Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem przyjemność zagrać na serwerze - DNO totalne!

Pełno bugów, cheaty działają wszystkie. Bez problemu wyciągnąłem IP i port + pong - wkleiłem do klienta mojego kochanego 2008.

Full literówek, brak fabuły i na dodatek usunięte domyślne misje!

Najgorszy serwer w historii Europejskiego Metin2!

FAIL!

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żyłem nadzieją, że po tym resie będzie lepiej. No cóż, zawiodłem się, fakt parę rzeczy poprawili, ale nie wszystkie... nie mówiąc o dropie medali bo te prawie w ogóle nie dropią (tak jak wcześniej, jak dla mnie 1 medal na 2h to stanowczo za mało jak na priv)... poza tym zgloszenie na forum eq z navi, gdzie admini zmieniają treść postu a potem temat usuwają bez wyjasnienia? No coz, tego juz za duzo... i od siebie dodam, nie moge sie buffkiem lognac bo pisze ze zle id lub haslo (100% jest dobrze) ani zarejestrowac konta... ehh

weedv.png

Jeśli Ci pomogłem, zgadzasz się z moim zdaniem, zamieściłem na forum coś, co Ci się przyda... krótko mówiąc - zbieram + ;)

Albo w sumie mnie to pierdoli, dawaj co chcesz ;D

Opublikowano

Mi też nie może znakeźć paru plików. Sciągnąłem wszystkie możliwe patche itp. Gówno. Jedna wielka porażka. W dodatku próbowałem uruchomić mh. Serwer bez haxów? Niemożliwe. Wszystkie hacki działają jak i 1hit. Dziękuję. Jak chcecie zrobić serwer, który postoi dłużej niż tydzień to przyłożyć się trochę. I nie ma opierdalania się. Zróbcie jednego clienta, takiego który będzie działał. Bez żadnych patchy.

1. Pobierasz clienta.

2. Rejestrujesz się.

3. Zakładasz postać

4. Grasz!

Na MPC macie od cholery poradników jak to wszystko zrobić.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że zamkniecie teraz serwer, żeby oszczędzić nerwów sobie i nam.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

I teraz bardzo prosze, Kto sie ze mną kłocil ze Evonis maja lipne zabezpieczenia hmm? ;]

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

Opublikowano

POOOMOOOCY PODCZAS WŁĄCZANIA GRY MAM CZARNY EKRAN I ERROR LOAD IMAGE FAILED d/ymir .. O CO CHODZI ???????????????????????????/

2999.png
Opublikowano

I teraz bardzo prosze, Kto sie ze mną kłocil ze Evonis maja lipne zabezpieczenia hmm? ;]

hohoho tylko na tym spolczeniu od kamerka..

a tak to ssiecie bez niego

Opublikowano

POOOMOOOCY PODCZAS WŁĄCZANIA GRY MAM CZARNY EKRAN I ERROR LOAD IMAGE FAILED d/ymir .. O CO CHODZI ???????????????????????????/

2999.png
Opublikowano

[Download] EvoniS Multipatch

Witam

Przed chwilą został udostępniony do pobrania EvoniS Multipatch.

Zawiera on wszystkie pliki wymagane do gry, czyli:

locale_pl

monster

npc2

root

EvoniS.exe (patcher)

Wystarczy podać ścieżkę do clienta (np. C:\Program Files\Client EvoniS), a aktualizator automatycznie zainstaluje wszystkie wymagane patche.

Download:

Kod:

http://www.multiupload.com/RYRSQZM2RU

PROSTO Z FORUM.. !!! MINUSOWAC ;]

33530.png33529.png

Daj MINUSA

Peace, Love & Music

Opublikowano

Keyylogger ?

Co z tego ze dziala server jak nie mam mobow a merkon MÓZG dal niedzialajacy link do downloadu na moby Pzdro dla niego

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Merkon cholera jasna... w kulki sobie z nami lecisz?

Na początku miał być exp x5 (w zapowiedzi), potem w publikacji napisałeś x4... a co zrobiłeś?? Włączyłeś x1. To jest śmieszne... misje zaczynają się od 40 lvla a do tego czasu mamy expić jak na PL'u?

Poza tym nowy skill dodaliście od 100lvla... pomyśleliście czy komuś będzie się chciało wbijać 100lvl na privie przy ratach x1?? To lepiej na PL'u grać

PS. Kowal też do dupy... ciężko zrobić sobie eq nawet do +6/7... przykład: 2x pod rząd spalił mi buty na +2 (moglibyście dać 100% chociaż do +4 bo lipa latać na privie z eq +2/3 na wyższe lvle)

Novum.png

Opublikowano

Merkon cholera jasna... w kulki sobie z nami lecisz?

Na początku miał być exp x5 (w zapowiedzi), potem w publikacji napisałeś x4... a co zrobiłeś?? Włączyłeś x1. To jest śmieszne... misje zaczynają się od 40 lvla a do tego czasu mamy expić jak na PL'u?

Poza tym nowy skill dodaliście od 100lvla... pomyśleliście czy komuś będzie się chciało wbijać 100lvl na privie przy ratach x1?? To lepiej na PL'u grać

PS. Kowal też do dupy... ciężko zrobić sobie eq nawet do +6/7... przykład: 2x pod rząd spalił mi buty na +2 (moglibyście dać 100% chociaż do +4 bo lipa latać na privie z eq +2/3 na wyższe lvle)

Wes sie nie odzywaj nie ma rate 1x tylko jest nadal 4x poprostu dodal 50% rate a exp pacanie jest normalnie 4x

Nick Postaci W Grze : Pistan18

cebulasugna.jpg

Sygnatura By Me :p

Opublikowano

Questów nowych jest bardzo duzo, to ze nawet nie wbiłes 40 lv to nie moja wina ze nie widziałes nowych questów, nagrody tez zajebiste Serwer Super !

Opublikowano

Mi też nie może znakeźć paru plików. Sciągnąłem wszystkie możliwe patche itp. Gówno. Jedna wielka porażka. W dodatku próbowałem uruchomić mh. Serwer bez haxów? Niemożliwe. Wszystkie hacki działają jak i 1hit. Dziękuję. Jak chcecie zrobić serwer, który postoi dłużej niż tydzień to przyłożyć się trochę. I nie ma opierdalania się. Zróbcie jednego clienta, takiego który będzie działał. Bez żadnych patchy.

1. Pobierasz clienta.

2. Rejestrujesz się.

3. Zakładasz postać

4. Grasz!

Na MPC macie od cholery poradników jak to wszystko zrobić.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że zamkniecie teraz serwer, żeby oszczędzić nerwów sobie i nam.

1hitkill nie działa.

nie regulaminowa sygna

Opublikowano

Ej no panowie. 1HIt działa, ale ja cały czas mam jeden problem.

Instałowałem tego multipatchera i ciągle mam błąd.

assdaz.jpg

Może mi ktośą upnąć cały folder ymir? Ja go nie mam wcale.

mikepolak_32555_11.png

mikepolak jest tylko JEDEN!

http://youtube.com/user/mikepolak

I wanna play a game.

Opublikowano

MERKON TY CWELU WRACAJ DO BURDELU.

WYLACZ SERWER, BO MPC PRZEZ CIEBIE MALA KURWO LAGUJE

zostawcie Ventoska w spokoju! :(

przyszedłem tylko powkurwiać ludzi. ;/

Opublikowano

Ej no panowie. 1HIt działa, ale ja cały czas mam jeden problem.

Instałowałem tego multipatchera i ciągle mam błąd.

assdaz.jpg

Może mi ktośą upnąć cały folder ymir? Ja go nie mam wcale.

sciagnij ten plik

http://www.speedyshare.com/files/26420269/etc.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...