Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd Chińczycy Biorą Yangi.

Nideran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehe na pewno chinczycy znaleźli na necie kamer mod'a hah śmieszne oni takich modów to mają krocie i na pewno dużo lepszych wkońcu to MADE IN CHINA

A skąd to wiesz? Może znaleźli moda? Wiesz ile jest polaków w Chinach? Ktoś mógł im udostępnić stronę kmr'a. Więc w czym problem?

74431642664977353071.png

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie jest możliwe, że jest jakiś bug.

Wasze argumenty, że jest ten bug, bądź go nie ma, da się łatwo obalić.

Zapewne nigdy o takowym bugu się nic więcej nie dowiemy. Jedyne co to możemy podejrzewać, że takowy istnieje.

Jest szansa, że się o nim dowiemy, kiedy zostanie usunięty. O ile w ogóle taki bug istnieje.

Podsumowując, każdy kto się tutaj wypowiedział na temat tego bugu nic nie wie o nim(w tym ja).

Opublikowano

Zobaczcie metin2.cc oni za 3600+zł sprzedaj 100kkk skad oni to moją na kazdym globalu na kazdym serwie ?? o.O O.o o.O jestem pewien ze nie dropu, oni maja łep do takich spraw, oni stworzyli tą gre.

Byl kiedys temat o pewnym typku ktory pisał ze rozmawiał z pewnym chinolem i podobno mu pisał ze oni nia uzywaja zadnych hacków, włamują sie przez klienta. Więc to jest bardzo możliwe ze oni jakos bugują kase.

Opublikowano

Wedlug mnie to jest niemozliwe , boty ciagle robia konta i expia caly czas a gm na globalu Pl nic nie zrobia przeciez to tylko GM'y a kazali im nic nie robic ci z gory co sprzedaja yangi to jest maszynka do pieniedzy taka jest prawda. A tak btw. widzialem gm'a na pl globalu jakis tam server :P Spytalem sie go czemu nic nie robi z botami (robil wtedy pvp z kims) . On mi odpisal ze team metin2 "nie ma czasu". I co to ma byc ?

Witam chciał bym poruszyć intrygujący mnie temat a mianowicie czy jest możliwe aby murzyni chakowali moje konta do metina2 przez domofon ????

A wydarzylo sie to tak

Zalogowalem sie na postac na metinie us napisal do mnie ktos przedstawiał sie jako murzyn1993 powiedział ze zakręci korbą

Napisalem okej. Nagle zadzwonił domofon odbieram a tam murzyński śmiech.... wracam szybko do komputera rzucając słuchawką w kierunku okna patrze a ku mojemu zdziwieniu moje konto zostalo ukradzione

wiec ostrzegam was nie odbierajcie domofonów

P. jak oni to robia czy ja tez tak moge muse kupic korbe czy wystarczy domofon czekam z niecierpliwością na odpowiedź

Cytat za abe

Opublikowano

Skąd chińczycy biorą yangi? ...proste

1. Mają układy z GF, dlatego "chińskie boty" nie są banowane

2. "chińskie boty" na moim serwie dziennie zarabiają 700kk-1kkk, jeśli nic im nie podwale

3. "chińskie boty" są po to na serwie aby normalny gracz myślał sobie że to właśnie od nich jest tyle kasy

Tak jak mówili wcześniej, że to może byc jakiś bug, albo po prostu włamali się do klienta, a kilka ich było

Nie rozwalajcie mnie tekstem, że te chińskie boty potrafią tyle kasy zarobić, albo że kupują taniej a sprzedają drożej (tak jest np. na allegro), ale ktoś wkońcu musiał je zdobyć :]

To jest śmieszne, "chińskie boty" nawet nie zmieniają czasu ani miejsca przerzutu małży :]

najlepszy i tak jest sm0czyca rozbawił mnie do łez :]

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Pewnie grupa chińczyków kupuje mocnego dedyka i odpalają tam tyle botów ile się przez co zarabiają krocie ; )

Druga opcja jest taka że wynajmują wioske chincyków i każdy farmi za miskę ryżu dziennie.

238626.jpg]
Opublikowano

W sumie myśle że to te całe farmboty tyle zarabiają ... Choć chińczycy w końcu stworzyli metka wiec jak go stworzyli to może znają jakieś tam luki w nim :D

Opublikowano

Nidera ile jeszcze razy będziesz pisał posta, że jest bug i kurfa nikt w to nie wierzy ale ty dalej piszesz no mówie wam jest bug, i bug i bug. Koles pewnie Cie w ch** robi albo wymyślasz historyjke do nabijania postów -.-. Powiem Ci, że oni na farmbotach i exp botach zarabiają a nie na jakimś bugu -.-

Nigdy nie grałeś na PLu ? Nie widziałeś jak z 20 botków koło siebie z SpeedHackiem itp lataja i rozwalają co sie da -.-? <_<

robal.gif

ts3.MineMania.pl

1-27518-350x20-51883C-31531E-372619-FFFFFF.png

Opublikowano

wg mnie jest pewne to że nie mają tej kasy z botów, oczywiście część na pewno,

ale jeśli byłbyś takim chińczykiem(jest ich baaardzo dużo) nie miałbyś co robić bo wszędzie pełno ludzi

bieda, nuda, komputer ma KAŻDY bo tam takie rzeczy są bardzo tanie, więc znajdują sobie rozrywkę w hackowaniu

uczą się z internetu, na forach, od znajomych i później coraz bardziej, coraz bardziej aż w końcu jest ich tak dużo, że któryś z nich znajduje sposoby na hackowanie globali

i właśnie w taki sposób mają kasę. Sa mądrzy i się nudzą więc hackują.

Te układy z GF też są możliwe. ;)

2mo740k.jpg

Opublikowano

Też uważam że to przez boty taki zarobek mają -,- 20 botków biega w 1 miejscu dropi itd. następne 20 biega w innym miejscu i tak po całej mapie na ch1,ch2,ch3.ch4 jakby zliczyć ich z całego serwera na wszystkich ch wyszło by ponad 100 lekko, jakby był bug eksperci od GF by go znaleźli ^^, wtyki u gma raczej nie można ich mieć od razu ten gm by stracił posadę.

Boty zarabiają, handlarze na allegro sprzedają łatwe i proste ...

Opublikowano

Po przeczytaniu wszystkich postów , przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł , a mianowicie :

-Ktoś robi od ch*** botów zarabiają na każdym sporo kasy , sprzedają na allegro a potem wystawiają jakiś pro item za podobną cenę ile sprzedali i mają znowu sporo kasy żeby ją opylić na Allegro...

Opublikowano

A może jednak oni bugują tą kase, zobacz ze w cliencie sa jakies skrypty czy tam cos odpowiadające za kase, napewno mozna to tak pozmieniac zeby odbierało złe dane..

Opublikowano

Bardzo powątpiewam w to... 100kkk? Bez przesady. Nawet jakby to istniało nie chciałbym, żeby to dotarło do nas, bo to oznacza koniec metina. Ew. jakaś cofka, reset czy coś w tym stylu...

Opublikowano

@Up 100kkk to ma 10 najlepszych graczy na kazdym serwie razem, wiec nie wiem czemu tak placzesz jak tyle jest a chinskie boty maja tyle kasy 100kkkk

TOrCIDA GOrNIK ZABrZE ;]

Opublikowano

Może tak ,jak nie boty ,to kto?

Nie widzieliście nigdy 40botółw na swoim serwie w m1 ch3 np u czerwonych stojących w jednym miejscu, lub przebiegającym wężem za sobą krąg kilku-dziesięciu botów?

Proste że z firm.

Tak jak w tibii.

Nie ma żadnego yang bug'a ,po prostu firma która zakłada kilkaset kont -lub więcej na metinie i są zaprogramowane na wbicie np 80lvl'a :)

Weteran
Opublikowano

Ja też raz słyszałem pewną rozmowę, gdy stałem obok dozorcy słyszałem jak pewien gościu mówił, że bugują kasę za pomocą domofonu.Jeden dzwoni do drugiego..no i tu dalej nie usłyszałem.Myślę, że bugowanie yang za pomocą domofonu jest możliwe.Ostatnio kolega gadał, że okradli go w domu.Zadzwonił ktoś na domofon, on odszedł od komputera..w słuchawce nikt nie odpowiadał, dlatego wrócił do swojego poprzedniego zajęcia.Ku jego zdziwieniu na biurku nie było komputera.Nie mógł uwierzyć własnym oczom..Nie wiem jak wy, ale ja boję się odbierać domofon, gdy jestem sam w domu.

Była także chipoteza, że niektórzy gracze robią fałszywe interesy z "kowalem".Ale myślę, że to ściema.Nie wiem czy można robić interesy z npc'kiem..Kiedyś nie wiem czy wiecie (2008r.) działał bug u handlarki.Trzeba było kupić tobół następnie zrobić nim sklep.Zniszczyć sklep a następnie sprzedać go spowrotem handlarce.Gracze zbijali na tym duże góry yang.

No ale co wracać do przeszłości..pamiętajcie domofon wiele może..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Troche poczytalem i napisze swoje co wiem

Boty dropia do 30 lvla i pozniej lowia sa tez takie co dropia do 40 okolo

maja miejsce gdzie to przerzucaja Fmsy a w innym malze ; )

na s5 mam sporo perel ;d z tych botow niestety juz nie zbieram bo em2 ...

ale warto saemu postawic fb ;d ja stawiam 4 na s19 i jade

na dzien wychodzi ~10 malzy

1 malz okolo 6kk

wiec jest zarobek... jak ja widze jak oni lowia i ile malz wywalaja... co 2 godz po 90 malzy okolo -.-

@Witam Cie Roonie ; )

A wiec wystarczy wejsc w topke i wejsc w 30 lvle

OD ZAJEBANIA ICH TAM

Wystarczy dac fotke gdzie boty sie znajduja moze team cos wrescie zrobi

ile juz osob na s19 odeszlo... az odechciewa sie grac ; )

Opublikowano

A niepomyśleliście żeby wykupic sobie takiego bota?

czemu nie.

ja kupuje zrobie se kilka kont i wloncze bota i jak chinczycy;)

pozniej odrobie tą straconą kase na allegro będe sprzedawał yangi a nawet zrobie .

Opublikowano

@uP

lohoohohoh uwazaj bo zostaniesz marzycielem

Oni na dedykach jada ...

Stawiaja na tych dedykach 20 kont i jazda ...

musisz sie nauczyc skrypty robic

to nie takie latwe

1. skrypty

2. konta

3. zajebisty sprzet

ja mam 4gb ramu 2 rdzenie po 2,4 ghz i 512 katy grafy

najwiecej 8 metkow...

jeszcze jak bylo darmowe em2 i mozna bylo od chuja kont stawiac ;d

a pozatym co ci z tego jak kurwa teraz 1kkk za 50zl

zanim uzbierasz tyle to troche potrwa ;) wiecej na prad wyjebiesz i na nerwy niz na tym jebanym metinie.

Polecam zagrac w jakas inna mmorpg warta uwagi.

Popatrz gdzie team pracuje, gdzie naprawde dbaja o Gre jaka stworzyli

Ja polecam Rappelz, WoW, League of Legends etc.

Opublikowano

50: Boty in 30 lv > FB

100: Boty in 1+ Yang /end drop = YANG !!

Ktoś kiedyś krzyknął CHCE MINUS ! Teraz to ja jestem tym kimś.

30646.gif

sygnatura159axw2.png

http://www.mpcforum.pl/topic/268015-dlitemshop-za-pomoca-sms-shop/

http://www.mpcforum.pl/topic/273585-dlmapa-w-atlantydzie-v2/

http://www.mpcforum.pl/topic/283539-dlgotowce-na-serwer-by-kierownik/

http://www.mpcforum.pl/topic/271514-dlporadnikdodanie-sztabek-2510-kk/

Opublikowano

@Up

jakis chory?

nie umiesz pisac zdan po angielsku? Only "in"?

Dobra wiec zjebales nie znasz sie

Boty lataja w m1 az do 30 lvla pozniej automatycznie zawalaja aby stac na fb

Opublikowano

Tak jak tu już wyżej powiedzieli: Wykupują kilka dedyków mają z 500 acc i chińskie farm boty ;* Czyli na każdym dedyku po 20postaci + i kasa leci... !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...