Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Metin2Mod Pl New

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ktos mi napisze krok po kroku jak to zrobic to dam + bo jak instaluje kamer moda i pozniej torrentuje to mi wlacza ta inna strone logowania wyskaskuje mi na pasku na dole ta ikonka od bota a jak klikne pozniej metin2start to mi wlacza normalnego metina a nastepnym razem czarne okno i wylacza. prosze o pomoc

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To pobierz patcha i HS z tąd:

http://metin2-team.pl/patch/

Napisze jeszcze raz!!

Miej czystego metina, tzn. spatchowanego i storentowanego (ew. pobrany patch z tej strony którą podałem wyżej) Wrzuć tam pliki od kamera (tj. Kamermod) I wszystko będzie pięknie!!

Opublikowano

Mam tak samo jak prezespc :> także robię wszystko zgodnie z instrukcją i nic , oczywiście metin 2011 może trzeba zablokować hs? albo framework.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na czasie wpisujesz komendę

/book

poza tym na pl chyba nie ma tej opcji bo nikt nie ma tyle zwojów egzo żeby czytać tyle ku na raz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem z tym modkiem, polega on na tym ze kiedy klikam na metin2start ekran robi sie czarny a po chwili powraca do folderu z metkiem a gdy robie uruchom jako administrator wyskakuje mi bład bo nie moze znalesc pliki metin2client mam win7 prosze o szybko pomoc

Jeśli czarny kot przebiegł mi drogę, to... ten kot będzie miał pecha.

Podoba ci się to co napisałem lub sygnaturka??

Daj + i 5.Nikogo to nie zabiło, chyba.Przekonaj się!!

Opublikowano

Mam problem z tym. Gdy zainstaluje tego hacka w folderze metina to poźniej po uruchomieniu metina torrent pobiera mi od nowa pliki, co jest nie tak?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam co mogę zrobić by nie wywalało podczas używania SH ? kiedy szybciej bije od razu wywala nie wiem co robić, blokowałem HS kilkoma sposobami ale dalej wylogowuję proszę o odpowiedź z góry dzięki i pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...