Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tut]M2Fish By Erpel 3.0.4 (Fb) Na 3 Postaciach!

ViruS181

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi to tez wyskakiwalo... wczesniej wlaczalem metka tym ByPass od misiekantos i cos sie zaczelo sypac ale teraz wlaczam modem i jest ok pewnie zeby mi na tym ByPass'ie dzialaoo musialbym robic reinstal metka ale mi sie nie chce;p

Sproboj wlaczac metka modem od kamera...

rendersnewlamborghinimu.png

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zas to samo. Zrobilem re-instal i zas ten blad "Abnormal program termination"?

Co robic ??

PS: Nie wiem jak otworzyc przez Kamer Mod ;/

Kocham !!!

18706.png

12005.jpg

31529.jpg

24648.jpg

4455.jpg

31150.png

Opublikowano

Wczescniej dzialalo a teraz po kilku minutach wychodzi okienko i same ?????????????????????????

?????????????????????????

Dziwne troche

-

Opublikowano

Wszystko dziala Leci DUUUZY +.

Dlugo sie meczylem jak odpalic kilka FB.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Siema ;/

ey bot działa wszystko spoko ale po paru minutach lub godzinach mi się wyłącza i wyskakuje " ????????" co mam zrobić żeby się nie wyłączał ?

Opublikowano

A mi znowu wiatr w oczy :/ Ustawiłem sposobem na jedną postać, [uprzednio zblokowałem HS sposobem podanym na początku tuta] ale HS i tak mi hacka wykrywa i wyłącza metina ;/ :help: co robić?

Proszę o wytłumaczenie w czym tkwi problem. Aktualnie przeinstalowuje metina i spróbuje jeszcze raz. Win Xp 32

Opublikowano

Nie da się złowić 19 małży, ja na 3 botach wędki +4/5 miałem 11 małży [ 15 godzin łowienia ]!!!

Jan Paweł drugi ukradł mi dziecko.

Opublikowano

ej ludzie wszystko jest ok wlaczam metka pokazuje sie ten fishbot ustawiam tam sobie i gdy klikam start to wyskakuje mi jakas ramka...i pisze cos tam po niemiecku chyba i ujete jest w nawiasach M2Fish.dll o co moze chodzic pomuzcie prosze:)

Opublikowano

wydaje mi się, że po prostu w injectorze nie zaznaczyłeś pilku M2Fish.dll. Gdy uruchamiasz injector, na dole masz 2 albo 3 przyciski, klikasz clear list, potem browse, szukasz pliku M2Fish.dll i klikasz na niego, dajesz otwórz, odpalasz metina i powinno pójść.

Opublikowano

nie mogę odpalić tego na więcej niż na 1 postaci ;( a chcial bym na 2 albo i 3 ;/ na tym filmiku to tak łatwo i przyjemnie wychodzi... a to nie jest tak

Opublikowano

Reupload pliku FB by Erpel 3.0.4.0 + injector:

http://get4file.com/file/574b53A4cf67/erpel_3.0.4.0_+_injector_dla_mpcforum.rar

lub

http://www.filesonic.com/file/93229831/Erpel_3.0.4.0_+_injector_dla_MPCForum.rar

RMCF1902

Rekrut
Opublikowano

Mam pytanie.

Wszystko robie jak w tutku, włączam perex injector tam all poznaznaczane wlączam metina i jak chce lognąć się na jakies ch to pisze coś takiego ch4... nigdzie nie moge wbić. Prosze o pomoc

Opublikowano

Jedna rada, nie łowić w Jinno m1 na tej wysepce prawy górny róg ! Dzisiaj GM do mnie witaj wędkarzu, dobrze, że byłem przy kompie ;]

[extract]Zbieram minusiki :) Bo plusów nikt nie daje ^^[/extract]

kabuto.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...