Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zapisy Na Whitelist'e

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w grze: DarkxKaj

Dlaczego chcesz zagrać: Ponieważ, dodano mnie do moderacji serwera. ;k

//Zaraz dostaniesz moda

//GG: xxx lub PW zgłoś się smile.gif

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nick w grze:Klaskaj

Dlaczego chcesz zagrać:hm , no napewno nuda się udziela i serwer mpc bzmi zachęcająco .

//Wchodziłeś na moje konto w MineCraftcie. Tobie podziękujemy. Nie znasz regulaminu.

Opublikowano

po raz 4 piszę

nick : ViruSeQ

dla czego chce grać : na 3 stronie chyba opisałem all ... już 3 razy mnie wpisywali i ViruS mnie usuwa ciągle jak by nie rozumiał że nie mam jego nicku tylko podobny ...

Opublikowano

jeszcze się nie zalogowałem a przy probie wejsica na server "you are banned from this server!"

Ja banuje za wejście na mój nick i na postać bez nicku "Geoning" lub ""

wiem ze spam robie ale po 1 nie wchodzilem na Twoj nick po 2 jesli nie mialem nicku to zapewne chcialem go ustawic bo nie widzialem jak po 3 postac mi skakała na respie wiec i tak nic nie moglem zrobic.

Opublikowano

Nick w grze: ^dML'

Dlaczego chcesz zagrać: Chce zagrać na serwerze ponieważ nie mam co robić już minecrafcie ;/ chciałbym spróbować czegoś nowego.

//Zmień nick

9e13f7bab79329e590e824a.jpg
Opublikowano

Nick w grze : KuBuS

Dlaczego Che Grać : Przyczyna jest prosta koledzy mnie namówili ;] mam ochote troszke pobudować oraz się pobawić ... Prosił bym o akceptacje ponieważ gra mi się podoba ^^

Opublikowano

Nick w grze : KuBuS

Dlaczego Che Grać : Przyczyna jest prosta koledzy mnie namówili ;] mam ochote troszke pobudować oraz się pobawić ... Prosił bym o akceptacje ponieważ gra mi się podoba ^^

Opublikowano

mordok365

Dlatego że na mpcforum dosyć długo jestem umiem pracować z graczami i im pomagać obecnie sporo czasu gram w minecrafta

teraz przerwę robię bo czekam na macbooka ale to tylko chwilowa nie obecność o wszę mogę grać i teraz lecz na słabszym sprzęcie

myślę że moje podanie zostanie przyjęte

dodam iż że

prowadziłem 2 serwery

i na obu byłem adminem

pierwszy serwer hamachi

2 no hamachi

mpcubfluo.png

1295889758-U198706.png

1281382571-U198706.png

1283694067-U198706.png

1281380939-U1.png

youtube.png

NIE BOĆ ŻYŁA DAJ + JAK STAWIASZ TO MNIE MOBILIZUJE DO DALSZEJ PRACY

Opublikowano

Nick : Notrance1

Dlaczego chce grać : Lubie grać w minecrafta, jestem doświadczonym graczem, nie burze budynków ani nie przeklinam. A o serwerze dużo słyszałem, oraz wiem ,że miła jest tam atmosfera.

Opublikowano

Nick : Veker

Dlaczego chce grać : Razem z kolegami chcemy sobie pograć a gdy serwer robie ja, strasznie mi się ścina całą gra przez co nie czerpie z niej przyjemności, a gdy serwer stawia drugi kolega mapa nam się nie zapisuję (nawet po force save) Jestem miłym gościem, nie mam zamiaru nic niszczyć wiem, żeby coś tu zbudować trzeba czasu, szanuje to co inni robią, oraz sam chce mieć spokój.

Opublikowano

Nick w grze: Eaazzy

Dlaczego chcesz zagrać: Szukam nowych wrażeń ,a poza tym jest to Polski serwer bez hamachi stworzonym przez dobrą spółkę.

PS. Co tu gadać co ty kryć nie da się bez minecafta żyć.

Opublikowano

nick w grze: krolikk

Dlaczego chcesz zagrać? - Od niedawna zacząłem interesować się grą jaką jest Minecraft. Po niedługim czasie gry postanowiłem sprawdzić jaką przyjemność z rozgrywki daje multiplayer na serwerze z dobrą atmosferą (jaką przeczuwam, że macie) oraz ogarniętymi graczami.

Opublikowano

nick: Marek

Dlaczego: bo tak o.0

Minecraft to fajna gierka, chciałbym zobaczyć, jak na jej tle wygląda serwer mpc ^^

Ano i dodatkowo nudzę się.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Opublikowano

Nick w grze : PanSolo

Dlaczego Chce Grać: Dużo dobrych rzeczy słyszałem o minecrafcie. Nazir polecił mi ten serwer. Grałem troche na singlu gierka bardzo mi sie spodobała .Prosze o akceptacje by dołączyć do rzeszy minecraft .

Opublikowano

Nick w grze: Mechu

Dlaczego chce grac : z nudow

Nick w grze: Tical

Nick w grze: Tom3k

Nick w grze: Misiek

battles,proportional,340,200,4aacb48576518419e9d6e448daa43645.jpg

Opublikowano

Skasowalo mi konto wiec pisze jeszcze raz ...

Nick w grze : SaGe^

Dlaczego chce grac : Bo nie mam co robic i milo by bylo pograc z innymi userami MPC

1201171861.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...