Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hooolymt2 [Pl] [Hamachi]

RampAge

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ble ble ble wczoraj sam gfm sie wypowiadal ze go wywala wiec mi tu niepie... a adminow jest tylu zeby porzadek pilnowac hahaha mysl co piszesz ..

ja wyrazam to co nowa osoba wchodzac zobaczy, wiec powstrzymaj sie od pierdo... bo glowa peka ide na piwo lol

Daj mi minusa mam na to pojechane lol

>>> THC TEAM ZAWODOSTWO <<<

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer zajebisty pod pvp only, u handlarzy jest wszystko.... to znaczy hmmmm hwangi bronie wsio.... problem ... jest loga ostro wywalanie z gry non stop, cos mi sie zdaje ze lacze slabe i kanaly przepelnione jak wywala nawet GM'a hahahhaha nie da sie grac tak naprawde ale chcecie logujcie sie, cos co mnie przerazilo jak zobaczylem reklame serwera???? ilosc GM GA SGA w zyciu nie widzialem tyle z 1 rozmawialem noob totalny i bachor, widze ze admin wzial rodzine niepelnoletnia lol

ogolnie polecam bo git pod pvp ale kto da rade pograc jak wywala srednio co 5m. chyba nikt

Hahah nie wiem czego ty kolego używasz ze cie loga co 5min.....

A co do lagow to moze wczoraj były ale nie tak tragiczne..Grac sie dało ^^...

Sadzić, palić, zalegalizować!

k321pe.jpg

Sygna By TheMiz

czy wiesz że 99% idiotów czyta ten tekst z ręką na myszce. Nie zdejmuj za późno.

1.Jesteś na internecie

2.jesteś na moim profilu

3.czytasz

5.nie zauważyłeś że nie ma punktu nr 4.

6.Właśnie to sprawdzasz

7.Śmiejesz się

I jeszcze coś...

Sześć prawd w twoim życiu:

1) Językiem nie możesz dotknąć każdego twojego zęba

2.Jesteś idiotą, bo właśnie to sprawdziłeś

3.Prawda pierwsza to kłamstwo

4.Teraz się śmiejesz, bo jesteś idiotą

5.Zaraz wkleisz to na swój profil

6.Uśmiechasz się, bo się cieszysz,ze następni będą tak samo głupi jak ty

W tej chwili w Polsce

1,5 mln ludzi śpi,

1,1 mln ludzi pracuje

2,8 mln ludzi je,

a 1 debil siedzi i czyta mój opis...

GRATULACJE !

Daj --- ^^:D

Opublikowano

Kurde VooFy wes cos zrób z tymi wojanmi. Juz 3 raz server pada podczas wojen i zawsze mi zalicza jako przegrana a wygrywamy. Po raz kolejny trace pkty tylko...

Sram na wasze "+" i "-"

Opublikowano

Ahahaha... Kocham was, po prostu wam kocham. Myślicie, ze jak mnie zminusujecie to załamię się czy coś ?? Ja tylko powiedziałem co sądzę na ten temat i nadal będę się trzymał tego, że VooFiemu należy się przerwa od takich "dzieciaków" jak wy. Te wasze nieustanne pytania: " Kiedy serwer ON ?", " Już 17:04, a VooFiego nadal nie ma" Ogarnijcie się ludzie. Jeśli chcecie serwer 24/7 to złóżcie się wszyscy i wyślijcie VooFiemu kasę na Dedyka, a nie takie coś piszecie. On też ma swoje życie, pamiętajcie o tym !

Opublikowano

Mam problem wyrzuciło mnie z sieci Hamachi.

I jak chce się połaczyć spowrotem , pisze że sieć nie istnieje , problem jest u mnie z moim hamachi czy co ;>?

Opublikowano

Witam mam pytanie jaki klient jest potrzebny żeby grać na Hooolymt2 ,ponieważ te oba co były podane w publikacji ściągają mi się bardzo wolno a mam internet 1mB.Moje GG. to 7019086

Opublikowano

nie bede cytowal wszystkich dzieci wiec napisze ogolnie, sprzet mam zajebisty to raz... dwa wyrazac opinie moge po to sa fora... 3 jesli GMa, nie pamiietam ktorego bo jest ich jak mrowkow hahahaha loga to sory ale za dobrze to nie jest

widze jakies proby dedyka dzialajcie moze bedzie lepiej

Daj mi minusa mam na to pojechane lol

>>> THC TEAM ZAWODOSTWO <<<

Opublikowano

@up: To powiedz kurwa jakim cudem zarejestrowałem się tutaj wczoraj, przez stronę - gdy był ON ?

Gram na Metin2.sg

Nick: MeretX

Level: 10

Opublikowano

elo mam pytanie u was VooFy tez tak rzadko na hamachi siedzi czy tylko u mnie?? jestem tu nowy wiec prosze o symboliczny +

Masz podane godziny !

Opublikowano

U nas też, spójrz na godziny otwarcia, to też człowiek i może mieć problemy, nawet z netem.

Gram na Metin2.sg

Nick: MeretX

Level: 10

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...