Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Administracji Słów Kilka.

shidka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm.. Dzień dobry. Tak jakoś Świtkiem o poranku... :) Ale dobrze, do rzeczy:

Dlaczego administracja zamyka tematy, w których przedstawiona jest prawda "jednej" ze stron? Rozumiem, że was to oczernia i że jak kokosz pisał nie będzie na tym forum demokracji, ale może odeprzecie chociaż ataki, a nie pozostajecie bez słowa? Mlody jakoś się udzielił (chociaż nie jest już adminem). I chociaż nie brał w sporze udziału, to jednak pisał w temacie mądrze, głównie do dzieci, które się darły i klęły... Ale do czego zmierzam. Oto jest cytat, który mnie osobiście wkurzył:

Mpc to nie forum dla plebsu, jeśli komuś się nie podoba, zawsze może stąd wyjść.

By kokosz.

No to, teraz powiedzmy twardo żądam wyjaśnienia od kokosza, co chciał powiedzieć przez słowo "plebs". I jeszcze jednego wyjaśnienia:

chłopie, dla kogo przez tyle lat się męczyłeś z tym forum? Powiedz mi, DLA KOGO? Chyba dla ludzi, użytkowników, co nie? Więc nie odp... teraz, że jak się komuś nie podoba, to może sobie wyjść,

bo ja Ci powiem jedno... Jak znajdzie się osoba, która zrobi podobny projekt i ściągnie użytkowników, którym do tej pory było "wszystko jedno" to zostaniesz na MPCF sam z Mou, duds i kilkoma innymi osobami,

które mają równie snobistyczne podejście albo jest im po prostu wszystko jedno gdzie włożą swój cenny czas na pisanie/czytanie, ewentualnie zostanie jeszcze zgraja napsów i trolli, bo oni są wszędzie.

Zacznij z nami rozmawiać, bo niepodważalne decyzje head admina, też muszą być czymś uzasadnione, a uzasadnienie, to nie są zdania typu: "bo dziś była ładna pogoda".

Wszystkim trollom z góry dziękuję za wypowiedzi. Możecie mi kazać wypierdalać lub się zamknąć. Bo ja jestem zwykłym szarawym użytkowniczkiem, który nie składał aplikacji ani nie został zwalony z posadki, więc moje zdanie jest wyrażone kompletnie bez emocji.

Administracji/modom z góry dziękuję za ostrzeżenia lub nawet perma :) Mi już na niczym nie zależy.

Nie przeczytałeś całości? Nie wypowiadaj się.

Dziękuję kokoszowi za przeniesienie do Sugestii... Ale od tej chwili nie mogę wypowiadać się w temacie :P Jest on dla mnie "zamknięty" bo nie mam 250 postów wymaganych dla działu... -.='

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i to się nazywa wypowiedź na poziomie. Ciekawe co na powiedzą nasi kochani admini :)

Btw. Zapomniałaś dodać , że zostaną jeszcze najwartościowsi użytkownicy MPCF... "Czemu Nie" - Spammerzy ;]

urechisyg.png

Opublikowano

Shidka myślisz że ich to obchodzi ?? nikogo z nich to nie obchodzi, ponieważ oni uważają się za ludzi z wyższej półki Niech ich to nie obchodzi, ale nawet najgorszy król wyjaśnienia składać musiał :)

Jeśli chodzi o inne fora to już takie są ( oczywiście nie mogę wymienić bo to jest mpc ) Uwierz, będą kolejne. Jedno rozkręci się prawdopodobnie pod moim patronatem.

Kokoszu sprawa ddos - ja na twoim miejscu odbanowałbym wszystkich użytkowników i odrazu by przestali atakować bo powiedzmy sobie szczerze atakowali zbanowani użytkownicy mpc Bardzo możliwe... Ale przecież wiesz, że nie odbanuje :)

A teraz do tej wypowiedzi wróćmy - ok już wychodzę bo tutaj pokazujesz jak mało cię obchodzimy Czemu wychodzisz? Ja bym drążyła dalej. Trzeba upartym być. :)

Opublikowano

@shidka

Gdybym mógł jeszcze dzisiaj dawać plusy pewnie dostałabyś. <--- Przepraszam za to ;P

Fakt zamiast się bronić czy coś siedzą cicho i zamykają tematy.

Tak nie zachowują się dorosłe osoby które zajmują się stroną.

Widze że za admów dobierają tylko kolegów z podwórka.

Mpc to nie forum dla plebsu, jeśli komuś się nie podoba, zawsze może stąd wyjść.

Interesujące zdanie.

Czekam na wyjaśnienie słowa "plebs"

Albo coś się zmieni, albo zostaniecie wy i wasza kochana słetaśna administracja.Która wszystko pieprzy.

Forum nie tworzy tylko administracja ale userzy.

Opublikowano

@VioiD taki mały szczególik: dostałabyś :)//spoko :)

i w ogóle, lubię prowokować więc mam nadzieję, że uda mi się (chociaż wątpię)

@znamciealeniepo

Kopia to dobry pomysł :) Mimo tego, że nie napisałam nic złego.

Opublikowano

@shidka

Gdybym mógł jeszcze dzisiaj dawać plusy pewnie byś dostał.

Interesujące zdanie.

Czekam na wyjaśnienie słowa "plebs"

Albo co się zmieni, albo zostaniecie wy i wasza kochana słetaśna administracja.Która wszystko pieprzy.

Forum nie tworzy tylko administracja ale userzy.

1.

To naprawdę bardzo mądre stwierdzenie. Niech zamkną MPCF , a nie tematy ;) Bo będzie jeszcze większy syf, jak mniemam ^^

2. Wszyscy czekamy na wyjaśnienie tego słówka.

No i co teraz powiecie, nasza kochana Administracjo?

Już wiele osób postawiło się przeciwko wam. Nie tylko user'rzy jebią to forum. Pomaga im w tym Administracja

;)

Pewnie dostanę za to % lub nawet ban'a , ale chuj mnie to

:)

urechisyg.png

Opublikowano

Tutaj bany dostajesz, za to, że Twoje zdanie jest inne od ludzi wyżej rangą od Ciebie - nie tyczy się to wszystkich, ale np Mounthainsa, któremu ewidentnie padło na mózg.

Oni tj. wszechpotężny kokosz, który nie ma czasu dla ludzi z pytaniami, oraz Mounthains,ten co banuje za prawdę.

Oni Ci nic nie będą wyjaśniać, nie łudź się.

Co zrobią ? wypierdolą temat bo jest niewygodny/nie mają czasu dla, jak to ładnie kokosz ujął, plebsu.

Używając pojęcia plebs kokosz miał na myśli większość moderatorów, kidów oraz praktycznie wszystkich userów, tak dla rozjaśnienia Wam jego podejścia.

Opublikowano

plebs kurwa ? A ty co arystokrata ? Bogaci starzy nie czynią cię wyjątkowym.

Opublikowano

plebs kurwa ? A ty co arystokrata ? Bogaci starzy nie czynią cię wyjątkowym.

To napisz kokoszowi w profilu ^^ Albo wiesz co? JA NAPISZĘ ! ^^

urechisyg.png

Opublikowano

Tutaj bany dostajesz, za to, że Twoje zdanie jest inne od ludzi wyżej rangą od Ciebie - nie tyczy się to wszystkich, ale np Mounthainsa, któremu ewidentnie padło na mózg. jesli to ten sam Mou, którego ja znałam.. to wiem coś o tym ;> większość o tym wie, nie tlumacz.

Oni tj. wszechpotężny kokosz, który nie ma czasu dla ludzi z pytaniami, oraz Mounthains,ten co banuje za prawdę. ja do kokosza nic bym nie miała, gdyby nie zaczęło działać powiedzenie: z kim przystajesz, takim się stajesz

Oni Ci nic nie będą wyjaśniać, nie łudź się. nie łudzę się, jestem realistką ale demokracja polega na polemizowaniu, dyskusji, ja tylko ją zaczynam, jestem prowokatorką.

Co zrobią ? wypierdolą temat bo jest niewygodny/nie mają czasu dla, jak to ładnie kokosz ujął, plebsu. najbogatsza na świecie nie jestem, ale za plebs się nie uważam ;) niech sobie wywalają... wrzuce jeszcze raz

Używając pojęcia plebs kokosz miał na myśli większość moderatorów, kidów oraz praktycznie wszystkich userów, tak dla rozjaśnienia Wam jego podejścia. wiiemy o tym :> a przynajmniej ja wiem, ale chce usłyszeć to od niego... kiedyś trzeba zmusić do mówienia.

Opublikowano

Spójrz na mój nick, w AZ kokosz napisał do któregoś z modów coś takiego - idioto, na tym forum nie ma demokracji.

On Ci nic nie powie, jebnie newsa w którym jest zawarte 1% prawdy i jazda.

Myślisz, że od kogo się małtyns uczył ? Dla tego kolesia mało osób ma szacunek, kiedyś tego nie rozumiałem, ale teraz widzę, że to śmieć.

@devix

dorośnij, nie staraj się być ważny czy fajny, szkoda patrzeć na Twoje wypociny.

Opublikowano

Spójrz na mój nick, w AZ kokosz napisał do któregoś z modów coś takiego - idioto, na tym forum nie ma demokracji.

On Ci nic nie powie, jebnie newsa w którym jest zawarte 1% prawdy i jazda.

Myślisz, że od kogo się małtyns uczył ? Dla tego kolesia mało osób ma szacunek, kiedyś tego nie rozumiałem, ale teraz widzę, że to śmieć.

@devix

dorośnij, nie staraj się być ważny czy fajny, szkoda patrzeć na Twoje wypociny.

A co takiego okropnego napisałem? Napisałem samą prawdę o naszych Administratorach . To Ty powinieneś dorosnąć.

Btw. NIE JESTEM "devix" TYLKO MrDeViX !!! =.=

urechisyg.png

Opublikowano

Spójrz na mój nick, w AZ kokosz napisał do któregoś z modów coś takiego - idioto, na tym forum nie ma demokracji. mpcleaks rządzi :) widziałam to.

On Ci nic nie powie, jebnie newsa w którym jest zawarte 1% prawdy i jazda. założymy się, że nie napisze nawet tego?

Myślisz, że od kogo się małtyns uczył ? Dla tego kolesia mało osób ma szacunek, kiedyś tego nie rozumiałem, ale teraz widzę, że to śmieć. uwierz mi, że Mou nie musiał się od nikogo uczyć :> ten typ tak ma!

@devix

dorośnij, nie staraj się być ważny czy fajny, szkoda patrzeć na Twoje wypociny. hm... ;] każdy ma swój sposób na wypowiadanie się.

// Nie kłócić mi się tu "kufa" to ma być merytoryczna dyskusja :> A nie najeżdżanie kto ma dorosnąć.

Opublikowano

A co takiego okropnego napisałem? Napisałem samą prawdę o naszych Administratorach . To Ty powinieneś dorosnąć.

To.

Opublikowano

taaaak ty w chuj napewno wiesz o tym forum

spojrz na swoja date rejestracji... wlasnie to ci chcial no democracy pokazac, twoje wypociny sa zalosne,

bo tak naprawde gowno o tym forum wiesz.

jak dla mnie to bezsensowne drazenie tematu, bo i tak to nic niestety nie zmieni,

pare banow (paare, ta ;f) juz za to polecialo, i beda leciec kolejne,

im sie to raczej nie znudzi...

ALe, mam nadzieje, ze wam tez nie :-)

.

Opublikowano

spojrz na swoja date rejestracji... wlasnie to ci chcial no democracy pokazac, twoje wypociny sa zalosne,

bo tak naprawde gowno o tym forum wiesz. Dajcie sobie w cholere spokój z tym, ok?

jak dla mnie to bezsensowne drazenie tematu, bo i tak to nic niestety nie zmieni, Właśnie przez takie podejście to forum schodzi na psy, a wiele innych rzeczy się nie zmienia!

pare banow (paare, ta ;f) juz za to polecialo, i beda leciec kolejne, No i niech sobie zabiją bazę danych zbanowanymi kontami.

ALe, mam nadzieje, ze wam tez nie :-) Mi nie :) Chociaż jest pewna słabość tego, jaki mam Internet. Domyślni wiedzą o co chodzi. :/

Opublikowano

bo tak naprawde gowno o tym forum wiesz.

jak dla mnie to bezsensowne drazenie tematu, bo i tak to nic niestety nie zmieni,

pare banow (paare, ta ;f) juz za to polecialo, i beda leciec kolejne,

ALe, mam nadzieje, ze wam tez nie :-)

Słuchaj, myślisz ,że MrDeViX To jedyne w świecie konto , które do mnie tutaj należy? Było już wiele innych. A to, że jakiś frajer uważa, jak to ująłeś tekstem "twoje wypociny są żałosne" nie zniechęca mnie to pisania takich rzeczy. To , że konto zostało utworzone w zeszłym roku, nie sprawia, że "mniej wiem o tym forum" .

urechisyg.png

Opublikowano

Do dyskutantów nie na temat, przestańcie bo mi topic zamkną :D Chociaż pewnie i tak to zrobią prędzej czy później.

Do Miksia (polska odmiana jest zajebista :P) dzięki, że się zgadzasz ^^

Opublikowano

Teraz tak...

Proszę nie spamić bo za chwile administracja będzie miała powody do zamknięcia tematu.

Co do samego problemu mam nadzieje że ktoś z "WYŻEJ" położonych na forum w końcu się wypowie.

Opublikowano

Ile wy macie lat, że tak przeżywacie wszystko co sie dzieje na tym forum?

Zakładają tematy (ch wie o czym ,nie chce mi się tego czytać ;) ) i robią z siebie jakieś pierdolone emo -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...