Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd Chińczycy Biorą Yangi.

Nideran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś robiąc zamówienia na yangi dowiedziałem się co nieco skąd oni biorą takie ilości yang.

Pierw powiedział że jest to sprawa ich botów które expią na okrągło, ale to nie wszystko tu zaczyna się to całe handel yang opiera się to na kamer modzie.

Chińczyk mówił że buguja oni kase na globalach od Gameforge jest to wszystko oparte na kamer modzie że bugują tą kasę.

Niestety dalej nie chciał powiedzieć jak w obawie że więcej nie będę od niego brał yang.

Więc pytanie do kamer'a:

Być może dzięki twojemu modowi da się jednak kasę bugować, wszystko jest możliwe.

Wypowiadajcie się .

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jasne PL i niezbugowany serwer . Hah . Co druga misja bug .

A z yangami to może być ciekawe . Kameruś wypowiedz się ^.-

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Mam gdzieś plusy minusy 5 itp ;-)

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Przeciez jak by byl bug na kaske to by dawno zlikwidowali

Po za tym ludzie by to odkryli:D

Ale dla scislosci dzis poszukam:D xDDD

sstwc.jpg

Opublikowano

Może być też bug na itemy lub coś innego.

Wczoraj chińczyk nie miał kasy by mi dać napisałem 40 min później już mowił że ma 70kkk + w magazynie .

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Opublikowano

Up up wiem o co Ci chodziło :D

Myśle że nie ma . Ale :)

Jeżeli pomogłem to proszę Cię o kliknięcie w stronę www.pajacyk.pl . Ciebie to nic nie kosztuję - innym pomaga .

Do 50 roku życia, bo jak Ci creeper wybuchnie podczas rąbania drzewa to zawału można dostać. 

Opublikowano

Wszystko możliwe. A 70kkk mógł mieć porozkładane na postać, jak się go teraz pytam mówi że nie ma problemu ze zdobyciem 100kkk

@DWON

jak bym wiedział to bym to robił, ale niestety nie wiem : (

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Opublikowano

mozliwe mozliwe jak ma taki bug powstac to ja wole siedziec na forum caly czas i sprawdzac bo jak wyjdzie to zaraz wylukaja i bedzie po bugu;;)

sygnadomohaa.jpg

33623.png

31887.gif

76561198039684714.png

Opublikowano

Yangi sa doladowywane programami ale przez kamer moda ? Watpie... Z reszta chinole maja takie glowy ze z głośnika ci widelec zrobia tak ze wiesz.

Opublikowano

up z głosnika widelec ? Chyba z widelca glosnik :D

Opublikowano

MakYs.

Ja nie mówiłem że doładowywuje przez kamer moda tylko oni bugują tą kase poprzez kamer'a.

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Opublikowano

Yangi sa doladowywane programami ale przez kamer moda ? Watpie... Z reszta chinole maja takie glowy ze z głośnika ci widelec zrobia tak ze wiesz.

Z widelca głośnik, lepiej brzmi.

A gdzie tam taki bug? Nie wierzę w to.

74431642664977353071.png

Opublikowano

Programami? Bujda :)

I trochę Ci się pomyliło :D oni Ci zrobią z widelca głośnik :D

Osobiście myślę że to i tak nie wyjdzie na światło dzienne nawet jeśli to prawda bo po co ktoś miałby się tym dzielić :):D

29y2z2b.jpg

Daj - :D

Opublikowano

Właśnie są też to boty, ale być może istnieje w metinie bug który pozwala na takie nieziemskie zarobki.

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Opublikowano

np na eteorze w jinno jest z 10 sklepow botow z fmsami roznymi ebo+4 i inne smieci.. /

oni zarabiaja np na 30 komputerach . to jest ich robota;].

zobaczcie nawet małze;].

Sa dni kiedy widać to jak na dłoni ..... . Magik , Fokus , Rahim > Paktofonika :)

jebni + jak ci pomogłem . jak nie jebni minus . jezeli minusujesz/plusujesz bez mózgu lepiej odłącz kabel neo ;].

Opublikowano

Na botach w życiu nie zarobili by takich yang, popatrz na te zamkniete już serwery na których nie zrobisz konta. Biegają po nich boty dostają bana i koniec nie zrobią tam już konta, więc muszą oni mieć jakiegoś buga inaczej na serwerach takich jak np monek lub feniks yangi by drożały a nie drożeją tylko tanieją.

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Opublikowano

Kolejna głupota, Chińczycy yangi mają dzięki botom, być może mają jakiś układ z GF, bo GF nie próbuje ich zwalczyć, a nie banowanie ich pod pretekstem, że to nic nie da rozpierdala mnie. Bot potrzebuje 2-3 aby wbić 30 lvl i zaczyna łowić, jakby GM przeleciał się po miejscach gdzie boty łowią to Chinole nie mieliby możliwości przerzutu małży oraz cały ich dzienny zarobek poszedłby się jebać. Podobnie można zrobić z ich sklepami, które widać na rynku w m1 -.-

@UP Ja zakładam, że mają jakiś układ z GF

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

NIE Z GLOŚNIKA WIDELEC TYLKO ODWROTNIE !@!

z glosnika to i ja zrobie kombajn do czereśni ..

Opublikowano

no ciekawe ciekawe ale i tak Nikt Wam tego nie powie nawet jak by odkrył buga. A po 2 jak dogadujecie się z Chińczykami ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

no ciekawe ciekawe ale i tak Nikt Wam tego nie powie nawet jak by odkrył buga. A po 2 jak dogadujecie się z Chińczykami ?

Wiesz co to język międzynarodowy? Rozmawiał z nimi po angielsku zapewne

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...