Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Przemo990

Dla czego chcę grać: Chce zagrać ponieważ na innych serwerach psuli mi zabawę zabijając lub niszcząc moje domki i zasypywali piaskiem kopalnie, mam nadzieje ze ten serwer będzie lepszy i najlepszy od innych z miłą atmosferą itp. poniewarz lubie spokojne życie w grach gdzie wszystko jak i otoczenie jest przyjazne. Dziękuje bardzo

Opublikowano

Nick w grze: Mihu

Dlaczego chcę grać?: Już osiągnąłem prawie wszystko na singlu i teraz planuję pograć na jakimś dobrym serverze mp.

Opublikowano

Nick w grze: Tramps

Dlaczego chcesz zagrać ?: bo granie samemu jest nudne, a w multiplayerze z fajnymi ludzmi mozna zrobic duzo, miec swietna zabawe.

Opublikowano

Nick: Qrqa

Dlaczego chcę grać: hmm, chcialbym pograc na multiplayerze z ciekawymi ludzmi. Na multiplayerze zawsze wiecej sie dzieje, poza tym na wczesniejszych serwerach zawsze cos/ktos niszczyl to, co wybudowalem...

Opublikowano

Nick w grze :heniek96

Dlaczego chce grać na tym serwerze: ponieważ polecił mi ten serwer kolega Boderek251 i kiedyś grałem u niego w tą grę i mi się bardzo spodobała zacząłem grać na singlu a teraz chce pograć z innymi ludźmi bo koledzy mówią że jest lepiej

Opublikowano

Nick w grze: ziom21x

Dlaczego chcesz zagrać: Gram w minecraft od samego początku od 1 patcha i na single zbudowalem tyle budowli ze głowa boli teraz chciałbym pograc z innymi osobami podzielic sie z nimi tym co umiem, a poza tym znudziło mi sie granie samemu.

plasterek96.png
Opublikowano

nick : hektorus

dlaczego chce zagrac : poniewarz uwarzam ze serwer ten jest najlepszy

Nie bądź skąpy, szarpnij się na plusa dla mnie :D

Opublikowano

Nick w grze:horagino12

Dlaczego chcesz zagrać:Mysle ze to jest ogarniety sever i ludzie na tym sever nie sa jak z innych i kupel moj tam gra i mowi ze spox wszystko jest

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...