Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Administracji Słów Kilka.

shidka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co się zrobiło w przeszłości, nie powinno się nim chwalić do końca życia. Powinno się zastąpić czymś nowszym lub lepszym. Dla mnie osoba, która coś zrobiła wcześniej zyskuje szacunek.

Pozdrawiam. Pan M.

Nie mówimy tutaj o przechwalaniu się tylko o szacunku do osoby, źle mnie zrozumiałeś. Na pana trzeba mieć wygląd i pieniądze ;)

card.png

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drogi "Panie M" , nikt tutaj się nie chwali ani nie wywyższa. Tylko jest pewien mały problem, który się rozszerza, ludzie podobni do twojego sposobu myślenia, myślą że nie jest istotę to, co się działo wcześniej. Skoro oni są to są pępkiem świata i teraz sami będą przeprowadzać nowe lepsze rzeczy jak to ująłeś. Założę się, że nawet nie znasz idei z jaką zostało założone to forum, bo niby skąd, masz to znać, skoro dla Ciebie liczy się to co jest tu i teraz. Na razie niczego starego tutaj nie zastąpiłeś, także piszemy o tym "starym". Jeżeli nastąpi kiedyś taki moment, że coś zrobisz to będziemy pisać o twoim czynach. Oczywiście zaznaczam jeszcze raz o ile coś takiego kiedyś się zdarzy. I koło się zamyka Drogi "Panie M.". Wtedy ty będziesz pisać o swoim, a inni będą mieli to w dupie, bo myślą, że sami dokonają czegoś "wielkiego".

Pozdrawiam ze stajni, źrebaczek.

Opublikowano

Drogi "Panie M" , nikt tutaj się nie chwali ani nie wywyższa. Tylko jest pewien mały problem, który się rozszerza, ludzie podobni do twojego sposobu myślenia, myślą że nie jest istotę to, co się działo wcześniej. Skoro oni są to są pępkiem świata i teraz sami będą przeprowadzać nowe lepsze rzeczy jak to ująłeś. Założę się, że nawet nie znasz idei z jaką zostało założone to forum, bo niby skąd, masz to znać, skoro dla Ciebie liczy się to co jest tu i teraz. Na razie niczego starego tutaj nie zastąpiłeś, także piszemy o tym "starym". Jeżeli nastąpi kiedyś taki moment, że coś zrobisz to będziemy pisać o twoim czynach. Oczywiście zaznaczam jeszcze raz o ile coś takiego kiedyś się zdarzy. I koło się zamyka Drogi "Panie M.". Wtedy ty będziesz pisać o swoim, a inni będą mieli to w dupie, bo myślą, że sami dokonają czegoś "wielkiego".

Pozdrawiam ze stajni, źrebaczek.

Coś pięknego, kocham Cię. Nie dość, że wszystko co mi chodziło po głowie, to jeszcze z zajebistą nutką ironii. ;*

@Pan M

My nie żyjemy przeszłością, ale ją znamy i wiemy, że była lepsza, niż to co jest teraz.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Napisze tak, watpie ze te wszystkie obiecanki cacanki coś dadza. poki nie przejdziecie do czynow to nie mamy za bardzo o czym rozmawiac.

Zobaczcie np. moja sytuacje, po tym jak zostalem wpisany na liste PERSONA NON GRATA przyznaje ze poniosly mnie emocje i jak wiecie sami, troche zwyzywalem Iduro i nie mam teraz szans na kida :)

Z drugiej strony jesli co bylo to bylo to moglbym napisac, ale teraz to juz nie to samo co przedtem :)

Btw. mowiłem od poczatku ze idoru sie nie nadaje ale to tak na marginesie.

Ps. Przepraszam tych co urazilem.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Nie wypowiadałam się do pewnego momentu... Ale szczerze mówiąc, nie podoba mi się to, że zaczynacie sobie znów wrzucać. A przynajmniej zaczniecie... jak dalej się ta dyskusja takimi torami potoczy.

Po pierwsze, należałoby uwierzyć, że Administracja jednak coś chce zrobić... Ino może nie wie jak, ale tego już nie będę oceniać.

Nie wiem ilu z was było administratorem na jakimkolwiek forum... Ale to nie jest łatwy kawałek chleba. Szkoda czasu na opisywanie ile nerwów można przy tym zeżreć

i czasem wystarczy jedna kłótnia by wszystko się posypało... MPCF jak na razie się trzyma... Jak się trzyma sami widzimy, ale ważne że się trzyma.

Po drugie... Mou, nikt nie stara się żyć przeszłością, ale skoro dawniej było dobrze, to może trzeba pomyśleć, jak to "dawniej" zmodyfikować do "teraz",

gdzie wszystko się pozmieniało.... Bo liczba użytkowników urosła i struktura administracji się musiała zmienić.

Po trzecie, Mou obiecał poprawę... Zobaczcie co z tego wyjdzie, a nie mu wrzucacie jaki był kiedyś, ok? Bo szczerze powiedziawszy on jeszcze ma szanse się zmienić...

(woda sodowa nie niszczy człowieka nieodwracalnie ;P)

Po czwarte... do Idoru nic nie mam, chociaż prywatnie to ona mnie nie darzy sympatią, bo jest zawistna i potrafi nienawidzić, nawet za darmo :> Bo pewne sprawy nie są od niczego zależne -.-

Ale jako moderator nie spełniała swojej funkcji dobrze. Czepiała się szczegółów, ja sama, uważam że dostałam niesłusznie warna ;] Ale leje na to 5%... Niech się cieszy :*

Poza tym... nie widziałam jakoś jej aplikacji ;x Ale może ślepnę na starość...

Po piąte...

Użytkownicy mogliby przestać wciąż narzekać i samemu coś działać. Administracja niewiele może sama... przecież to forum nie powstało po to

żeby kokosz, Mou czy ktokolwiek inny mieli radochę 'panowania' nad innymi.

Wiem, że wyszło jak wyszło... ale to naprawdę można naprawić

Ale nigdy tego nie naprawimy jeśli będziemy sobie nawzajem wrzucać.

Myślę więc... że niektórzy schowają dumę do kieszeni i zaczną współpracować, a inni wypłukają głowę z wody sodowej.

//edit bo literówka ;f

Opublikowano

Mateq myślisz że wszystko wiesz...

Ironia, ironia, ironia, i co ci to da ?

Kolejnego perma ? Teraz zapewne Ub nie będzie

Fałszywy typie który edytuje posty. Wklej sobie do avatara tego konia co miałeś przed chwilą i wróć post który napisałeś w stronę Mou, brak Ci jaj? Obrażasz Mou, a później do edytujesz i jedziesz po Matq którego jeszcze przed chwilą poparłeś. Nie ładnie.

card.png

Opublikowano

Fałszywy typie który edytuje posty. Wklej sobie do avatara tego konia co miałeś przed chwilą i wróć post który napisałeś w stronę Mou, brak Ci jaj? Obrażasz Mou, a później do edytujesz i jedziesz po Matq którego jeszcze przed chwilą poparłeś. Nie ładnie.

Popieram, widzialem to samo, Kamezos ty jestes dwulicowa swinia :]

Po piąte...

Użytkownicy mogliby przestać wciąż narzekać i samemu coś działać. Administracja niewiele może sama... przecież to forum nie powstało po to

żeby kokosz, Mou czy ktokolwiek inny mieli radochę 'panowania' nad innymi.

Wiem, że wyszło jak wyszło... ale to naprawdę można naprawić

Ale nigdy tego nie naprawimy jeśli będziemy sobie nawzajem wrzucać.

Jak napisza w czym mamy pomoc i o co chodzi to nie ma zadnego problemu, ale jesli oni nie powiedza nic o atakach, od kogo, dlaczego to czemu my mamy sie tym interesowac?

Oni maja nas gdzies to my ich tez.

Co do idoru i jej aplikacji to mou sobie ja wybral, bo szukal kogos pod swoje ''sidla'' a widac ona mu cos dobrego musiala zrobic, bo miala mala ilosc postow i gowno robila na forum, taka prawda.

KOCHAM MINECRAFTA

Opublikowano

Popieram, widzialem to samo, Kamezos ty jestes dwulicowa swinia :]

Jak napisza w czym mamy pomoc i o co chodzi to nie ma zadnego problemu, ale jesli oni nie powiedza nic o atakach, od kogo, dlaczego to czemu my mamy sie tym interesowac?

Oni maja nas gdzies to my ich tez.

Co do idoru i jej aplikacji to mou sobie ja wybral, bo szukal kogos pod swoje ''sidla'' a widac ona mu cos dobrego musiala zrobic, bo miala mala ilosc postow i gowno robila na forum, taka prawda.

Wiem, że tak po prostu została Kid>Mod ale... Cupidyn nie pisz, ze od razu zrobiła mu coś dobrego :P Niektórzy "przyciągają urokiem osobistym" ;>

Dobra.. ale to nie o tym temat.

Swoją drogą.. najlepiej pomóc nie przeszkadzając, ale co prawda to prawda.... Nic nam powiedzieć nie chcą :> A mogliby.

Bo nie wszystko musi być tajne :P

Opublikowano

Nic nie wiecie i się wypowiadacie. Może i to było 'nie fair' , że Hoshi dostała tego kida bez aplikacji...

Ale nie możecie mówić, że nic nie robiła. Robiła tyle co inni, a nawet i więcej. Mounthains mnie poganiał, żebym brał się do roboty, bo Hoshi kradnie mi tematy ^^. Czemu Hoshi miała tego kida bez aplikacji? Tego nie wiem i nie chcę wiedzieć. Natomiast tyle wiem, że była dobrym kidmoderatorem. Więc proszę was, nic nie wiedząc nie wypowiadajcie się na dany temat (sam nie wiele w tej sprawie wiem, ale denerwuje mnie wypowiedź osób, które wiedzą jeszcze mniej, a sądzą, że wiedzą wszystko).

@ed.

Straciła moderatora, nie kida. Mówię o jej okresie kidmoderowania, kiedy była moderatorem moja aktywność była nieco mniejsza, więc nie wypowiadam się. Najwidoczniej Mounthains uznał, że nie wywiązywała się.

Opublikowano

Nic nie wiecie i się wypowiadacie. Może i to było 'nie fair' , że Hoshi dostała tego kida bez aplikacji...

Ale nie możecie mówić, że nic nie robiła. Robiła tyle co inni, a nawet i więcej. Mounthains mnie poganiał, żebym brał się do roboty, bo Hoshi kradnie mi tematy ^^. Czemu Hoshi miała tego kida bez aplikacji? Tego nie wiem i nie chcę wiedzieć. Natomiast tyle wiem, że była dobrym kidmoderatorem. Więc proszę was, nic nie wiedząc nie wypowiadajcie się na dany temat (sam nie wiele w tej sprawie wiem, ale denerwuje mnie wypowiedź osób, które wiedzą jeszcze mniej, a sądzą, że wiedzą wszystko).

A właśnie, dlaczego straciła kida/moda, skoro była taka doskonała na tej posadzie?

@arko

Koń w avatarze, jakaś jazda po Mou, "koń by się uśmiał" i inne podobne teksty.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Idoru straciła kida ponieważ nie wywiązywała się z obowiązków. Mount nadał jej rangę i to on ją zdjął.

@Seldku, nie wiem jak mam w zasadzie zacząć pisać do Ciebie.

Zacznijmy od tego, że bardzo Cię szanowałam i szanuję nadal jednak zaczynasz być sam trochę nie fair w stosunku do nas. Kiedy ktoś zauważył, że forum dzieli się na nowe pokolenie i weteranów forum, którzy bytują na nim od początku istnienia. Mowa tu o takich postaciach jak Ty, Mlody, Wojtasek i innie użytkownicy zarejestrowani na pierwszych dniach forum, szanowani i ogólnie uważani za postacie nieodłączne od MPC Forum ; ) Ktoś mądrzejszy z kolei powiedział, że obydwie grupy nie mogą razem współistnieć, bo zwyczajnie nie podzielają swoich poglądów i idei. Myślę, że ta osoba miała rację.

Mogę posłużyć się przykładem?

Gdy dostałam rangę Admina - wybacz za dosłowność - strzeliłeś focha i odszedłeś z forum. Rozumiem to, naprawdę i nie dziwię się. Boli mnie tylko to, że nie dałeś mi szansy na udowodnienie, że jestem godna tej rangi, czy też popełnienie porażki, abyś mógł mieć satysfakcje. To samo robisz teraz. Z góry skazujesz nasze działania na porażkę nie dając nam szansy. JESTEŚMY LUDŹMI, sam wielokrotnie mi to powtarzałeś. Popełniamy błędy, upadamy i podnosimy się po raz kolejny ; ) Dajcie nam proszę szansę, to chyba nie zbyt wygórowane prośby i marzenia huh?

Tylko proszę no offence, bo nie o to chodzi w tej dyskusji.

@kamezospw

Co Ty tam majstrowałeś z tym koniem, może mi to ktoś wyjaśnić? ; )

@shidka

Niektórych rzeczy nie możemy Wam wyjawić jak sprawa ataku na MPC Forum. Są to sprawy tajne i muszą takie pozostać dla dobra MPC.

Nie poradzimy nic na to, że prawo jest prawem i im mniej ludzi wie o pewnych sprawach tym lepiej dla ogólnej społeczności. Chyba żadne z Was nie chciałoby być wciągnięte w tą sprawę wiedząc na co się porywa. ; ) Sprawy takie zatajamy dla dobra użytkowników, nie z powodów typu "jesteśmy adminami, po co oni mają to wiedzieć". Wierz mi. ; )

Pozdrawiam,

duds.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Eh... duds, uwierz mi, że ja wiem jak to jest być Adminem :P I jeśli macie jakieś podejrzenia to przynajmniej powiedzcie na kogo one padają. Jakiejś specjalnej wrzawy by to chyba nie wywołało. I hm... to prawda, ataki na jakąkolwiek własność

są karane prawem, ale informowanie nas nie prowadzi do niczego złego.

Nie będę się podpierała przykładami z życia własnego, bo i tak wiem, że nie wyperswaduję wam dzielenia się informacjami, tylko dla góry.

Z resztą, może i racja, że czasem niewiedza jest wygodniejsza :P

Nie chcecie, nie mówcie.

Aczkolwiek, apeluję jeszcze raz...

żebyśmy/żebyście przestali sobie nadskakiwać jedno na drugiego.

Użytkownicy dają szansę Adminom

Admini nie puszczają wolnych słów na wiatr

I będzie dobrze... Zobaczycie

x.x ; ) Pozdrawiam wszystkich. Shida.

Opublikowano

Idoru straciła kida ponieważ nie wywiązywała się z obowiązków. Mount nadał jej rangę i to on ją zdjął.@Seldku, nie wiem jak mam w zasadzie zacząć pisać do Ciebie. Zacznijmy od tego, że bardzo Cię szanowałam i szanuję nadal jednak zaczynasz być sam trochę nie fair w stosunku do nas. Kiedy ktoś zauważył, że forum dzieli się na nowe pokolenie i weteranów forum, którzy bytują na nim od początku istnienia. Mowa tu o takich postaciach jak Ty, Mlody, Wojtasek i innie użytkownicy zarejestrowani na pierwszych dniach forum, szanowani i ogólnie uważani za postacie nieodłączne od MPC Forum ; ) Ktoś mądrzejszy z kolei powiedział, że obydwie grupy nie mogą razem współistnieć, bo zwyczajnie nie podzielają swoich poglądów i idei. Myślę, że ta osoba miała rację.Mogę posłużyć się przykładem? Gdy dostałam rangę Admina - wybacz za dosłowność - strzeliłeś focha i odszedłeś z forum. Rozumiem to, naprawdę i nie dziwię się. Boli mnie tylko to, że nie dałeś mi szansy na udowodnienie, że jestem godna tej rangi, czy też popełnienie porażki, abyś mógł mieć satysfakcje. To samo robisz teraz. Z góry skazujesz nasze działania na porażkę nie dając nam szansy. JESTEŚMY LUDŹMI, sam wielokrotnie mi to powtarzałeś. Popełniamy błędy, upadamy i podnosimy się po raz kolejny ; ) Dajcie nam proszę szansę, to chyba nie zbyt wygórowane prośby i marzenia huh?Tylko proszę no offence, bo nie o to chodzi w tej dyskusji.@kamezospwCo Ty tam majstrowałeś z tym koniem, może mi to ktoś wyjaśnić? ; )@shidkaNiektórych rzeczy nie możemy Wam wyjawić jak sprawa ataku na MPC Forum. Są to sprawy tajne i muszą takie pozostać dla dobra MPC. Nie poradzimy nic na to, że prawo jest prawem i im mniej ludzi wie o pewnych sprawach tym lepiej dla ogólnej społeczności. Chyba żadne z Was nie chciałoby być wciągnięte w tą sprawę wiedząc na co się porywa. ; ) Sprawy takie zatajamy dla dobra użytkowników, nie z powodów typu "jesteśmy adminami, po co oni mają to wiedzieć". Wierz mi. ; )Pozdrawiam,duds.

Fajnie, że napisałaś coś takiego. Nie napisałem od siebie żadnej informacji w sprawie mojego odejścia czy coś takiego także tutaj pozwolę sobie napisać parę słów i odnieść się do twojego całego posta. Napisałaś, że mnie szanujesz miło mi to słyszeć, bo ja też darzę twoją osobę szacunkiem, tylko o co się rozchodzi. Jestem na forum ładnych parę lat, widziałem jak forum się rozwija, byłem świadkiem jego jedynego jak dotychczas upadku, to ja wtedy pisałem praktycznie codziennie spam do kokosza, żeby reaktywował projekt. Żeby działał dalej, starałem się go zmotywować do działań i oto znów mamy forum. I na nowo rozwój forum, kadry, nowe problemy oraz rozwiązania. I teraz ten cały bagaż doświadczenia, który zyskałem ja, Mlody czy parę innych osób robiliśmy to po to, żeby wejść na szczyt owej hierarchii na forum. Tak już jest nasza psychika i nasz podział wartości zbudowany, że każdy tego darzył, być może z początku nie byliśmy tego świadomi to tak jest, i to jest w pełni zrozumiałe. Zrozumiałe jest również to, że wraz z nową ilością użytkowników, trzeba poszerzać kadrę moderatorów co było, jest i będzie cały czas czynione. I tak w pewnym momencie dołączyłaś ty i parę innych osób. I nie ma tutaj sensu pisać, że dołączyłaś np. w roku 2011 i masz moda, bo nie o to chodzi. Jak nie o to, to o co ? Fakt nie mi teraz to oceniać, jednak ja to forum traktuję jak moje i ciężko mi to zostawić, obawiam się, że nigdy mi się to nie uda, dlatego stanowisko w każdej sprawie mam. Chodzi mi o to, że się nie napracowałaś zbytnio. Zresztą w większości przypadków sam wyciągałem do Ciebie rękę jeszcze jako admin. Dawałem Ci rangę, a to, że jesteś grafikiem, czy jedną(jak nie jedyną w tamtym czasie) z niewielu czynnie udzielających się dziewczyn na forum. Rozumiem byłaś modem w dziale FanArt, nie powiem, że nic tam nie zrobiłaś, bo dział obecnie żyje własnym życiem i dzieje się w nim więcej niż w nie jednym dziale typu mmo, za co Ci gratuluję. Potem otrzymałaś posadę w Media Teamie, a następnie awans na jego leadera. Jednak bez obrazy, takie jest moje zdanie i nie wstydzę się tego : ty nic jednak nie zrobiłaś. Media team prosperuje słabo. Widać w nim minimalny progres, wiem, że na wszystko przyjdzie czas jednak takie są realia, a przynajmniej takie jest moje zdanie. Także nie tyle co się obraziłem, a po prostu zrezygnowany działaniami na forum postanowiłem sobie dać spokój. Można było zauważyć znaczy wzrost mojej aktywności przed owymi zdarzeniami, chciałem pomóc wam jako lektor, chciałem się czegoś nauczyć, w planach miałem napisanie aplikacji na kidmoderatora. Jednak nie o tym bęe pisać. Chciałbym dalej odwołać się do twojego postu. Owszem forum dzieli się na takich userów, bo taka jest jego rola. To nie jest jakiś oddział zamknięty, tutaj zawsze przybędzie ktoś nowy. Inni przyjdą zobaczyć, inni postanowią zostać. Jednak sztuką w tym wszystkim jest wyznaczenie sobie celu do, którego dąży nie tylko team a całe forum. Niestety ten cel został gdzieś zgubiony dawno. Tutaj nie ma już grup ludzi bawiących się czy robiących coś dla forum, tutaj zostały tylko i wyłącznie indywidualne jednostki, co nie sprzyja na rozwój całej tej machiny jaką jest MPCForum. Także, ciężko powiedzieć, że ktoś mądrzejszy powiedział słowa, o których napisałaś. To była osoba, która nie znała rozwiązania na owy problem, a trzeba tylko i wyłącznie wyznaczyć cel teamowi, do którego będzie dążyć. Co do twojej postawy obecnie, już parę dni jesteś tym administratorem, na razie wszystko fajnie. Tylko na razie droga dudsonowo ładnie piszesz posty na forum i wypowiadasz się co będzie na forum, a czego już nie będzie. Jednak to jest czas przyszły i przeszły, nie ma jeszcze tutaj teraźniejszego, a większość z nas na taki czeka. Czekamy na wynik waszej pracy. Niestety takie realia ludzie będą patrzeć na wasze ręce śledzić wasze kroki i być może liczyć na potknięcia, ale co gorsze, to się nie wzięło bez powodu. To nie jest tak, że teraz rejestruje się 10 dobrych userów, a potem 1000 tych złych co uprzykrza życie. I nie skazuję was na porażkę, zaznaczam jeszcze raz ja to forum traktuję jak własne. Poświęciłem mu zbyt wiele siebie, żeby zostawić to wszystko i patrzeć mieć to w dupie. Jest mi czasem przykro co się dzieje na forum, bo wiem, że kiedyś podkreślam kiedyś nie miało by miejsca takie zachowanie\rozwiązanie. Jednak jestem świadomy, że forum się rozrasta i to już nie jest MPCForum, które stara się pobić rekord 100osób online.

Liczę na odpowiedź.

Pozdr, Seldek

Opublikowano

@Seldku pozwolisz, że nie będę cytować? By się nam scrolle spaliły ; )

Owszem racją jest, że gdy byłeś adminem sam wielokrotnie nadawałeś mi rangę. Dobrze to pamiętam ; )

Odniosę się najpierw do Media Team ; ). Fakt.. no cholera fakt prosperuje słabo. Chyba przerosło nas, a w zasadzie mnie, będę mówić za siebie zgranie tylu ludzi jednocześnie. Wiesz jak wygląda praca w MMT. GP, recenzja i lektor muszą być na jedną chwilę. I bum, nie ma tego, ten nawalił, temu się nie chciało. Obsuwy(<- nie wiem jak pisze się to słowo o.O) czasowe, wymówki itd. Masakra. I faktycznie sprawa mnie w pewnym momencie przerosła.

Co do tych grup.

"Jednak sztuką w tym wszystkim jest wyznaczenie sobie celu do, którego dąży nie tylko team a całe forum."

Tylko, że nie koniecznie całe forum ma podobne poglądy i chce współpracować nie? ; /

Fajnie, że są na forum ludzie tacy jak Ty. Co pamiętają początki forum, jego powstawanie itp. Ale fajnie by też było gdyby jakoś ta przeszłość o której mówicie przeszła gładko w przyszłość. Rozumiesz co mam na myśli?

Wiem, że ładnie piszę tylko na razie. To akurat potrafię, bo na polski chodzę cały czas.

Od słów do czynów jest daleka droga jak to kiedyś ktoś inny powiedział. Tą właśnie drogę chcemy bardzo szybko ukrócić. Jednak znów w grę wchodzą te przeboskie obsuwy czasowe. To nie jest usprawiedliwienie, wiem, ale takie są realia.

Realia o których mówisz, że ludzie patrzą nam na ręce i czekają na potknięcia również są mi znane. Dlatego proszę o cierpliwość i spokój. Wymagam wiele to prawda, ale cóż mogę na to poradzić?

1321896841-U198706.png

Opublikowano

My postaramy się w cierpliwość uzbroić jednak warto pamiętać, że nie warto mocno nadwyrężać mocno tej naszej cierpliwości, bo to różnie może się skończyć. Co do Media Team, to był tylko przykład, aby odnieść się do całości o której wspomniałaś. Fajnie jednak, że zdajesz sobie sprawę tego problemu jaki tam występuję, to już jest wiele! Nikt nie mówi, aby całe forum znało owy cel, bo tak nigdy nie będzie, nigdy nie uda się stowrzyć takiej grupy w 100% ani nawet w 70%. Jednak warto zaznajomić z tym wszystkim na samym początku cały team kidmoderatorów,moderatorów,global moderatorów i administratorów. Bo przede wszystkim od tego trzeba zacząć, bo tam są duże braki. Jeżeli cały team wreszcie je pozna, łatwiej będzie się wam pracowało, bo mniej więcej wiem jak wygląda sytuacja organizacyjna na forum i niestety nie ma powodów do zachwytu. Co do tego twojego zdania o przeszłości w przyszłość. Myślę, że ludzie są chętni, aby coś takiego stworzyć. Tylko powstaje konflikt między nowym a starym. Myślę, że wiesz o co chodzi o to zaszło stanowczo za daleko i nie powinno to mieć miejsca na taką skalę. Bo tutaj już nie chodzi o jednostkę na tym cierpi całe forum.

PS. W poprzednim poście dałem Ci "+" Chcę żebyś to wiedziała! Zresztą sama możesz sprawdzić ^^

Pozdr, Seldek

Opublikowano

Właśnie o to chodzi. O dotarcie do Kidmodów i wyżej po kolei. Abyśmy dobrze się zrozumieli.

Tylko powstaje konflikt między nowym a starym. Myślę, że wiesz o co chodzi o to zaszło stanowczo za daleko i nie powinno to mieć miejsca na taką skalę. Bo tutaj już nie chodzi o jednostkę na tym cierpi całe forum.

Widzę, że mamy podobne zdanie.

Tylko brak pomysłów jak całość uspokoić i przywrócić do normy. To podstawowy problem. ; /

Plusy, minusy. Wylane tak na serio.

Ciekawie się patrzy na spadającą powoli reputacje. A liczne wyzwiska to już nowy słownik powoli xD. Nie wiedziałam o istnieniu połowy z nich xD.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Konflikt między starszym, a młodszym pokoleniem trwa od wieków czy chodzi tutaj o weteranów forum czy życia. Wspólnie zbudowaliśmy forum, które z dnia na dzień coraz bardziej się rozwija i mimo wielu problemów technicznych brnie do przodu. Większość ludzi ma zamknięty umysł na zmiany oraz nowe osoby, ponieważ przyzwyczajeni są do starego systemu, który całkiem nieźle prosperował. Wytykacie nam, że zasłaniamy się przeszłością i przechwalamy się zasługami lecz sam nie wiem po co? Sami wiecie, że w wielu sytuacjach byliśmy ulegli i dawaliśmy wam wolną rękę na wszelakie działania na forum, więc nie nazywajcie nas konserwatystami dobrze? Każdy z nas jest tutaj dlatego, ponieważ robi to co lubi, nikt nam za to nie daje wynagrodzenia finansowego, ewentualnie ludzie nas pamiętają i darzą szacunkiem za to, że przekazaliśmy im wiedzę, dzięki której mogli dalej rozwijać swoje umiejętności. Stoją ogromne fundamenty, które umożliwiają wam dalszy rozwój forum, a to jak je wykorzystacie zależy tylko i wyłącznie od was.

card.png

Opublikowano

A właśnie, dlaczego straciła kida/moda, skoro była taka doskonała na tej posadzie?

@arko

Koń w avatarze, jakaś jazda po Mou, "koń by się uśmiał" i inne podobne teksty.

Nigdzie w regulaminie nie ma zakazu umieszczenia fotografii zwierząt w awatarze bądź sygnie ;d

s2c77Oa.png

Opublikowano

Seldek, Mlody, Duds

Wybacznie ale tez powiem cos od siebie ;)

Gdy czytalem wasze posty przypomniala mi sie geneza forum... Kilka dzialow w ktorych bylo 0 cheatow.... Teraz ? Wielka i zaawansowana siec struktury forum.

Od zawsze bylo tak ze ktos przychodzi, ktos odchodzi, a czasem zostaje jak to juz wspomniane bylo. Sam osobiscie jak widac i Mlody czy Seldek zostalismy na forum, gdzie ciezka praca dazylismy do osiagniecia sukcesow.

Widzielismy wzloty i upadki osob bedacych w administracji/moderacji (m in. lodi, hornas, stranek). Widzielismy wiele tez obietnic ktore nie zawsze byly spelnione, wiec wybacz mi Dudus ale nie dziw sie ze odnosimy sie do przeszlosci i podchodzimy sceptycznie do waszych obietnic.

Co kolwiek zamierzacie mam nadzieje ze wyjdzie to na dobre wam, userom i ogolowi forum.

Ktos tutaj wspomnial (nie pamietam juz kto) ze ciagle patrzymy w przeszlosc.... Gdybysmy tego nie robili to wszyscy mieliby w dupie kto co zrobil na forum a osoby ktore zrobily wiele slyszalyby zdania "No swietnie to zrobiles, a teraz wypierdalaj".... Przeszlosc jest wazna jak i przyszlosc... Ale najwiekszym zainteresowaniem cieszy sie terazniejszosc, wiec mam nadzieje ze pokazecie efekty swych pracy jak najszybciej.

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

I zaraz będzie tak że kokosz się za przeproszeniem `wkurwi` , wszyscy dostaną po wysokich warnach czy nawet banach , a zostanie administracja ...

Z racji tego my "nowi użytkownicy" będziemy robić administracji na złość w jaki tylko kolwiek sposób można , i forum przestanie istnieć .

Moja czarna wizja ...

Boje się sam siebie .

Ale ciesze się że w tym temacie Administracja rozpatrzyła to dosyć `jasno` i bez żadnych banów , warnów , czy też zamykania tematu .

Nareszcie coś o sobie powiedzieli ( przyznali się do błędów ) oczywiście co niektórzy :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Właśnie o to chodzi. O dotarcie do Kidmodów i wyżej po kolei. Abyśmy dobrze się zrozumieli. Widzę, że mamy podobne zdanie.Tylko brak pomysłów jak całość uspokoić i przywrócić do normy. To podstawowy problem. ; /Plusy, minusy. Wylane tak na serio. Ciekawie się patrzy na spadającą powoli reputacje. A liczne wyzwiska to już nowy słownik powoli xD. Nie wiedziałam o istnieniu połowy z nich xD.

To już wy musicie sobie poradzić z tym problemem. Fajnie, że jesteś tego świadoma, że on istnieje. Jak widać zaczyna to powoli przerastać co niektórych o ile ich już nie przerosło. Teraz tylko od Was zależy jaką decyzję podejmiecie, aby to naprawić ? Czy będzie to decyzja dobra dla forum ? Dobra dla jednostki, czy być może jakiś kompromis. Można tutaj debatować, ale nikt tego za Was nie zrobi. Myślę, że jest to jedna z ważniejszych kwestii, które musicie ogarnąć w najbliższym czasie : )

Opublikowano

Ja nie wiem co Wy macie do Mou, jak dostałem warna za nic to sprawą zajął się jedynie Joaquin który potem mnie przekierował do Mou (kid mod warnów ściągać nie może) i po wysłaniu PW do Mou miałem od razu ściągniętego warna, a jeszcze zanim zwróciłem się do Joaquin'a napisałem do kokosza który kompletnie mnie olał. Więc jak relacje userów z modami mają być dobre skoro większość modów ich olewa??

Opublikowano

Normalnie twoja historia mnie poruszyła. Wyobraź sobie, że administrator dostaje takich pmów jak twój setki, także miałeś niesamowite szczęście, że ktoś zajął się twoją sprawą w ten sposób, a nie przez tickety.

Opublikowano

Normalnie twoja historia mnie poruszyła. Wyobraź sobie, że administrator dostaje takich pmów jak twój setki, także miałeś niesamowite szczęście, że ktoś zajął się twoją sprawą w ten sposób, a nie przez tickety.

+1

zwykle za mojej kadencji sprawami user-admin zajmowalem sie ja gdyz chlopaki mieli kupe roboty.... potem mi rowniez pomagali, ale z seldkiem sie zgadzam.... dziennie takich pm'ow od admina wahaja sie meidzy 30-50 dziennie

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...