Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tut]M2Fish By Erpel 3.0.4 (Fb) Na 3 Postaciach!

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bocik dajny i sposob tez ale znalem

@up ja tez tak mialem lowie na fb i wpadlem na chwile zobaczyc ile malzy a patrze gm mi na szept

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierw jest tak. Włączam wszystko wporzo. Włącza sie ten inject ustawiam tak jak w tutku. Ok właczam obejscie a tu bach "metin2client.bin przestał działać" i wyłącza się wszystko. Zaczynam od zera.. :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP

NO, wrong metin 2 version też to mam ,ale fb i tak nie działa. Kicka

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Opublikowano

Witam, mam pytanie. Mógłby mi ktoś napisać jakie pliki wstawić w injectorze, jeśli używam tego hshieldblocka?

http://www.mpcforum.pl/topic/282359-tut-calkowita-blokada-hackshielda/

A przy użyciu blokady z tego tematu, prawidłowo wykonanej, kicka zaraz po odpaleniu injectora.

Proszę o pomoc.

@Edit, problem UP rozwiązany

@Ale pojawił się drugi ;d

Po odpaleniu i zalogowaniu się idę nad wodę, zaznaczam że łowię nad wodą, daję start i wyskakuje to "Zugriffsverletzung" i nie włącza. Może ktoś opisać co zrobić by działało?

Opublikowano

Siema ! Mam taki problem : włączam bota przyciskam start i mi wyskakuje : Zugriffsverletzung bei Adresse 41DAB3C9 in Modul "M2Fish.dll" . Lesen von adresse 0000000

Pomocy !!!! dam +

Opublikowano

Oferuję pomoc:

Oferuję pomoc z port forward (przekierowywaniem portów) Tylko i wyłącznie gdy posiadasz router.

Oferuję pomoc ze stawianiem serwerów do Minecraft na systemach FreeBSD/Debian/Ubuntu.

Oferuję pomoc z konfiguracją pluginów minecraft jak permissions.

Oferuję pomoc z konfiguracją serwerów minecraft.

Tłumaczę pluginy bukkita na język polski.

Większe tutoriale:

Zostanę administratorem/moderatorem na jakimś dobrym serwerze dedykowanym, propozycje proszę wysyłać na PW.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A u mnie wszystko pięknie działa. Tylko nie mogę kliknąć Start - to mój problem. Tzn. jak klikam na start to nic się nie dzieje. Zrobiłem wszystko z poradnikiem.

@UP:

Sorry, mam to samo co koledzy wyżej - jakiś komunikat po niemiecku.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JAa mam innego rodzaju problem gdy wszystko robie zgodnie z instrukcją odpalam juz pliki fb1 fb2... wyskakuje mi ze nie własciwa wersja pliku root.epk(gdy zamieniam plik na jakis z forum od kogos wyskakuję kolejny pc2.epk) dodam ze najnowsza instalka i patchowane i reinstalowane 3 razy i nic nie pomaga prosze o pomoc.

Proszę o radę lub poprostu jeśli ktoś ma chwilkę wrzucenie plików root.epk,eix pc2epk,eix

Z góry dzieki

Opublikowano

ja mam taki błąd klikam start a tu Zugriffsverletzung bei Adresse 0332B3C9 in Modul M2Fish.dll lesen von adresse 00000000

Pomocy !!!

393.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem. Gdy uruchamiam obejście FB1 albo FB2 pojawia mi sie coś takiego:

przechwytywaniee.png

@EDIT

A działa na Win7?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...