Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znaczy nie 100% o 19, tak wyczytałem z tego co pisali na hamachi - o 19 on, yea super, hiper iper ..... morele.

Jednak to od VooFy'ego zależy kiedy serw będzie ON, ale mam wielkie nadzieje, że to nie będzie godzina 24 ;]

Dii - sorry za tego --- ;/ miał być plus. Przepraszam najmocniej.

Opublikowano

Mam nadzieje ,że jutro też bedzie on .

Jak nie którzy robia abs że bieże im tylko po 10 k jak ja tez mam abs ???

Odp.

Pozdro Wam

e5372008d2f84e7a94f2008d268c7f2b.0.gif

Daj + Lub - MAM to w du.....pie

Opublikowano

No co z tym serwerem ... VooFy nie odpisuje na Hamachi, serwer off ...

@Up

Smok wink.gif

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ok. A czy na hoooly jest taki zwoj co zmienia mi magie np. bo mam smoka a chce miec leczenie ????

Opublikowano

Dobrze dziękuje najmocniej . A czy ten zwój czasem nie cofa tego co rozdałem w status czyli np. w inteligencje ???

Opublikowano

Tak jak koledzy @Up pisali, że Zwojem Powrotu Statusu zmienisz sobie magię. Aczkolwiek ja osobiście polecam smoka. Jeżeli masz dobrze wybonowane eQ + jakiś dobry dzwonek to leczenie nie ma szans. No chyba, że ma lepsze eQ wink.gif

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Według mnie tak ale poczekaj na kogoś bardziej ogarniętego szamanem. Jeżeli zrobisz dobre bony na przeszywke, ludzi itp. to masz z nim szanse z małymi levelami a na duże to polecam coś bardziej ogarniętego wink.gif

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Odreagowanie zgadza się, mówię o Videl, którą często widziałem na Hooly, a jeszcze częściej na każdym OX oraz turnieju pvp,

mimo jej znajomości z GM Dii, nie sądzę, aby Dii dawał jej poziomy, gdyż RACZEJ ON do takich nie należy, a inni GM

no cóż, zachowują się, jak na GM Przystało - nie dają EQ, Poziomów od tak sobie.

@Czemu nie - niestety jest taki jeden GM oraz gildia, w której niestety tak się dzieje. Wywnioskowałem z tego co widziałem (nie chodzi o handel, bo to widzą tylko osoby handlujące),

ale o dawanie poziomów bez eventów i nie na OX'ie oraz kłótni na czacie.

Opublikowano

Koleczy zrobilem sobie smoczy dzwon abs na każda postać . I teraz nie wiem czy sobie dostawic bo są calkiem dobre . Zamienić na hibiskusowy czy zostawic smoczy ????

Odpowiedzcie

Opublikowano

Zmień na hibiskusa tylko, że masz już na Smoczym ABS ... Ale z Hibiskusem możesz więcej osiągnąć w PvP i Expie wink.gif

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ogólnie polecam hibiskusowy - po wielorakich testach (bez eq i z eq) stwierdzam, że hibiskusowy bije mocniej od smoczego dzwonu diabła (coś takiego).

Następujące testy wyglądały tak:

-oba dzwony+9

-dzwony bez bonów.

-postać bez eq (czysta) oraz z eq do pvp.

-testy na dzikich psach oraz innej postaci.

-testowany każdy skill oraz profesja.

-postac testująca 105lvl, postac na której był wykonywany test 105lvl.

Wyniki testu:

-smoczy bez eq w dzikiego psa bije słabiej od hibiskusowego o 2k.

-w pełnym eq hibiskusowy bije mocniej od smoczego o około 20k-80k w dzikiego psa.

-smoczy bez eq bije w postać o 1.7k-2k słabiej od hibiskusowego dzwonu.

-hibiskusowy bije mocniej o około 200k mocniej w postać 105lvl od smoczego dzwonu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...