Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie Racje . Voofy Najlepiej wyłącz serwa nie rub ludziom nadziei.

Nie ma co sie denerwowac znajdzemy inny serwer .Hoooly to przeciesz nie jeden serwer jest mnóstwo innych serwerów .No ale musze przyznac ,że ten serwer jest najlepszy ze wszytkich.Takiego serwera jak ten szybko nie znajde .

CO z tego że voofy właczy serwa .Przeważnie gdy włacza jest to jakies 30 min . I co Przez tyle czasu narobisz cos? No powiedzcie . Tyle co wejdziesz popiszesz i moze 10 pvp bedzie .

Voofy mógł bys sie ogarnać ? I nie okłamuj ludzi .Wiele osób na ciebie czeka z nadzieja .

Pozdro

e5372008d2f84e7a94f2008d268c7f2b.0.gif

Daj + Lub - MAM to w du.....pie

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to zróbcie zrzutkę na dedyka a nie mówicie, że można by było zrobić

HoolyMT2:

Rambo OFF

Wiedzmin ON

Jeżeli uważasz, że w jakiś sposób ci pomogłem,

lub spodobało Ci się to co napisałem,

lub po prostu masz dobry dzień :)

...możesz mi podziękować i jebnąć +

Opublikowano

MMArts zdajesz sobie sprawę ile kosztuje porządny dedyk ? To nie jest taki tani dedyk ... Na porządny dedykowany serwer trzeba kasy. Ja np. nie będę płacił za dedyka ale wy jak chcecie proszę bardzo wink.gif

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Slowly nie jest dokładnie tak jak mówisz i nie zawsze tak trzeba robić wink.gif Znam Admina serwera AfterLifeMT2 i pisał wczoraj, że dzisiaj pogramy na No Hamachi. To taki jakby " dedyk " ale nie w całości bo robiony na czymś innym wink.gif

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Hm. Nie no w sumie troche przesadziłem z tym dedykiem, Ale no -hamachi by mogło być.

Tylko ja się boje że serwer by się przeciążył gdy by było no - hamachi.

33983.png18793.gif

34469.jpg13396.png

27620.gif33628.gif

31887.gif23650.gif

Daj beztytuufv.jpg to nic nie kosztuje

Opublikowano

Eh,dajcie mu spokój ma swoje życie a nie tak jak wy pier*olicie o ty samym "kiedy on bedzie" lub "VooFy zal mi cie" widziecie znalazl sobie lepsze zainteresowanie i mniej czasu poswieca na HooolyMt2 no nie stety chcemy pogac zawsze kiedy go niema.

Opublikowano

No ale niech nie obiecuje . Kurde czekam i czekam i jego ciągle nie ma (Nie żebym ciągle siedział na kompie , ale patrze co 1 h ) Serwer padnął i tyle .

e5372008d2f84e7a94f2008d268c7f2b.0.gif

Daj + Lub - MAM to w du.....pie

Opublikowano

żeby nie spamowac tu na chatcie zapraszam na TeamSpeak 3,Adress: ts.spwc.pl port : 9987. Ostatni pokój zapraszam Hasło: holy

Opublikowano

No to kurwa teraz przesadza pisał wczoraj ze miał problemy z netem każdemu si zdarza ale nie codziennie...

Więc albo będzie włanczał serwer o czasie w podanym dniu albo niech napisze na Forum SERWER PADŁ NIE BĘDZIE WŁANCZANY

PROSZE NIE CZEKAĆ NIE URUCHOMIMY GO JUŻ NIGDY...

LUB VOOFY PRZEKAZ ZAUFANEJ OSOBIE TEN PRO SERWER I NIECH TA OSOBA WŁANCZA GO CODZIENNIE BO TY CHYBA NAS OLEWASZ !!!!!!!

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

Słaby ten serwer bo trzeba expić

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

LuMeRu a co ty chciałeś ? Serwery są po to aby się dobrze bawić i expić a nie siedzieć w mieście i kozaczyć eQ.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

No troche VooFy zpierdzelil sprawe z tymi obietnicami itp, no ale najwyrazniej cos waznego mu wypadlo. A moze nie ma internetu ??. Nie ma sie co denerwowac i czekac jak idiota przed kompem. Idzcie na dwor do dziewczyny, na piwko ( ja zaraz ide), na szwarca ( ojjj ;d) itp. Ps. Zapraszam na Ts !!!!

Lumer. Gdzie trzeba expic niby???? Lvl dostajesz za konkursy a konkursy to chyba sama przyjemnosc. Nie pierdziel glupot nawet nie wchodzac na server.

Opublikowano

nigdy nie kozacze eQ bo nie jestem pro fakt ze bije ninje woja sure szamana po 600k ze skila ale oni terz mnie maja na skila

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

Jest gośc na serwerze co bije bez krytyka po 1kkk

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

600k ? To chyba jakieś żarty huh.gif Ze skilla ? Hmm ...

600k to nie jest może rekord, ale jednak wyczyn ;]

Osobiście bije po około 700-800k ze skilla moim healerem w osoby bez super eq.

Natomiast dostaje od nich po około 900-1.2k ze skilla (na 71stronie opisane czemu + buty smoka).

Mój rekord 3 postaciami:

-Szaman healer - Przywołanie - 1.2kk

-Szaman smok - Skowyt - 1.6kk

-Ninja Archer - Ognista - 1.3kk

Teraz, gdy serwer będzie włączony spróbuje Wojownikiem Mentalem, bądź Wojowniczką (ładniej wygląda) pobić rekord około 1.8kk.

Edit// Lumeru raczej nie 1kkk, gdyż taki atak jest prawie, że niemożliwy.

Jedynym sposobem osiągnięcia takiego ataku jest zrobienie: Full ludzi, full statystyka, silny przeciwko klasie, krytyczny cios, dowodzenie (zwiększenie ataku), zwiększenie ataku od szamana, zwiększenie ataku amuletami od pomocnika, zwiększenie ataku przez potki. w tedy w postać 47lvl istnieje taka szansa.

Opublikowano

@arrek001 - Wiem, że to możliwe ale z pierwszej chwili się trochę zdziwiłem, żeby takie DMG walnąć wink.gif. Na Yitianie max DMG ( bez krytyka chyba ) to ponad 250k z Duchowego smile.gif

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Pewnie można, lecz trzeba było by zainwestować w rzeczy, takie jak wymieniłem na stronie 78.

Chociaż czy BM nie wyciągnie większego ataku ze sfery?

Opublikowano

Może przesadziłem ze 1kkk ale napewno 900k bije

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

I jeszcze 1 nie jestem profesjonalista co do eq ale nie lubie ABS takich jak ma Wiedzmin i inni wole zrobic eq pod offa a nie deffa bo deff jest dobry ale sie bije po 100k ze skila a ja bije 600k z duchowego więc nie mów że sie nie da

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

Dobra ide bo widzę że Voofy bedzie dopiero jutro albo pojutrze ale w soboty i niedziele VooFy może mieć słaby internet lub wcale bo najwięcej ludzi siedzi czasami tak mam a mam neostrade 10mb/s

I PROSZE O PLUSY ++++++++

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

prócz bonusów liczą się także: kolczyki smoka, 2x bransoleta tygrysa i smoka. Niby cztery itemy, a jednak dużo dają: Bransoleta smoka(o 30% zmniejsza obrażenia) + bransoleta tygrysa (zmniejsza obrażenia o 30%) - jeśli się sumują dodają 60% zmniejszenia obrażeń, jakie dostajemy, a często używane do pvp.

Są także bransoleta tygrysa (zwiększa obrażenia o 30%) oraz kolczyki smoka (zwiększa obrażenia o 30%) - jeśli się sumują dodają nam dużego "kopa" do skilli przez co mocniej uderzam

Gdzie kupić te kolczyki i branzoletki nie spotkałem sie z takim czymś na hooolymt2 wieć prosze o rade gdzie to kupić

Proszę o plusiki ++++++

Dziekuję

1291495354-U115053.png

ilovempc.png

87016652.png

Opublikowano

Te kolczyki i bransolety niestety nie są do kupienia, ale na szczęście dostępne u Hand-Up po wpisaniu odpowiednich ID,

o to one (nie wiem, które co dodawały znaczy trafiają się także dodające 300 do ataku i 300 do obrony):

72703 Kolczyk z Kosci Tygrysa

72704 Kolczyk z Kosci Smoka

72705 Bransoleta z Kosci Tygrysa

72706 Bransoleta z Kosci Smoka

72709 Kolczyk z Kosci Tygrysa

72710 Kolczyk z Kosci Smoka

72711 Bransoleta z Kosci Tygrysa

72712 Bransoleta z Kosci Smoka

Dlaczego dwa inne ID, a te same nazwy? To są tak, jakby drugie części tych itemów.

Np. wpisaliśmy ID 72703 i kolczyki dodają 30% obrażeń. ale wiadomo, że jeszcze jest drugi item dodający 30% obrażeń

i znów wpisujemy to samo ID, ale ku naszemu zaskoczeniu nie można założyć dwóch par tych samych kolczyków.

Mogą być te same nazwy, ale ważne są dwa inne ID.

Raczej sami dojdziecie, które co dodaje?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...