Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tut]M2Fish By Erpel 3.0.4 (Fb) Na 3 Postaciach!

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZANIM COKOLWIEK ZROBISZ PRZECZYTAJ PORADNIK JAK ZABLOKOWAĆ HS!:

http://www.mpcforum.pl/topic/276539-megatut-blokowanie-hs/

wstepvm.png

Joł. Tym razem pokaże Wam jak odpalić FB na 3 postaciach i ogólnie go odpalić ^^. Z tego co wiem były już podobne tuty, ale nie na 3 postacie i do tego już gdzieś znikły, a co raz więcej osób pyta się o FB.

potrzebne.png

• Metin2 (^^)
  • Mózg
  • FB by Erpel 3.0.4.0 + injector:
    http://hotfile.com/dl/118412887/c7f252a/Erpel_3.0.4.0__injector_dla_MPCForum.rar.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=410422c5ab466a167f2e0eb35bf4e6e88895abe665f73adaa9acf47b17f3fd7e-1305898608

• Paczka z obejściami i Metin2Clientami:
    http://hotfile.com/dl/118414731/32c6128/Obejscia_i_metin2clienty_dla_MPCForum.rar.htmll

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=eb61524f185e75df09a321a4c3c7dbe5dfc3484705c453af3982b5586928d766-1305900005

tutorialqe.png dla 3 postaci (dla 1 na samym dole):

1.  
  2. Do metina z zablokowanym hackshieldem (link wyzej) rozpakowujemy moją paczkę z obejściami.
  3. Tworzymy nowy folder np. na pulpicie i tam tworzymy 3 kolejne foldery o nazwie np. PERX, PERX2, PERX3.
  4. Do każdego folderu rozpakowujemy FB by Erpel 3.0.4.0 + injector.
  5. W folderze PERX odpalamy plik PerX_Injector.exe i w polu what to inject wpisujemy metin2client1.bin
  6. W folderze PERX2 odpalamy plik PerX_Injector.exe i w polu what to inject wpisujemy metin2client2.bin
  7. W folderze PERX3 odpalamy plik PerX_Injector.exe i w polu what to inject wpisujemy metin2client3.bin
  8. W każdym injectorze klikamy browse i wybieramy M2Fish.dll z folderu DLL (folder jest w archiwum z injectorem).
  9. Teraz wyłączamy i włączamy wszystkie injectory, wchodzimy do Metina i odpalamy kolejno FB1.bat, FB2.bat, FB3.bat musimy zrobić to jak najszybciej, bo inaczej HS zablokuje nam injectora.
  10. Logujemy się na postacie i ustawiamy wszystkie FB według własnych upodobań.

Opis funkcji:

23696919.png

Czasy wędek:

+1 ----> 2850
+2 ----> 2800
+3 ----> 2750
+4 ----> 2650
+5 ----> 2650 lub 2900
+6 ----> 2650
+7 ----> 2650
+8 ----> 2600
+9 ----> 2600
+10 - 2400-2550
+11 - 2400
+12 - 2300-2400
+13 - 2300
+14 - 2200 - 2300
+15 - 2100 - 2250
+16 - 2000 - 2100
+17 - 1900 - 2000
+18 - 1800 - 1900
+19 - 1700 - 1800
+20 - 1500 - 1650
Czas zanurzania wędki ma być ustawiony na 4000

UWAGA:

W pliku PerX_Injector wszystkie dobre antywirusy wyszukują WIRUSA! Z resztą można to zobaczyć w skanie.

Każdy injector posiada wirusa, ponieważ wnika on w proces danego programu "na siłę" zmieniając go.

tutorialqe.png dla jednej postaci:

1. Ściągasz TYLKO FB by Erpel 3.0.4.0 + injector.
  2. Rozpakowujesz go na pulpicie, lub gdziekolwiek.
  3. Robisz obejście w metinie (odpalasz notatnik, wpisujesz metin2client.bin, zapisujesz i zmieniasz nazwe na obejście.bat)
  4. Odpalasz PerX_Injector.exe i w what to inject wpisujesz metin2client.bin, w browse wybierasz tak jak u góry, M2Fish.dll
  5. Odpalasz obejście.bat i już powinien się odpalić FB.

VIDEOTUT:

PAMIĘTAJCIE, ŻE W INJECTORZE MUSI BYĆ WŁĄCZONA OPCJA AUTOMATICALLY!

Zakaz kopiowania na inne fora bez mojej zgody.

EDIT:

Dzienny rezultat łowienia na 3 postaciach (screen z dzisiaj - łowienie od około 13:30):

19x 3kk = 57kk ;P. Do końca dnia będzie jeszcze z 3-4

dlampc.png

viruss.png

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A w tam tym pisałeś że neta nie mam to błąd wyskakuje te ???? A ja teraz miałem net i od razu miałem ten błąd! :< PS Mam najnowszą jave itd!

xxx

Opublikowano

Te wirusy są przez Injector! Jeśli więcej osób będzie chciało to zuploaduje sam DLL z innym injectorem.

Co do reszty plikow to temat skopiowalem z innego forum (ja go tam stworzylem) i dopiero teraz sprawdzilem linki czy dzialaja! FB już jest uploadniety, obejścia sie uploaduja.

Opublikowano

@UP

Gra musi być storrentowana i spatchowana. Najpierw odpal normalnie metina i niech się wszystko dobrze zrobi, a później użyj mojego poradnika jak zablokować HS i dopiero teraz odpal metina obejściem! To powinno pomóc.

Opublikowano

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

wiry!!!! a dobrze jak by to chodzilo bo ja wlaczalem 2konta bo mam laptopa i stacjonarny wiec uszlo

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@up w moim są pliki już gotowe obejściA 6 kont + injectory itp więc ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

@UP

Nie będę się z Tobą kłócił, bo robimy niepotrzebny spam. Masz podobny tut, tak to można ująć, a u mnie jest wszystko bardziej estetyczne, jest SS z opisem funkcji i nie trzeba robić jakieś zabawy z WinRARem jak to u Cb w temacie pisze. Jednym słowem moim zdaniem ten tut jest dużo lepszy. Tak btw. nawet nie widziałem Twojego topica...

Opublikowano

Działa jako tako lecz proszę o pomoc. A mianowicie nie zabija mi ryb. Dodam że mam Win7 64bit i chce odpalic jak narazie fb na 1 postaci

@edit już działa wystarczyło kliknąć enable ; D

Opublikowano

Mam mały błąd

tzn. duży bo nie działa...

hackblad01.png

Mam tą 2 wersję injector (podobno mniej wirów...)

zablokowałem zgodnie z poradnikiem blokadę HS

i nie działa ;/

Opublikowano

nic trudnego, wystarczy być inteligentym dam ci plusa za pisanie tego ;]

Jestem tym kim jestem.

''nic mnie nie obchodzi, nic mi się nie chcę, nic mnie nie interesuje''

Jak chcesz daj +

Opublikowano

chcecie prościej ?

proszę bardzo: ^^

http://www.mpcforum.pl/topic/277109-hotdlhack-program-do-odpalania-kilku-fishbotow-na-1-kompie/

a co do:

Mam mały błąd

tzn. duży bo nie działa...

hackblad01.png

Mam tą 2 wersję injector (podobno mniej wirów...)

zablokowałem zgodnie z poradnikiem blokadę HS

i nie działa ;/

poczytaj ten temat:

http://www.mpcforum.pl/topic/276539-megatut-blokowanie-hs/

Opublikowano

a ja mam problem mianowicie robię wszystko jak trzeba niby odpalaja sie te dwa hacki ale po jakis 10 sekundach wyskakuje log z HS-a i jednego bota uj strzela : D proszę o pomoc up Twój program za to w cale mi nie działał ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanie gdy wlaczylem sobie dzis EM2 darmowego bo sa teraz darmowe godziny i potem FB to wyskakuja po chwili?????????? jak zrobie na odwrót najpierw fb pozniej EM2 to to samo...

Ale gdy...Mam samego FB wloczonego nic sie nie dzieje normalnie dziala.

Więc co jest?

Opublikowano

Dodałem videotuta.

@UP

Już kilka osób o to pytało... odpal 2x injectory a dopiero pozniej 2x metiny, jesli to nie to tzn. ze masz slabe lacze ;P.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...