Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skąd Chińczycy Biorą Yangi.

Nideran

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dogadać się z chińczykiem jest prosto w języku angielskim .

@UP szybszy

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP@

Po chinsku lub po angielsku:P

Topic@

No nic teraz szukac botow pytac ich skad maja tyle kasy i czekac az odpowiedza;P

Nie no zart:P skoro maja uklady z GF to GF na tym traci a oni zyskuja;P

sstwc.jpg

Opublikowano
Chińczyk mówił

Coś podobnego rozumiesz Chińczyków to wielkie Gratulacje:D:D. Ehh koles takie bajki to nie nam:D:D:D. Pozdro btw... w 100% jestem przekonany ze nie prowadził takiej rozmowy z kim kolwiek. Ktoś kto na tym zarazbia nie powie ani słowa skąd czerpie yangi

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

UP@

Po chinsku lub po angielsku:P

Topic@

No nic teraz szukac botow pytac ich skad maja tyle kasy i czekac az odpowiedza;P

Nie no zart:P skoro maja uklady z GF to GF na tym traci a oni zyskuja;P

Dokładnie, wątpię żeby GF maczał w tym palce za dużo by stracili na tym np jak teraz ludzie odchodzą z metina poprzez te całe kosmiczne ceny bo nie chcą zamawiać yang na allegro.

a GM banuje boty przy mnie chińczyk dostał bana za przekazywanie yang gdy mi przekazywał niecałe 3 min później ja też dostałem bana.

@Proboszcz

Jeżeli nie wierzysz to nie wierz ja chińskiego nie rozumiem ale angielski owszem to że nie umiesz angielskiego i się z nikim nie dogadujesz to już nie moja sprawa.

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Opublikowano

Fakt coś w tym jest bo dziwne by na starych serwerach mieli od groma yang jak coraz kont by mieli bo gm banują, chyba ze mają jakiś sposób na to by zakładać konta na zamkniętych serwach. Ja niekiedy próbowałem z nimi po Japońsku ( ucze się ) ale nie kminili :D

Opublikowano

Wątpie aby bot sie odezwał do normalnego gracza.. jak dla mnie to ściema.. Przecież te boty pracują na dedykach a później zarobek sellają na stronach.

Opublikowano

Wątpie aby bot sie odezwał do normalnego gracza.. jak dla mnie to ściema.. Przecież te boty pracują na dedykach a później zarobek sellają na stronach.

Chłopie rozjebałeś system w tym momencie, nie gadałem z żadbych chińskim botem ale z chińskim handlarzem yangami a to już jest co innego.

@DOWN

nie założyłem tematu by zabłysnąć, po pierwsze to nie powiedział mi sposobu jak zrobić to nie mam czym zablysnąć, powiedział że robia to dzięki maer modowi chciałem się tylko informacją podzielić jeżeli Ciebie to nie interesuje to dziekuję i dobranoc.

Jak pomogłem walnij [-]

2i7oima.png

Sygna by me.

Opublikowano

ahhaahhaahhaha @up Ty tez rozjebałeś system . ZADEN HANDLARZ CI NIE POWIE SKĄD MA YANGI. Boze co za koles:D:D. Temat załozyłeś po ty by zabłysnąć ze z kimś gadałes:D:D hahahah

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Ale jakby był taki bug byłby w mgnieniu oka usunięty.

Dziwi mnie to że GF nic nie robi latają te boty po m2 ja tydzień wbijałem 30 bo na 2 minuty miałem grupke mobów bo były grupki botów w pt po 8.

Jak byłem na evencie w pażdź. SGM Marantha biegała po evencie szukać dh a obok biegały boty z 40 lvlami po pustyni czy to jest normalne zachowanie ?

Poza tym kamer by wiedział o tym bugu na pewno według albo chińczyk kłamie albo założyciel tematu chce pospamować albo GF na prawdę nie znajduje buga który jest i znają go chińczycy.

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

a moze oni odwracaja ceny xD kupuja za tyle ile sie sella, i sellaja za tyle ile sie kupuje :)

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

a moze oni odwracaja ceny xD kupuja za tyle ile sie sella, i sellaja za tyle ile sie kupuje :)

Co ty pierdolisz? Jak miał być to żart, to nie jesteś zabawny, przykro mi.

LIBERTA PER GLI ULTRAS! 1908!

Opublikowano

@up chca sie pewnie dorobic :) a potem banuja powiazane konta z allegro ;))

@krolik1908

Dziekuje Neosku za - ;***

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Po prostu boty ,i układy z GM.

Nic więcej nie trzeba.

Pewnie i Gm macza coś w tym paluchy ^^.

Przy większej ilości takich botów na prawdę można się dorobić,a yangi od łeba do łeba są przekazywane ,nigdzie nie znikają ,więc ludzie je mają na "małże i fms'y".

Opublikowano

Ja jeszcze pamiętam co nie dało się expić w wakacje, bo boty latały. A tak pozatym PL ma dużo bugów :)

Daj + nic ci się nie stanie

Opublikowano

A wy pierdolicie grupa metin2.pl nie moze sprzedawac yang bo gf zamknal serwery polskie i by dostali jeszcze kare grzywny za sprzedawanie yang chinczycy zrobili metka i najwiecej zarabiaja na nim proste:D ( nie wiem dokladnie czy chinczycy ale mniejsza z tym )

@edit nie widzicie ze na allegro 3/4 aukcji to sa firmy ktore wykupuja taniej albo kupuja chinskie framboty i jada po kilkanaście na raz

Zbieram - :)

21495.png

youtube.png

ZAje. Filmik:P

u-banana.gif

banana2qs8.gif

Opublikowano

Boty są odpalane na zwykłych stronkach internetowych przez komendy zazwyczaj na 1 IP jest 5-20+ kont. GM banuje takie boty permanentnie ale ciągle jest to plaga zbanujesz 1 robi się ich 5. Więc niech GMi na serwie dziennie banują 500 kont bo to tak wychodzi. Kamer mod może być potrzebny do przerzucania yangów. Boty są takie dziwne że jak GM próbuje je zbanować to zazwyczaj je kicka od laga jaki powoduje jak jest na nie widoku więc są nie do zbanowania tego typu boty chyba że jest współpraca między GM- gracz ale rzadko takie coś się zdarza.Więc jakieś 2.5k kont jest ciągle na bocie każdego dnia. Czemu tak trudno zbanować FB bota. Jest stworzony do łowienia przez jakieś hmm... 24h żeby nie mieć zbyt długiej ryby. I wykluczyć większość GM żeby nie nałożyli blokady więc dziennie bot zarabia 1 około 3kk yang fbot 20kk+ fram bot na 50+ około 30kk załóżmy że jest 1k fb 1k frab bot 500 na 50+. 3000kk + 20000kk 1500kk. więc spokojnie tyle da się zarobić pozdrawiam :)

Opublikowano

chranienie.

Bo tak naprawdę, oni walą tylko boty.

TYLKO, a co do tego, kto założył topic.

Zapłać sprzedawcy ciekawą sumkę, to Ci powie co robi.

DAJ MINUSA

To nic nie kosztuje.

Bo liczy się tylko dobra zabawa, ta.

Opublikowano

na bank z tych swoich botow maja .... pewnie 40 x bot odpalony na kazdym serwie pelno malzy itp sellaja i maja proste

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano
chinczycy zrobili metka i najwiecej zarabiaja na nim proste:D

Metina zrobili Koreańczycy -.-

@top: Wydaje mi się, że autor tematu chciał zabłysnąć, ale mu się to nie udało. Jakby był jakiś bug na pl, to dawno byłby zlikwidowany, bo ktoś by go wygadał i w końcu by na mpc został udostępniony. Nawet jeżeli byłby taki bug to za dużo yang byście na nim nie zarobili... A co do botów, to pozostawię bez komentarza, bo walka z nimi nie przynosi spodziewanych efektów, może ten nowy patcher jaki był niedawno na tej Becie coś da, bo jak chciałem obejście odpalić, to mi się wyświetliło, żeby włączyć patcher. o.O

1280314365-U1.png

Opublikowano

ehe na pewno chinczycy znaleźli na necie kamer mod'a hah śmieszne oni takich modów to mają krocie i na pewno dużo lepszych wkońcu to MADE IN CHINA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...