaj zeby myslec ze maja tyle kasy od farmbotow

@Up

ten co wymyslil historyjke z 800 botow, chyba w metina nie grasz to sie nie odzywaj, widziales kkiedys perly na sell od botow, albo zeby sobie biegaly po dolinie swaitayni, rozbawiles mnie do lez hahahhaha

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

@Up

ten co pisał ze dziennie 5kkk boty potrafia zdobyc, to przeslij mi ss na pw jak jest 40 shopow wystawionych w shinsoo z malzami od botow, pierdolnij sie w leb

@Up

Reader dobrze pisze

@Up

ten co pisał po co sa te boty, tak do jaj zeby myslec ze maja tyle kasy od farmbotow

@Up

ten co wymyslil historyjke z 800 botow, chyba w metina nie grasz to sie nie odzywaj, widziales kkiedys perly na sell od botow, albo zeby sobie biegaly po dolinie swaitayni, rozbawiles mnie do lez hahahhaha

Tak sie składa że gram aktualnie w metina... Boty lataja sobie po dolinie, na ezo je widzialem...

Opublikowano

Najbardziej mnie rozpierdalaja odpowiedzi na supprot, wyłsałem wszystkie moje ss z podjebywaniem malz i miejscówami gdzie łowia i wszystko, a oni "Dziekujemy za zgłoszenie, życzymy miłej gry", nawet mi ani im nic nie zrobia, sie ciesza ze zarabiam w taki sposob krocie yang xD, japiedole team jest zajebisty

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Tą kase zbieraja chinole bo nie maja co robic tylko graja . A polakowi sie niechce i kupuje od zółtków :D oni mają tanio i nie wiem skąd je biorą bo chyba nie z dupy :D

Opublikowano

nie zadne uklady z gf ,nie zadni hakerzy.start server boty ruszaja dropic yang 24/na dobe.częsc wbija 30 i lowi( przez co przejmuja kase innych graczy poprzez malze),a reszta dalej dropi yang.i cala filozofia. innej opcji nie ma . chociaz ostatnio(tzn jakies 3 tygodnie) ceny poszly zajebiscie w gore.przynajmniej u mnie na s25.praktycznei z dnia na dzien bodzie z 10kk na 25+ podskoczyly. i najciekawsze ze i tak schodzily.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...