Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie można, lecz trzeba było by zainwestować w rzeczy, takie jak wymieniłem na stronie 78.

Chociaż czy BM nie wyciągnie większego ataku ze sfery?

No cóz nawet patrzać na PL większe hity ma duchowe niż sferka. Tu na hooly wiadomo inne bony ale myśle ze nie da sie wiecej walnac. Sam moim bmem walnalem max 1.7kk sferka a to nie jest strasznie duzo. Jednak trzeba wziasc pod uwage ze BM nie opiera sie na mocy skilli a na szybkostrzelności (animacja skilli) celnosci i szybkiej reg. Tak samo mysle ze ladne dmg daloby sie wyciagnac daggerem ale na hooly nie ma daggerow. Czym to jest spowodowwane nie mam pojecia bynajmniej mozliwe ze dmg sztyletow jest maly wiec zostaje biegać z mieczem.

Co do butów ze smoczej skóry nie dzialaja one na hooly

Sram na wasze "+" i "-"

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieki !!!! leci +

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

Zdaje mi się z własnych obserwacji, że Daggerów jest mniej z powodów:

-sztylety mają małe obrażenia (zadawane z samych sztyletów),

-osiągają niskie wartości z użyciem skilli.

-ciężko trafić skillami (Z Zin'ami prawie niemożliwe jest walnięcie Zasadzką, a o wykonaniu 3/4x Wirującym nie wspominam).

-obrażenia ogólne są dosyć niskie nawet z porównaniem do szamana.

-przy atakowaniu wyabsowanego przeciwnika ciężko zbić skillami nawet 1/4 hp, gdyż wartość ataku sztyletów i skilli jest 2:4 w porównaniu do abs.

-jedynie trucie może pomóc, ale i to wchodzi czasem.

Opublikowano

VooFy czego nie włączasz serwera jak jestes na hamchi

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

Wiedzie ze VooFy był dzisiaj od godziny 11 do godziny 12.55

Ale server był off więdz sondze ze za kilka chwil serwer bedzie online tak misie tylko wydaje więc :_))) czekajmy

PROSZĘ O PLUSY ZALEŻY MI NA REPUTACJI

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

VooFy ma 17 lat chyba tak misie zdaje chodzi do szkoły a w Bytomiu jest dużo ludności więc moze VooFy chodzi do szkoły o 13 14 12 godz nie wiem lae napewno był dzisiaj na forum na hamchi ale serwer był off więc pewnie jak przyjdzie ze szkoły to włączy serwer ale pierwsze musi coś zjeść pouczyć się spotkać się z dziewczyną i dopiero potem włączy serwer może trochę nas zaniedbuje ale napwno serwer będzie on i poniektórzy piszą tak "VooFy weś przekarz ten serwer zaufanej osobie, VooFy nas olewa, Voofy zal mi cie,Voofy jak ma być serwer włączany raz w tygodniu ogłoś że serwer padł ""

Wasze zachowanie zniechęca Voofego do włączania serwera jak widzi na Forum takie Odpowiedzi więc poczekajcie spokojnie napewno serwer będzie on może nie dzisiaj nie jutro ale po jutrze..

Więc poczekajcie na VooFego on jest prawie dorosły ale do szkoły każdy musi chodzić żeby być mądrym..

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

Może posiada ktoś TeamSpeak3,jeśli tak zapraszam na rozmowy na adress :ts.spwc.pl port:9987 Hasło:holy . Zapraszam!(Ostatni pokój).

Opublikowano

Osobiście dam mu jeszcze tydzień na wyprostowanie wszystkiego, bo może faktycznie mieć problemy.

Jeżeli od przyszłego poniedziałku nie będzie już normalnie...

To również zakończę grę.

HoolyMT2:

Rambo OFF

Wiedzmin ON

Jeżeli uważasz, że w jakiś sposób ci pomogłem,

lub spodobało Ci się to co napisałem,

lub po prostu masz dobry dzień :)

...możesz mi podziękować i jebnąć +

Opublikowano

Ciekawi mnie, czy znów nie będzie takiej akcji:

-Przeszłe hooly - OFF - reaktywacja

-Teraźniejsze hooly - OFF - nie wiadomo

Prawdopodobnie

-Przyszłe hooly - ON - reaktywacja, teraźniejszego ;]

Opublikowano

Nasunęła mi się dziwna teza, mianowicie może VooFy specjalnie nie włącza serwera i czeka, aż gracze "neokidy" odejdą

i włączy serwer dla tych co czekają do końca tzw. selekcja graczy.

Odpowiedzcie sobie sami, po co na serwerze "noby", gdy może być super atmosfera, albo zbliżona.

Dzięki temu odbędzie się kolejna REAKTYWACJA.

Opublikowano

ja grałem na tym serwie z 2 tygodnie miałem nick DawajZiomus serwerbył PROOOOOOO nie bedzide takiego 2 dobrego

Opublikowano

To PPRAWDA SERVER COOL THE BEST PROO

Ale niestety trzeba powiedzieć szczerze VooFy go trochę zaniedbał chociaż nie jestem zdania że to noob myślę że powinien włączać serva

sygnatura.png

PROSZĘ O KAŻDEGO SYMBOLICZNEGO PLUSIKA "+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...