Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy dodani większość z was jest już na whitelist tylko nie zmieniacie nicka polecam poradnik :

http://www.mpcforum.pl/topic/281837-tutjak-zagrac-na-serwerze-minecraftmpcforumpl/

I informuje że nie można używać nicków z : Ż Ź Ą itp. gdyż minecraft nie obsługuje tych znaków ...

kdq1pt.png

Opublikowano

Nick w grze: Bartek7001

Dlaczego chcesz zagrać: Grałem już na paru serverach multi ale każdy albo lagi albo nudy. W minecrafta dosyć długo gram. Uważam że ten server będzie stabilny i będzie panować/panuje dobra atmosfera.

Opublikowano

Nick w grze: neon415

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ w singleplayer mi się nudzi. A poza tym multiplayer jest czymś lepszym do single bo można np. z kumplem grac bądź jakiegoś poznać . I czytając jednego posta zauważyłem że nie ma lagów.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Nie bądź minus ,daj plus +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Opublikowano

Nick w grze: Kyca

Dlaczego chcesz zagrać: Moj kolega chce pograc wiec pisze za niego podanie. Chce on zagrac bo single mu sie znudzilo.

76561198004076728.png
Opublikowano

Nick: LOL

Dlaczego che zagrać : Chcę zagrać ponieważ ostatnimi czasy nie mam nic do roboty, znudził mi się już singiel a więc che spróbować na mulit.

Opublikowano

Nick w grze: Matios537

Dlaczego chcesz grać: Lubię to forum często czytałem przydatne rzeczy i jeszcze teraz znudziła mi się gra na singleplayer.

Opublikowano

Nick w grze: RemQ

Dlaczego chcesz zagrac: slyszalem od wielu ludzi ze jest to serwer ograniety np: nie niszcza domkow itp wiec chcial bym sprobowac ^^

Spearow

Opublikowano

Nick w grze:szymon2272

Dlaczego chcesz zagrać:Chce zagrac na waszym serwerze poniewaz jest jednym z najlepszych dedykowanych serwerow w polsce i posiada ogarnieta administracje i graczy.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick:Szakal

Dlaczego chce zagrać ? Ponieważ chcce zagrać z ludźmi którzy umią grac bez rozwalania swoich budowali ani innych rzeczy z tego typu .

Opublikowano

Nick w grze: Matt531

Dlaczego chcesz zagrać:

Bardzo lubię minecrafta ale samemu jak sie gra jest nudno, bardzo chciałbym zagrać na serverze, na serverze jest też mój kolega który polecił mi server.

Mam nadzieję że dostane pozwolenie na wejście do servera.

Pozdrawiam Matt531

matthewm.png
Opublikowano

Nick: Fernandez

Dlaczego ? Ponieważ na singlu jest trochę samotnie. Ten serwer został polecony przez kolegę, czytałem, że nie ma na nim problemów z lagami itp. Myślę, że lepszego serwera nie znajdę

sygnakz.jpg

Sygnatura zastrzeżona

Opublikowano

Nazwa w grze: dominik1208

dlaczego chce grać: Ponieważ bardzo lubię Minecrafta grałem na serwerze kolegi ale go usuną i koledzy poklecili mi ten serwer on na nim graja i są bardzo zadowoleni. Jak możesz to mnie dodaj do serwera proszę

Opublikowano

nick: cziom2 Chcę grać na owym serwerze z powodu nudy na singlu oraz poznawaniu nowuch ludzi. Mam nadzieje, że milo spędze czas na serwerze.

Opublikowano

Nick:Goodlikes

Dlaczego:Poniewaz moj kolega gra na tym serwerze, znam go od 12 lat...A pozatym chce sie dobrze bawic,poznawac nowych ludzi oraz sie rozwijac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...