Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Administracji Słów Kilka.

shidka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najwyżej będzie następny "bunt"

; )

Z tym buntem to miałeś niewiele wspólnego, więc nie wiem czemu sugerujesz następny.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tym buntem to miałeś niewiele wspólnego, więc nie wiem czemu sugerujesz następny.

Wyraźnie był wzięty w cudzysłów :) chodziło mi o to, że będę pisała dopóki Adm czegoś nam nie wyjaśnią.. Czegoś nie napiszą.

A nie o obrażanie kogokolwiek bądź robienie tego co inni użytkownicy.

Gość Mounthains
Opublikowano

Ale Twoje wszystkie wątpliwości zostały wyjaśnione tak?

Opublikowano

No dobra, nie wiem jak inni użytkownicy, ale ja trzymam administrację za słowo, wierzę, że będzie lepiej. Bo w sumie MPCF to już spora społeczność i nie tylko forum. Szkoda by było spartolić :> Mimo wszystko.

Mam nadzieję, że następni "delikwenci" zamiast się wkurzać, wyzywać i kipieć na wszystkie strony złością, będą chcieli rozmawiać tak jak ja, bo rozmowa jest kluczem do sukcesu ^^

W sumie, wyjaśnienie o które prosiłam zakładając ten topic, zostało przedstawione razem z obietnicami i planami na przyszłość.

Dla mnie temat zamknięty, ale pewnie ktoś jeszcze będzie się chciał wypowiedzieć :)

Dzięki wszystkim, pozdrawiam.

I pamiętajcie, żeby było fajnie nie tylko administracja musi o to dbać, ale i my... zwykli szarawi, lub bardziej kolorowi użytkownicy.

Pozwoliłam zacytować sama siebie : ) tak Mou, powtórzę: dla mnie już temat zamknięty, aczkolwiek nie wiem jak inni, więc nie prosiłam o zamykanie.

Opublikowano

Oby na zapowiedziach co niektórych się nie skończyło : ) Jak to mówi jeden lekarz, którego pewnie większość z was zna "Everybody lies"

Prosiłabym o więcej wiary w nasze dobre intencje. Czarnowidztwo nie pomoże, a kłamać tak ładnie nawet nie umiem ; ).

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Podchodzicie zbyt realnie do kwestii związanych z forum. To jest zwykła strona internetowa, nie wasz drugi dom. Oczywiście jest fajnie, jak panuję miła i pogodna atmosfera, aczkolwiek czytając płacz niektórych, że admin ma władzę despotyczna, bez serca - łapię się za głowę. Fajnie się czyta wypowiedzi adminów w tym temacie, że postanawiają poprawe, że będą milutcy i grzeczni, oraz potulni jak baranek. Ale po co ? To tylko forum. Dobre forum. :)

Opublikowano

W sumie to forum jest o cheatach "Multi Player Cheats".

Ja uważam że każdy ma prawo tu wstąpić ale jeśli nic nie zrobił nikt nie powinien go ruszać/obrażać.

Już wyjaśniam. Za bardzo łapiesz za słówka moja droga. Sam się wychowałem w tym dziale, lecz patrzałem na to wszystko z boku. Dopiero kiedy otrzymałem kidmoderatora musiałem "walczyć" z tym działem, co okazało się błędem. Dlaczego?

Skopałem sobie reputację na tym forum. Były momenty kiedy userzy dosłownie się bali do mnie napisać PW z prośbą o zdjęcie warna. To było za czasów moderatora. Otrzymując globala stałem się o wiele gorszy. To co robiłem to w tym momencie mi samemu się nie podoba. Przeglądałem swoje stare posty i złapałem się za głowę patrząc na to co wyprawiałem. Dlatego chcę się zmienić. Jako admin już się uspokoiłem smile.gif.

I tak będę się ciebie bał xD

Co to tematu jeszcze według mnie kokosz za mało się wypowiada a przecież jest administratorem.

A jak coś napisze to są dyskusje na temat jego wypowiedzi ;p

bvzbvcjhsfsteamdfdgddf.png: Tubciu123

Nick w grze: [NoS] Tubciu

Dla mnie Liczy się plusioreknampc.png

Userbary i buttony:

18706.png

15221.gif

mpccopy.jpg

Opublikowano

Podchodzicie zbyt realnie do kwestii związanych z forum. To jest zwykła strona internetowa, nie wasz drugi dom. Oczywiście jest fajnie, jak panuję miła i pogodna atmosfera, aczkolwiek czytając płacz niektórych, że admin ma władzę despotyczna, bez serca - łapię się za głowę. Fajnie się czyta wypowiedzi adminów w tym temacie, że postanawiają poprawe, że będą milutcy i grzeczni, oraz potulni jak baranek. Ale po co ? To tylko forum. Dobre forum. :)

Dobre forum to miła atmosfera :) Bez atmosfery nie ma społeczności. Nie ma też forum... Nie uważam za słuszne ani płaczu ani też chamstwa, stąd był ten temat.

Pozdrawiam i dzięki za wypowiedź ; )

Shida.

Opublikowano

Co to tematu jeszcze według mnie kokosz za mało się wypowiada a przecież jest administratorem.

A jak coś napisze to są dyskusje na temat jego wypowiedzi ;p

Dlatego często nie zabieramy głosu. Możecie naszą wypowiedź zinterpretować, źle albo przekręcić to co mówimy. I wtedy wychodzą takie nieporozumienia jak to z "plebsem" i "elitą".

Zrozumcie czasem też nas kochani ; )

1321896841-U198706.png

Opublikowano
mam nadzieję, że wszyscy użytkownicy mpc będą dzięki temu czuli się jak elita... a nie jak plebs.

Kokoszu,obserwując Twoje ostatnie reakcje i zachowania nie sądzę,byś szanował użytkowników swojego forum.

Nie chcę tutaj drążyć tego tematu i wdrażać cytatów,bo nie ma sensu się kłócić.

No właśnie. To całe zachowanie administracji i użytkowników, było pod wpływem emocji.

Pewnego miłego dzionka,pewna ważna stanowiskiem na tym forum osoba powiedziała mi,że każdy od rangi GM w górę MUSI być opanowany,

i nie może nigdy działać pod wpływem emocji,szkoda że to wszystko jest robione i zmieniane "pod siebie" i kiedy trzeba,staje się nieważne.

Użytkownicy są na forum najważniejsi i to dla Was forum jest tworzone.

Tak,tak stara śpiewka. Szkoda,że MPC nie ma poprawnie możliwości noszenia miana forum,bo jak już założyciel MPC kiedyś przytoczył na forum nie ma wolności słowa,

co jest nieodzownym elementem przy zakładaniu forum.

Co do słów kokosza "plebs" tak?

Cóż... zły dobór słów nazwałabym to w ten sposób.

Wszystko ok,ale chyba Kokosz jest już na tyle odpowiedzialny za swoje słowa,że wypowiada się z całkowitą świadomościąnie "zły dobór" tłumaczę jako kolejne usprawiedliwianie.

Jesteśmy równi, a nasze rangi jedynie zobowiązują do pomocy każdemu z Was, nie ważne czy masz szary, czy zielony, pomarańczowy bądź czerwony nick.

Chyba pomyliłaś fora. Od długiego czasu Wasze poczynania pokazywały jak bardzo społeczność MPC dzieli się na równych i równiejszych,do czego nawiązałem w jednym

z poprzednich cytatów.

Dobre forum to miła atmosfera :) Bez atmosfery nie ma społeczności.

Gdyby bazować na Twoich słowach,to "Dobre forum" zakończyło żywot około półtora roku temu.

Pozdrawiam,

Wojtasek

Opublikowano

tl;dr, ale wyłapałem jakieś "ciekawostki". Mounthains, który wywalał moje tematy i inne ciekawe posty na temat sytuacji na forum pokazał, że nie ma nic na obronę. Po 2ch permach, które dostałem temat w zbanowanych o mnie był zamknięty. Bo jak ktoś będzie walczył o swoje zdanie to trzeba mu japę zamknąć. Tak chyba najprościej, nie? O bloku na gg i innych ciekawostkach chyba nie trzeba mówić. Brakuje tego forum z atmosferą, kiedy sprawdzenie wszystkich nowych tematów trwało godzinę, dwie i miło się spędzało wieczory. 500 postów to spore osiągnięcie, administracja to ogarnięci ludzie, a userzy byli mili i było fajnie. Teraz połowa forum uważa się za niesamowitych gości, bo przecież w rl by mi najebali, administracja wali faile po kolei, moderatorzy nie wiedzą po co mają rangę, w pogaduszkach sam syf, a za jakieś parę miesięcy będziemy obchodzić rocznicę odejścia atmosfery. A tylko spróbuj coś odratować, czy pokazać administracji ich błąd to od razu lecisz z banem.

Nie wspomniałem w całym tekście o dudsonowej, więc chciałbym to zrobić tutaj. Koń koń stajnia cycki ginger kopytki

Zrozumcie czasem też nas kochani ; )

Pozwól, że nie będę Cię zaliczać do administracji. Na to trzeba zapracować. Tak chyba będzie chociaż trochę sprawiedliwie.

Opublikowano

Nigdy nie jest za późno Mlody. Ja swoje postępowanie zauważyłem niedawno. Że jest złe. Zamierzam coś z tym zrobić ;). Jak na spowiedzi piszę, że postanawiam poprawę.

Udzialam Ci rozgrzeszenia synu, w ramach pokuty ściagnij mi warna.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Uchm, wzięłam sobie obserwację tematu i za spamowało mi maila xD Człowiek zagląda rano na komp, a tam tyle wypowiedzi.

Widzę, że poprzednicy nie wierzą w poprawę na "górze".

No nic, ja zaczęłam dyskusję neutralnie i neutralnie ją zakończę

więc powiem na tą chwilę, że mam malutką nadzieję na poprawę,

ale zobaczy się jak wyjdzie to "w praniu"

; )

pozdrawiam, i dziękuję za kooolejne wypowiedzi.

PS nie wiem czemu, ale strasznie spodobała mi się wypowiedź Wojtaska.

Opublikowano

Dziękujemy dudsonowo, za to co zrobiłaś w kierunku poprawy 'stosunków' między membersami, a Administracją ! :D

Na podsumowanie. Wszyscy są happy, kochamy się i jest git. The End?

@ed.

Metafora...

@ed2.

Agata zaczęła nam pisać recenzje xD

Opublikowano

Dziękujemy dudsonowo, za to co zrobiłaś w kierunku poprawy 'stosunków' między membersami, a Administracją ! :D

Na podsumowanie. Wszyscy są happy, kochamy się i jest git. The End?

Może Cię to zmartwić lub nie... ale ja Cię nie kocham x(

//edit

Wiem ; ) Nabijam się, nie sposób być cały czas poważnym

x.x

Opublikowano

MisterKenedi mówił o obszernym temacie na temat stosunków użytkowników i administracji w dziale do którego memberzy nie mają dostępu.

Chciałabym zwrócić się do Wojtaska i Owneda.

Chłopaki nie mam nic do Was mimo, że wrzucacie mi tekstami, że dostałam rangę za zrobienie kokoszowi i Mountowi loda. Wasza sprawa, nie musicie akceptować mojej rangi i wyboru administracji, jednak trochę kultury by nie zaszkodziło.

@Wojtasek.

Jako administracja chcielibyśmy to zmienić, a Twoje podejście do sprawy jest właśnie jednym z tych, które nam to skutecznie uniemożliwia. Zakładacie z góry, że jest to nierealne, bądź idiotycznie rzucane słowa na wiatr. Nie dacie nam szansy, bo po co? Oboje nie macie wglądu do AZ, więc nie wiecie jakie nowe rozporządzenia i zmiany tam zachodzą. Trzymasz się dawno utartych szlaków, jeden z Was mówi, że kiedyś 500 postów było szczytem na forum. Panowie, to było kiedyś. Teraz 500 postów staje się powoli podstawą, a co za tym idzie zmienia się struktura forum.

@Owned.

Nie wiem co zrobiłam Ci w poprzednim życiu jednak znoszę spokojnie wszystkie Twoje wyrzuty "koń i koniowa", "masz cycki masz rangę", "nie jesteś dla mnie adminem", "czy jak przejdę operację plastyczną, również dostanę admina?", chyba nawet Ty wymyśliłeś MZMA? Nazwa bardzo trafiona, nie powiem. Aż się uśmiechnęłam ; ).

Nie musisz mnie traktować jak admina, ale niestety nie jesteś w stanie tego zmienić. Ubolewam nad tym, ponieważ nie mam zamiaru zrzekać się rangi, już raz zrzekłam się Elity, czego podejrzewam sam byś nie zrobił. Ale nevermind, nie o to przecież chodzi. Nie możemy liczyć na atmosferę przy ponad 200 tysiącach użytkowników, którzy nie oszukujmy się, są od siebie różni. Nie sposób skupić wszystkich wokół jednego tematu, zawsze ktoś się wyłamie i zniszczy tą tak zwaną atmosferę - wymagasz w tym momencie niemożliwego.

Wspominacie też o naszym złym zachowaniu względem użytkowników...

Jaki sami dawaliście przykład? Wojtasek pamiętasz cudowny temat w AZ, który założył Mike? "Szczyt krytyczny". Wrzucaliśmy wszyscy sobie nawzajem. Mam udowodnić?

Ty kurwa wiesz.

Więcej o Tobie nie powiem,bo mi Ciebie żal.

For fucks sake offence.

Potem liczne posty chociażby w FA, sama na wszystkich jechałam idąc za Twoim niestety przykładem. Byłabym zatem wdzięczna gdybyś nie dyktował mi, kokoszowi, czy komukolwiek innemu jak mamy traktować userów, gdy sam traktujesz ich jak śmieci. Postów Owneda nie będę przytaczać, każdy zna jego dokładnie wypracowaną ironię, swoją drogą aż Ci jej zazdroszczę. ; ) Mogłabym przytoczyć nawet swoje słowa - gniewne, pełne przekleństw i co gorsza kierowane do userów.

Nie mam nic do Was, aż trudno w to uwierzyć, ani nie chcę teraz się kłócić, czy prowokować kogokolwiek, ale nie bez powodu chcemy wdrożyć zmiany widząc własne błędy.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Dlatego oby się nie skończyło na obietnicach. Różne rzeczy się działy na forum i zarazem różnie do nich podchodzono. Na razie piszecie o tym co będzie, zobaczymy czy to się wam uda. Niestety od jakiegoś czasu tutaj każdy, każdemu patrzy na ręce i nie prędko się to zmieni, także samych sukcesów życzę.

Opublikowano
Nie wiem co zrobiłam Ci w poprzednim życiu jednak znoszę spokojnie wszystkie Twoje wyrzuty "koń i koniowa", "masz cycki masz rangę", "nie jesteś dla mnie adminem", "czy jak przejdę operację plastyczną, również dostanę admina?"

Moim celem nie było to, żebyś się obraziła w jakiś sposób.

chyba nawet Ty wymyśliłeś MZMA?

0 punktów za ten strzał.

Nie musisz mnie traktować jak admina, ale niestety nie jesteś w stanie tego zmienić.

Może jednak nie niestety.

Ubolewam nad tym, ponieważ nie mam zamiaru zrzekać się rangi, już raz zrzekłam się Elity, czego podejrzewam sam byś nie zrobił.

Dla beki mógłbym tutaj zostawić admina, co tylko chcesz.

Postów Owneda nie będę przytaczać, każdy zna jego dokładnie wypracowaną ironię, swoją drogą aż Ci jej zazdroszczę. ; )

Dziękuję, wzruszyłem się.

Uważam Ciebie za osobę jak najbardziej mądrą, a ten fail jest po stronie wybierających. Jeśli będziesz dobrze wykonywać swoje obowiązki i władza Ci nie namiesza w bani (jak panu M) to czemu nie. Jednak wciąż nie uważam tego awansu (A raczej kilku) za sprawiedliwy.

Opublikowano

Ja pamiętam te czasy kiedy było się na forum 4-5 miesięcy, pisało się aplikacje na moderatora i była odrzucana z powodem "za krótko na forum".

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Omfg,błagam tylko bez dorabiania sobie słówek,bo też zaczne sobie dodawać historie z kosmosu.

Chłopaki nie mam nic do Was mimo, że wrzucacie mi tekstami, że dostałam rangę za zrobienie kokoszowi i Mountowi loda.

Przytocz mi jasny jak słońce fragment jakiejkolwiek rozmowy,gdzie tak JASNO i wyraźnie stwierdziłem.

jednak trochę kultury by nie zaszkodziło.

Oczywiście,dorabianie historyjek z kosmosu to szczyt i przykład kultury.

Twoje podejście do sprawy jest właśnie jednym z tych, które nam to skutecznie uniemożliwia.

Wszyscy ci,którzy mieli swoje zdanie na pare ciekawych tematów,nie przytakują na wszystko i nie liżą dupy przy tym są ludźmi, których

podejście do sprawy jest złe. Stąd trzeba się ich skutecznie pozbyć,co bardzo pięknie Wam wyszło.

Nie dacie nam szansy, bo po co?

Bo pan M swoim zachowaniem i akcjami ją zaprzepaścił.

Oboje nie macie wglądu do AZ

1.Albo zwracasz się bezpośrednio do mnie,albo wcale.To tak na marginesie.

2.Gdybym bardzo chciał wglądu do AZ,to bym miał ten wgląd,niestety mam to gdzieś i zwisają mi te Wasze "wielkie rewolucje",

może wykasujcie wszystkie działy,i zmieńcie ogólną tematykę na metin2.Ja już tyle razy ile chciałem innowacji,zostawałem pominięty i wyśmiewany, więc

w skrócie i nieładnie - mam to w dupie.

Wrzucaliśmy wszyscy sobie nawzajem.

To tłumaczy moje słowa zacytowane przez Ciebie,dziękuję to na tyle w tym temacie.

Byłabym zatem wdzięczna gdybyś nie dyktował mi, kokoszowi, czy komukolwiek innemu jak mamy traktować userów

Dystansu,błagam. Z drugiej strony...przytoczę bardzo znany zwrot "jak powiem skacz z okna to skoczysz?".

Jaki sami dawaliście przykład?

O mój przykład starań i miłego zachowania zapraszam do obadania historii forum.

Wojtasek pamiętasz cudowny temat w AZ

Z tego co pamiętam,Kokosz bardzo restrykcyjnie podchodził do "wycieków" z AZ.

Ale jak zwykle,pewnie "nie zauważy" tego i na to zleje, jak już napisałem w poprzednim poście.

Na koniec no offence.

Uważam Ciebie za osobę jak najbardziej mądrą, a ten fail jest po stronie wybierających. Jeśli będziesz dobrze wykonywać swoje obowiązki i władza Ci nie namiesza w bani (jak panu M) to czemu nie. Jednak wciąż nie uważam tego awansu (A raczej kilku) za sprawiedliwy.

+1.

Opublikowano
O mój przykład starań i miłego zachowania zapraszam do obadania historii forum.

I to mnie trochę demotywuje.

Bo skupiacie się na tym co było, zamiast na tym co może być. Cóż... po prostu mamy odmienne zdania. Tyle.

Pozdrawiam,

duds.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Bo skupiacie się na tym co było, zamiast na tym co może być. Cóż... po prostu mamy odmienne zdania. Tyle.

Pozdrawiam,

duds.

Wiemy jak było i nie podoba nam się jak jest teraz. Ładnie to ujęłaś: "może być", zacznijcie działać jak będzie dobrze, będziemy szczęśliwi.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Pozdrawiam,

duds.

Historia jest ważna ponieważ sztab ludzi pracował na dobre imię MPC, przyszłość także jak najbardziej. Z tym, że nie ma co się uwsteczniać zgodzę się jak najbardziej, tylko nie zacierajmy tego co ktoś kiedyś zrobił i nie nazywajmy go posągiem.

card.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Historia jest ważna ponieważ sztab ludzi pracował na dobre imię MPC, przyszłość także jak najbardziej. Z tym, że nie ma co się uwsteczniać zgodzę się jak najbardziej, tylko nie zacierajmy tego co ktoś kiedyś zrobił i nie nazywajmy go posągiem.

To co się zrobiło w przeszłości, nie powinno się nim chwalić do końca życia. Powinno się zastąpić czymś nowszym lub lepszym. Dla mnie osoba, która coś zrobiła wcześniej zyskuje szacunek.

Pozdrawiam. Pan M.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...