Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do Administracji Słów Kilka.

shidka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
taaaak ty w chuj napewno wiesz o tym forum

spojrz na swoja date rejestracji... wlasnie to ci chcial no democracy pokazac, twoje wypociny sa zalosne,

bo tak naprawde gowno o tym forum wiesz. Dajcie sobie w cholere spokój z tym, ok? Dlaczego? powiedz mi dlaczego?

jak dla mnie to bezsensowne drazenie tematu, bo i tak to nic niestety nie zmieni, Właśnie przez takie podejście to forum schodzi na psy, a wiele innych rzeczy się nie zmienia! nie, nie, :) to forum schodzi na psy, nie przez takich jak ja, tylko przez to, ze

A ) na forum jest coraz wiecej ludzi co za tym idzie, takze idiotow

B ) stary, dobry sklad sie rozlatuje. Zobaczcie sobie (oczywiscie ci co troche chociaz byli na forum) ile osob odeszlo. Aciek, Athis, Detox, yooj, lodi, wiele mozna wymieniac. Jak oni byli, to jakos bylo fajniej. a teraz nowy sklad juz nie taki sympatyczny (nie mowie o wszystkich, Gwardia makina r0x ;d)

pare banow (paare, ta ;f) juz za to polecialo, i beda leciec kolejne, No i niech sobie zabiją bazę danych zbanowanymi kontami. ciesze sie, ze tak myslisz ;-)

im sie to raczej nie znudzi...

ALe, mam nadzieje, ze wam tez nie :-) Mi nie :) Chociaż jest pewna słabość tego, jaki mam Internet. Domyślni wiedzą o co chodzi. :/ nie wiem czy do konca mnie zrozumialas.

chodzilo mi o to, ze mam nadzieje, ze im sie szybciej znudzi banowanie, niz wam zakladanie nowych kont, i szczekanie o tym, co boli forum ;-).

pzdr, ronin

co do devixa to zaraz zedytuje post, bo teraz nie chce mi sie z nim beszensownie spekulowac :(

.

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szkoda tylko że kokosz ani razu nie odpowiedział na jakiekolwiek tego typu tematy - no chyba że ja nie widziałem bo tak szybko zostały usunięte

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

lol. MrDeViX = Fail, nie będę się rozpisywał, ponieważ parę (no ok, sporo) postów up wyjaśniono tę myśl ;x

Ok, a teraz co ja o tym myślę. Co do tych "prawd" w większości są one pisane subiektywnie, bo ktoś tam stracił moda, czy coś. Jedynie niektóre blogi/tematy czy coś tam jeszcze w wykonaniu Owned!'a mimo, że napakowane ironią ukazują prawdę i są pisane w miarę obiektywnie. Wiele rzeczy dzieje się na forum, a pojęcie o nich mają tylko Administratorzy. Ciekawe co kokosz chciał przekazać za pomocą słowa: "Plebs".

@shidka ciekawy topic.

Opublikowano

Shidka kazała mi przekazać, że wypada z gry, iż nie ma 250 postów .

@MisterKenedi = Fail ;) Co takiego napisałem , że się przyjebałeś? Wytłumacz mi to po ludzku na PW. Albo najlepiej na gadu napisz: 6142425.

urechisyg.png

Opublikowano

Dobrze ja rozumiem Wasze niepokoje i zgrzyty. Płaczecie że niby atmosfera jest zła tak ? Dlaczego więc lepicie takie posty ? To jest hipokryzja :)

Zróbcie jakiś ciekawszy temat który zbawi userów i poprawi ich humory. Zauważyłem że ostatnio połowa MPC to skargi i żale, szukanie dziury w całym. Ja rozumiem demokracja jest, każdy swoje powie, krytyka jak najbardziej konstruktywna ale połowa wypowiadających się w tym temacie (zresztą innych też) nie ma pojęcia o czym pisze i moim zdanie chce załapać się do grupy "jesteśmy fajni bo się buntujemy". Palcem pokazywał nie będę bo to nieładnie.

Secundo - widzicie, albo i nie widzicie że forum ma teraz poważne problemy. Osoby które obarczacie winą pracują nad tym żebyście forum przeżyło do jutra. Młody napisał w dziale AZ b.ładne zdanie które pozwolę sobie przytoczyć : "załatwmy problemy techniczne, a później mentalne bo te drugie są mniej ważne".

Pomyślcie dwa razy zanim będziecie chcieli założyć temat podobny do tego. Z wyrazami szacunku Fifolski

f.png

Opublikowano

Shida kazała przekazać:

Także z wyrazem szacunku do twojego zdania, Fifolski, ale ja chciałam się tylko czegoś dowiedzieć od kokosza lub np. Mou. Nie chcę wprowadzać niepokojów na forum, chcę tylko wyjaśnień. Bo ja wiem o czym piszę i właśnie jakieś wyjaśnienie poprawiłoby humor użytkownikom, albo przynajmniej zwykła sprawiedliwość. Forum problemy techniczne przeżywało pewnie nie raz, ale to można znieść i użytkownicy z tego powodu nie uciekają ani się nie buntują lecz jeśli są jakieś niesprawiedliwości to zaczną.... I będa atakować forum bo ludzie są zawistni. Tyle ode mnie. Dzięki i pozdrawiam, Shida

urechisyg.png

Opublikowano

Rozumiem moja droga :) Od tego jest MPC teoretycznie rzecz biorąc. Mam nadzieję że Kokosz wyda osobiście jakieś małe oświadczenie na temat tego co i jak z forum, oraz wyjaśni dlaczego nie ma czasu odpowiadać. Komentował pojedyncze incydenty. Może kiedyś przysiądzie i napisze jakiś konkretny temat co z tymi rangami, atakami i innymi wypowiedziami. Pozdrawiam :)

f.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Shidka@ Kiedyś miałaś forum. Pamiętasz? Byłem tam :D

Co do topica. Robicie jakieś bunty, potem oberwiecie bana z dumą. Napiszecie za miesiąc do któregoś admina z prośbą o unbana. "Zrobiłem głupotę" Tak zawsze było.

Mówicie, że metinczyki, to debile itp. Tak. Prosicie o coś, co jest niemożliwe. Nie wywalimy ich. Popieram mądre słowa Fifolskiego. Duży +

Opublikowano

Shidka@ Kiedyś miałaś forum. Pamiętasz? Byłem tam :D

Co do topica. Robicie jakieś bunty, potem oberwiecie bana z dumą. Napiszecie za miesiąc do któregoś admina z prośbą o unbana. "Zrobiłem głupotę" Tak zawsze było.

Mówicie, że metinczyki, to debile itp. Tak. Prosicie o coś, co jest niemożliwe. Nie wywalimy ich. Popieram mądre słowa Fifolskiego. Duży +

Nie odróżniasz buntu od uwagi. Koleżanka napisała temat w którym opisała i stosownie uargumentowała sprawy które jej się nie podobają dlatego jest ta dyskusja. Zauważ, że w jej poście nie ma żadnego buntu tylko czyste uwagi, a sam Kokosz przeniósł temat do sugestii, ponieważ tutaj swobodnie można rozmawiać na takie tematy, ponieważ sugestie to nie tylko cukierki i czekoladki ale też rzeczy które nam się nie podobają kolego. Nikt nikogo nie buntuje przeciwko innym tylko prowadzi dyskusję. Czy dla Ciebie Mou każde słowa krytki to bunt? Bo dla mnie nie.

Wyrazajcie tutaj swoje sugestie co mozna uczynic by forum bylo coraz lepsze. Wyrazajcie takze swoje skargi dot. forum i administracji.

"Zrobiłem głupotę" Tak zawsze było.

Ta kwestia jest do wyjaśnienia prywatnie, bo sami wiemy że pewne sprawy powinny zostać między nami. Jednak się mylisz.

card.png

Opublikowano

To jest odp. na poziomie

Zgadzam się, niektórzy za bardzo szastają władzą na lewo i prawo.

Ale to tylko niektórzy.

Jakoś kokosza rzadko widuję, a jak widzę, to się nie obnosi że jest Adminem.

Opublikowano

Nie odróżniasz buntu od uwagi. Koleżanka napisała temat w którym opisała i stosownie uargumentowała sprawy które jej się nie podobają dlatego jest ta dyskusja. Zauważ, że w jej poście nie ma żadnego buntu tylko czyste uwagi, a sam Kokosz przeniósł temat do sugestii, ponieważ tutaj swobodnie można rozmawiać na takie tematy, ponieważ sugestie to nie tylko cukierki i czekoladki ale też rzeczy które nam się nie podobają kolego. Nikt nikogo nie buntuje przeciwko innym tylko prowadzi dyskusję. Czy dla Ciebie Mou każde słowa krytki to bunt? Bo dla mnie nie.

Ta kwestia jest do wyjaśnienia prywatnie, bo sami wiemy że pewne sprawy powinny zostać między nami. Jednak się mylisz.

Mlody, dziękuję za poparcie :) Fajnie, że chociaż kilka osób docenia to, że nie boję się wyrazić własnego zdania a w dodatku nie muszę przy tym bluzgać i oczerniać kogokolwiek jak niektórzy użytkownicy tego forum.

@Mou

No jak ja cię mogłam "kochany" zapomnieć, co... :> weź mi powiedz :P Z tym, że wiesz... Wolałabym żebyś odniósł się jakoś bardziej do moich słów, a nie wciskał mi, że się buntuję/buntuję kogokolwiek innego.

Bo jak wyrwę bana... Chociaż jak na razie to przeniesiono mój temat w ważniejsze miejsce nie zamknięto go i nie wyrzucono.. To na pewno nie będę pisała odwołania od bana/prośby o odbanowanie bo nie robię nic

złego... I jeśli wyrwę perma, to stwierdzę, że jestem dla kogoś po prostu niewygodna i już. Na pewno nie dostanę załamania nerwowego z tego powodu.

Dzięki za uwagę, zapraszam do dalszej dyskusji... Szczególnie administrację.

Dziękuję MrDeviXowi za opublikowanie wiadomości ode mnie, teraz mogę już robić to samodzielnie ^^ Jednym słowem, "powróciwszy".

// Aha, jeszcze mały edit.

Mou, gdzie ja napisałam, że metińczyki to debile? Nie porównuj mojego posta, do innych... w których ludzie byli obrażani.

Opublikowano

Administracja nie ma zamiaru uchylać się od dyskusji na ten temat i mówię tu w imieniu moich kolegów. ; )

Sprawa tego co dzieje się na forum była poruszania niejednokrotnie, a nasze reakcje na tnie momentami były złe i nieodpowiednie. Jednak wielu z użytkowników jak między innymi Ty Shidka widzicie tylko część całego forum. Za kulisami toczy się wiele ważnych spraw od których często zależy byt, funkcjonowanie, a nawet istnienie forum. Często sprawy te nakładają się na siebie, a wiadomo, że wybieramy te ważniejsze do załatwienia co niestety odbija się na Was użytkownikach.

Dyskusja na poziomie nie jest uważana przez żadne z nas, za bunt, ani nie mamy zamiaru karać za nie banami. ; ) Jesteśmy ludźmi jak wszyscy mamy prawo do błędów, jednak zapewniam, że staramy się nie uchylać więcej od dyskusji.

Co do słów kokosza "plebs" tak?

Cóż... zły dobór słów nazwałabym to w ten sposób. Emocje i nerwy spowodowane atakiem na MPC odbiły się na nas wszystkich zwłaszcza na administracji i kokoszu.

Ciężko przejść nam nad tym do porządku dziennego, prosimy o wyrozumiałość mimo iż to zapewne trudne. Planujemy poważne zmiany, które powinne poprawić stosunki na linii użytkownik - administracja. Jesteśmy równi, a nasze rangi jedynie zobowiązują do pomocy każdemu z Was, nie ważne czy masz szary, czy zielony, pomarańczowy bądź czerwony nick.

Pozdrawiam, dudsonowa.

1321896841-U198706.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Za późno Agato aby zmieniać ludzkie charaktery.

Nigdy nie jest za późno Mlody. Ja swoje postępowanie zauważyłem niedawno. Że jest złe. Zamierzam coś z tym zrobić ;). Jak na spowiedzi piszę, że postanawiam poprawę.

No jak ja cię mogłam "kochany" zapomnieć, co... :>

Wiedziałem, że Ciebie skądś znam :D

Topic. Tamten post co napisałem, to ogólne się odnosi do sytuacji na forum i co do niektórych osób szukającej zaczepki. Nie. Niczego nie sugeruję w tym momencie. Czytając to dużo sobie uświadomiłem. Czas na zmiany co? ;).

Shidka@ Nie wyrwiesz bana za okazywanie swoich poglądów. Topic jest napisany kulturalnie i z sensem. Nie ma za co banować ;).

Mou, gdzie ja napisałam, że metińczyki to debile? Nie porównuj mojego posta, do innych... w których ludzie byli obrażani.

Już wyjaśniam. Za bardzo łapiesz za słówka moja droga. Sam się wychowałem w tym dziale, lecz patrzałem na to wszystko z boku. Dopiero kiedy otrzymałem kidmoderatora musiałem "walczyć" z tym działem, co okazało się błędem. Dlaczego?

Skopałem sobie reputację na tym forum. Były momenty kiedy userzy dosłownie się bali do mnie napisać PW z prośbą o zdjęcie warna. To było za czasów moderatora. Otrzymując globala stałem się o wiele gorszy. To co robiłem to w tym momencie mi samemu się nie podoba. Przeglądałem swoje stare posty i złapałem się za głowę patrząc na to co wyprawiałem. Dlatego chcę się zmienić. Jako admin już się uspokoiłem :).

That all.

Opublikowano

@duds

Dzięki, że wypowiedziałaś się w temacie... w sumie nie mam nic do dodania po Twoim poście :)

@Mou

Na poprawę nigdy nie jest za późno ^^ Może i łapię za słówka, ale od tego też jestem.

@Topic

No tak... w sumie to rozumiem, że każdemu nerwy kipią, mnie też by kipiały jakby ktoś na moje forum naskoczył w taki chamski sposób.

Należało by się zastanowić tylko kto (chociaż pewnie już wiecie) i za co, zrobił to co zrobił.

Ale to już nie moja broszka :) Jestem zwykłym użytkownikiem.

Myślę, że wszystko się powoli wyjaśni... Jak ludzie ochłoną to i sytuacja zrobi się milsza.

Dzięki za dotychczasowe posty w dyskusji.

pozdrawiam.

Opublikowano

Nigdy nie jest za późno Mlody. Ja swoje postępowanie zauważyłem niedawno. Że jest złe. Zamierzam coś z tym zrobić ;). Jak na spowiedzi piszę, że postanawiam poprawę.

Cieszy mnie to niezmiernie, keep workin' :).

card.png

Gość Mounthains
Opublikowano

Cieszy mnie to niezmiernie, keep workin' :).

;)

@duds

Dzięki, że wypowiedziałaś się w temacie... w sumie nie mam nic do dodania po Twoim poście :)

@Mou

Na poprawę nigdy nie jest za późno ^^ Może i łapię za słówka, ale od tego też jestem.

@Topic

No tak... w sumie to rozumiem, że każdemu nerwy kipią, mnie też by kipiały jakby ktoś na moje forum naskoczył w taki chamski sposób.

Należało by się zastanowić tylko kto (chociaż pewnie już wiecie) i za co, zrobił to co zrobił.

Ale to już nie moja broszka :) Jestem zwykłym użytkownikiem.

Myślę, że wszystko się powoli wyjaśni... Jak ludzie ochłoną to i sytuacja zrobi się milsza.

Dzięki za dotychczasowe posty w dyskusji.

pozdrawiam.

No właśnie. To całe zachowanie administracji i użytkowników, było pod wpływem emocji.

Opublikowano

Dobrze, że w końcu administracja normalnie rozmawia z użytkownikami, nie wypowiadając się niepotrzebnymi słowami (to samo tyczy się użytkowników).

I dobrze, że powstała ta dyskusja. Ja wole sprawy nie komentować i poglądy zachować dla siebie, ale ogólnie to podoba mi się Twoja postawa Mou w tym temacie, to samo tyczy się Duds. Dobrze, że nie ukrywacie swoich błędów, bo to mnie najbardziej wkurzało ;P.

(Rotfl napisałem to jak jakiś psycholog).

Pozdro.

Opublikowano

Wiedziałem, że Ciebie skądś znam :D

Topic. Tamten post co napisałem, to ogólne się odnosi do sytuacji na forum i co do niektórych osób szukającej zaczepki. Nie. Niczego nie sugeruję w tym momencie. Czytając to dużo sobie uświadomiłem. Czas na zmiany co? ;).

Shidka@ Nie wyrwiesz bana za okazywanie swoich poglądów. Topic jest napisany kulturalnie i z sensem. Nie ma za co banować ;).

Już wyjaśniam. Za bardzo łapiesz za słówka moja droga. Sam się wychowałem w tym dziale, lecz patrzałem na to wszystko z boku. Dopiero kiedy otrzymałem kidmoderatora musiałem "walczyć" z tym działem, co okazało się błędem. Dlaczego?

Skopałem sobie reputację na tym forum. Były momenty kiedy userzy dosłownie się bali do mnie napisać PW z prośbą o zdjęcie warna. To było za czasów moderatora. Otrzymując globala stałem się o wiele gorszy. To co robiłem to w tym momencie mi samemu się nie podoba. Przeglądałem swoje stare posty i złapałem się za głowę patrząc na to co wyprawiałem. Dlatego chcę się zmienić. Jako admin już się uspokoiłem :).

That all.

To postępowanie, jest godne Admina.

Wierzymy w poprawę :-)

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie chcemy żebyście traktowali nas jak wrogów, ale jak osoby godne zaufania.

Użytkownicy są na forum najważniejsi i to dla Was forum jest tworzone. Ostatnie ruchy administracji faktycznie były kierowane emocjami i licznymi problemami, ale wychodzimy na prostą. Powoli, ale wprowadzamy w systemie zmiany, które jasno mówią,że user jest najważniejszy.

Nie powinniście się nas bać, albo traktować jako niedostępnych, albo poza zasięgiem. Jesteśmy tutaj dla Was i dla Was forum tworzy cały zespół administracyjny MPC.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Jak widzicie z wypowiedzi mou i duds plynie jasne przeslanie. Nadchodzi wiele zmian, zwiększamy wymagania co do siebie nawzajem... mam nadzieję, że wszyscy użytkownicy mpc będą dzięki temu czuli się jak elita... a nie jak plebs.

Opublikowano

Nie chcemy żebyście traktowali nas jak wrogów, ale jak osoby godne zaufania. Ja was jak wrogów nie traktowałam nigdy. Nie wiem jak inni, ale też sądzę że nie było takich dużo.

Użytkownicy są na forum najważniejsi i to dla Was forum jest tworzone. Ostatnie ruchy administracji faktycznie były kierowane emocjami i licznymi problemami, ale wychodzimy na prostą. Powoli, ale wprowadzamy w systemie zmiany, które jasno mówią,że user jest najważniejszy.

Nie powinniście się nas bać, albo traktować jako niedostępnych, albo poza zasięgiem. Jesteśmy tutaj dla Was i dla Was forum tworzy cały zespół administracyjny MPC. Milutko :) Ja naprawdę lubię jak jest milutko. Dlatego też ta cała dyskusja, fajnie, że wszystko będzie wracało do normy.

Jak widzicie z wypowiedzi mou i duds plynie jasne przeslanie. Nadchodzi wiele zmian, zwiększamy wymagania co do siebie nawzajem... mam nadzieję, że wszyscy użytkownicy mpc będą dzięki temu czuli się jak elita... a nie jak plebs. Skromność zachowam, elitą nie będę :P Ale dzięki wielkie za odpowiedź i podjęte kroki. No i oczywiście z tego powodu znów zrobi się "milutko" jak wszystko dojdzie do ładu i porządku. Kokoszu, masz ode mnie najlepsze życzenia, żeby to forum jeszcze długo pociągnęło, ale chyba najbardziej to ci życzę, żebyś na każdy następny raz zachowywał do takich spraw większy dystans i podchodził do takich rzeczy mniej emocjonalnie :P Chociaż najlepiej by było, żeby już nie DDOSowali forum.

No dobra, nie wiem jak inni użytkownicy, ale ja trzymam administrację za słowo, wierzę, że będzie lepiej. Bo w sumie MPCF to już spora społeczność i nie tylko forum. Szkoda by było spartolić :> Mimo wszystko.

Mam nadzieję, że następni "delikwenci" zamiast się wkurzać, wyzywać i kipieć na wszystkie strony złością, będą chcieli rozmawiać tak jak ja, bo rozmowa jest kluczem do sukcesu ^^

W sumie, wyjaśnienie o które prosiłam zakładając ten topic, zostało przedstawione razem z obietnicami i planami na przyszłość.

Dla mnie temat zamknięty, ale pewnie ktoś jeszcze będzie się chciał wypowiedzieć :)

Dzięki wszystkim, pozdrawiam.

I pamiętajcie, żeby było fajnie nie tylko administracja musi o to dbać, ale i my... zwykli szarawi, lub bardziej kolorowi użytkownicy.

Opublikowano

Oby na zapowiedziach co niektórych się nie skończyło : ) Jak to mówi jeden lekarz, którego pewnie większość z was zna "Everybody lies"

Opublikowano

Oby na zapowiedziach co niektórych się nie skończyło : ) Jak to mówi jeden lekarz, którego pewnie większość z was zna "Everybody lies"

Jestem niepoprawną optymistką w niektórych sprawach i potrafię jakoś naszej administracji zaufać :D

Najwyżej będzie następny "bunt"

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...