Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick: Walek

Dlaczego chcesz zagrać: Szukałem w Internecie jakiegoś fajnego servera i natknąłem się na właśnie ten. Chcę na nim zagrać, bo wydaje się być najlepszym polskim serverem.

Opublikowano

Nick w grze: MasterTrojan

Dlaczego chce zagrać: Bo tylko ten serwer zapowiada się fajnie, a jakieś nudne dedyki lub hamachi mi się znudziły

jLRw2A6.png

Opublikowano

Nick w grze: Karlo213

Dlaczego chcesz zagrać: Chcę sobie zagrać wreszcie na normalnym serwie a nie na jakimś hamachi to jest nudne. Mam potrzebę wytężyć swój mózg aby coś zbudować i pograć z kolegami.

76561198013179290.png
Opublikowano

Nick w grze: Dymekk208j

Dlaczego chcesz zagrać: chce zagrać na tym serwerze ponieważ jest on wyjątkowy dlatego że zrobiony jest przez mpc forum. Oraz dlatego, że znudził mi się singiel.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick MiteX

Dlaczego : widziałem opinnie graczy i pisałi że jest faojny, sam chciał bym sprawdzić i zostaćna dłuzej.

AvalonMt2 77lv+ OFF

AnimeMt2 65lv+ OFF

LomaxMt2 250lv OFF

4biddenMT2 123lv OFF

ProMT2 94lv OFF

TiveriaMT2 66lv OFF

XenoXMt2 60lv+ OFF

PandoraMt2 97lv OFF

XWorldMT2 56lv OFF

NevrasT 55 lv ON

Wole Plusy

Opublikowano

1295721871-U198706.png

W tym temacie proszę pisać podania na gracza serwera.

Wzór:

Nick w grze:kamciu143

Dlaczego chcesz zagrać:mam za dużo czasu wolnego.Gra Minecraft bardzo mi się spodobała i wiem że to będzie odpowiedni serwer.

Opublikowano

Nick w grze: Xenthis

Dlaczego? Hmm <myśli,myśli>... chciałbym zobaczyć jak wam idzie (byle do przodu) i chęć podbicia świata tzn. zbudowania domku.

Opublikowano

Nick w grze: Annyoz

Dlaczego chcesz zagrać: Dotąd grałem w MC tylko na SP. Chciałbym spróbować zagrać z innymi na waszym serwerze.

Zbieram plusiki. ;]

Opublikowano

Nick w grze: Mareczek

Dlaczego chcesz zagrać: chce zagrac ponieważ lubie rywalizacje a w tej grze patrzac z perspektywy budowli i jej rozmaitości jest ona dostepna .I Też dlatego chce zagrac ponieważ serw jest zrobiony przez "Geoning" Z góry dziekuje

Opublikowano

Nick w grze:BoBMarley

Dlaczego chcesz zagrać:Bo Słysze że ten serwer jest pro . i w ogóle widzę że admini i moderatorzy znają się na swojej robocie . aha no i szukam fajnych serwerów MC które nie padną za tydzien czy dwa tygodnie

Niedługo Start:

newgothicmt2.png

Zapraszam [GM]FiXiaRZ !

PandoraMT2 = 90LvL Wojownik Body ON

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...