Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: BlasK

Dlaczego chcesz zagrać: Szukam swojego miejsca, chcę zagrać na jakimś stałym serwerze i rozwijać swoją kreatywność w budowaniu/rozwijaniu budowli.

Kamil Steinbach - Odpala GTA 4 -

ZBIERAM +

Opublikowano

Nick w grze: Mitrox

Dlaczego chcesz zagrać: bo server wydaje się fajny na wielu serverach grałem ale tam sporo noobów może na tym jest inaczej? zobaczyć nie zaszkodzi

Opublikowano

Nick: Roksiasty

Dlaczego chcesz zagrać: serwer wydaje sie fajny, spoko ludzi, kumpel mowil ze jest pro, i znudzila mi sie gra na single ;p

DEM6N6L6GIA

Słoń & Mikser!

I <3 DSK!

Opublikowano

Nick w grze :Kanibal

Dlaczego chcesz zagrać: znudzil mi sie singiel i mam duzo wolnego czasu wiec chce sprobowac swoich sil w multiku

96718168.jpg
Opublikowano

Nick w grze: bNr

Dlaczego chcesz zagrać: Nie mam nic lepszego do roboty i myślę ze ten serwer będzie mi odpowiadał.

Opublikowano

Nick: VerShinin

Dlaczego: Poprostu chciałbym zagrać na Waszym serwerze.

Serwer: Mars

Nazwa postaci: Asamiya

Klasa: Wizard

Level: 40+

Crafting: ~

Pet: ~

Pomogłem? kliknij + ;)

Markom1525.png

Opublikowano

Nick : Agader

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ, nudny singiel znudził mi się do końca ;/ a tak dzięki temu serwerowi poznałbym sporą część graczy (użytkowników).

MÓJ NOWY NICK : XERVIER !

ptaki9wudw3tb4.gif

Opublikowano

Nick: rahciah666

Dlaczego chciałbym zagrać? Bardzo lubię minecrafta i kolega z klasy polecił mi ten serwer.

minecraft.mpcforum.pl id: rahciah666

Opublikowano

Nick: Touch

Dlaczego: Mam duzo pomyslow, ktore chcialbym zrealizowac, ale nie mam gdzie/z kim. Mialem serwer juz wlasny, ale niestety nikt nie chcial dorzucac sie na utrzymanie, tylko wszsycy liczyli na darmowa gre na dobrym serwerze.

W MC gram juz dlugo, od alphy 1.2.6. Szukam serwera na stale.

Pozdrawiam

Opublikowano

Nick w minecraft: Pluskief

Dlaczego chce zagrać: Single mi sie już znudził i myslę że tu będą mili ludzie, którzy wysluchają mnie, jakbym miał jakiś problem

Opublikowano

Nick: WidmoPL

Dlaczego chcesz grać:To ja Majak ale kupiłem premium i chcę zmienić nick i lubię ten serwer

graphic.png

Opublikowano

Nick: Miql

Dlaczego chcę grać: Ponieważ serwer mi się bardzo podoba. Nie mam nic innego do roboty. Gra tu także mój kolega i poleca ten serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...