Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evonis [Pl] [Dedyk]

Merkon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz działa

sygnaturana.jpg

<a href="http://www.glitter-graphics.com" style="text-decoration: none"><font color=#ff0000>G</font><font color=#eb3a13>i</font><font color=#d77127>e</font><font color=#c4a23a>e</font><font color=#b0cb4e>R</font><font color=#9ce962>U</font><font color=#89fa75>B</font><font color=#75fe89>a</font><font color=#62f59c>e</font><font color=#4edfb0>S</font><font color=#3abcc4>O</font><font color=#2790d7>e</font><font color=#135ceb>N</font></a>

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A mi nie działa mam Zaraz Wbijasz Do Swiata Evonis i sie nie zmienia.

reyv1.jpg

Na Privach Posiadam Nicki:

Quarior

Pawel

NeGeD

Sykstus

Czasem Zdarzają Się Inne :)

Obecnie gram na: żadnym privie;x

Rey Mysterio

619

Opublikowano

Zapodaj mi ktoś na PW spolszczenie, bo jak inni latają na SH, a ja wlecze się do M1 to mnie krew zalewa.

Opublikowano

Widać że gotowce od naszych zachodnich kolegów.

Cytat Merkona z gry:

"Od jutra będzie IS. Liczę na obfite zakupy"

Serwer dla IS...

Opublikowano

Do Merkona!!

Witam mamy dla was propozycje żeby moje radio grało na twojej stronie serwera mam 2 radio do wykorzystania i może ono grać cały czasz i może mówić kto za co dostał bana oraz kiedy jakie imprezy na serwerze się odbędą Radio jest Po renowacji Więc narazie nie jest jeszcze reklamowane nasz rekord słuchaczy to 92 strona do radia: http://www.radio-rhw.pl/

Oraz mam swoja 2 organizacje robie strony internetowe grafike oraz inne tutaj mam szablon mojej organizacja jeszcze nie am domeny ponieważ jeszcze jej nie publikujemy ale jeżeli nasze radio mogło by grać dla twojego serwera to all opcje które są w cenniku odbywały by sie całkowicie za free!! strona do WebMastering PRO http://mariusz.livenet.pl/qwq/

Pozdrawiam i myślę że jakoś się dogadamy:)

Czekam na waszą ODP pod GG:9480197 oraz PW mpc forum

Przybyłem w końcu na Forum MPc po 3 letnim banie na konto:D Czas odnowić stare znajomości i zrobić coś nowego !

Już niedługo Reaktywacja Serwera AlarmaMt2 :)

Specjalista
Opublikowano

I jaki moral z tej bajki ? Im dluzej tym gorzej . Nie podoba mi sie serwer .. robiliscie go tak lacznie z jakis tydzien moze ..

giphy.gif

Budowniczy
Opublikowano

Ktoś edytuje posty na forum EvoniS, aby nie wyszło, że EQ z Navi mają.

Myślą, że się nie wyda...

Ciekawe który taki cwany.

Opublikowano

Założę się o schabowego że baza zostanie wykasowana, serwer zmieni nazwę a ludzie znowu będą grać bo admin obieca gruszki na wierzbie. Jakieś pokrewieństwo z Tuskiem pewnie mają. Grałem na tylu serwerach i zawsze kończy się tak samo a serwery dalej zakładają ci sami ludzie. Jedynie na Avalonie mogę spokojnie pograć i nie martwić się że jutro postać zniknie.

Opublikowano

no i kolejny serw "lekko" nie wypalil;/ A szkoda bo chcialbym sobie pograc na takim tylko jaki to sens sie omeczyc i padnie;/

s0vgbq.png

userbarkopiasz8.png

Opublikowano

Merkon chciałbym żebyś to przeczytał!!!! Tyle przekładałeś otwarcie serwa i miałeś nam to wynagrodzić a zrobiłeś 6 skill od 100lvl!!! A ja na tym serwie chciałem grać tylko po to żeby oblukać wlaśnie te nowe skille!!! Dlaczego to zrobiłeś?? Oddaj skilla!!!

Opublikowano

hehe fajny serwer macie , widziałem wasze komentarze " evonis pro elo serwer będzie" "evonis to najlepszy serw" hehe !

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Merkon wez sie w mozg pierdo**** najpierw po 8 zmian i 8 dodan z metkow dropilo ludzie pobonowali sobie all eq za 3 metki a reszta graczy musi zabic 8 metkow zeby 1 item wybonowac gdzie tutaj sens?

Opublikowano
coś mi sie zdaje npc ma same niewypalone serwery evenye, Evonis

to samo będzie co z Evenye...

To nie jest oficjalny serwer mpc. Evenye też nim nie był.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...