Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tut]M2Fish By Erpel 3.0.4 (Fb) Na 3 Postaciach!

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteście załośni mowiąc ze mam 9 lat. Drodzy gimnazjaliści skonczylem technikum rok temu i nie pozwole sobie na glupie teksty. Nie sciagalem zadnych innnych bzdet gdyż sciągnąłem metin2.pl specjalnie dlatego bota !!! po przeczytaniu tego tematu od razu sciagnalem wszystko co potrzebne i nic wiecej. no to wytlumaczcie mi jedno dlaczego nikt nie mial dostepu do mojego konta a 15 minut po moim wylogowaniu ktos wbil na konto zapierdzielił 50kk i smocza +9 i zmienił mi hasło ? (dokladnie 15 minut po moim wylogowaniu , wiem to z emaila ktory mi przyszedl). No cos tu nielogiczne jest. Na dodatek wyszczekany dzieciaku nie napsialem ze stracilem konto tylko że ukradli mi całe eq i kase. Naucz się czytac potem korzystaj z komputera. Trzeba bylo nie kiblowac w 3 kl. podstawowki. Wiem swoje i koniec. Zobaczymy dalej czy znajdzie sie ktos poszkodowany.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem gdy odpalam AirDrop Inject (tego 1 injectora nie moge bo wykrywa trojana i automatycznie go usuwa ) a następnie FB1.bat ( zablokowałem ahnrpt.exe , hslogmgmr.exe w Mcafee ) włącza się M2FiSH i metin jest git ale po kilku sekundach wyskakuje DETECK_GAME_HACK , Błąd aplikacji metin sie zamyka zostaje tylko AirDrop Inject . Nie wiem co zrobiłem źle .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Kotuspadakus

Krótko mówiąc jesteś śmieszny, więcej się nie wypowiem bo dyskusja z takimi jak Ty nie ma sensu.

@Topic

Co do tej reszty, którym wywala game_hack_detected bądź wyskakują pytajniki, to albo źle zablokowaliście HS, albo to jest jakiś inny problem, nie mam pojęcia od czego zależy.

W kazdym razie wiele razy jade na trening i zostawiam FB, a czesto zdarza sie tak, ze 1 postac wywali i te wlasnie pytajniki, natomiast reszta lowi jak nalezy ;>.

Opublikowano

Siema na jednej postaci mi działa.Jak wlączam drugą to mi ją wywala po 10 sekundach dlaczego robie wszystko tak jak na filmiku i mam zrobione all jak w opisie.

Opublikowano

Siemka.

Zrobiłem wszystko jak należy ale gdy odpale przez obejście włancza mi się metin i bot.

Ale problem tkwi w tym ,że nie moge zalogować się na żaden server bo są ''...''

Może ktoś mi wytłumaczyć dlaczego i co powinienem zrobić ?

bleach%20tag.png
Opublikowano

Witam mam taki problem. Zrobiłem wszystko według instrukcji na XP i mi wszystko działało. Dzisiaj zmieniłem system na Windows 7 i zrobiłem wszystko według instrukcji i mi nie działa fb. Wszystko ładnie pięknie się robi do momentu aż włącze fb, nie wyskakuje to okienko z START itd. Proszę o pomoc.

Opublikowano

siemka mam problem z tym fb pobrałem i mam cos takiego mam viste 32 bitowa wklejam oobrazek

to jakies nierówne wszystko jest ?? i nie moge zanaczac jak che zebywyzucało i wogule nic prawie

Pomogłem daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...