Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Metin2Mod Pl New

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie możesz zrobić kicka bo kicka kamer musiał by fixa dodać ale mu sie pewnie nie chce

A tak a propo

HS nie wywoluje kicka podczas uzywania sh ;d

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kamer, a mam pytanie czy jak nie zablokuje hs 'a to moge dostać bana za moda.. czy koniecznie muszę zablokować hs ?

Opublikowano

Kiedy instaluje mod a do spatchowanego metina i chce odpalić pisze mi "Nieprawidłowa wersja pliku pack/root.epk. Prosze zaktualizowac klienta gry przy pomocy patcher" może mi ktoś powedzieć co mam zrobić?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

2x Up

Injector działa nie zależnie od Kamer moda.

UP.

Spróbuj postawić nowego metina,spatchować i powklejać ręcznie pliki Kamer moda

Opublikowano

UP.

Zrobiłem jak mówiłes ale nadal to samo.

dam ci tego twojego mminusa i tak za próbe

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Pobrałem, zainstalowałem w folderze Metina 2 PL. Gdy klikam ikonę pliku "Metin2Mod_PL" to włącza mi się normalny, tradycyjny polski Metin. Nie ma żadnych funkcji moda, po prostu zwykła gra. Co źle zrobiłem?

PS. Tak, jestem laikiem w kwestii tego moda, to pierwszy raz, gdy próbuję z niego korzystać.

Opublikowano

Ej mam Pytanko?Czy nie wyszła nowa aktualizacja metka bo DMG nie działa.Na PL na zwykłym cliencie nie działa.Grałem na indexie od kamera bo jedynie od niego mi działał ale chyba czwartek zrobił się bug postaci że niema że postaci nie widać postać jest do połowy(tułów) widać ją z boku z rozłożonymi pięściami.pozycja była na krzyż.A na starszym kamermod-zie bugu nie było ale jakieś 20-25 sek. kick.Chyba była aktualizacja sprawdzałem na stronie i chyba była aktualizacja 20 sierpnia najlepiej sprawdzće sami.jak będziecie mieli pomysł jak zrobić by działało to piszcie.

Temat ten morze być związany z aktualizacją bo Kamermod mógł do niej wyjść

sygnatura1n.png

Jeśli pomogłem,Daj +. Jeśli nie pomogłem,Daj + ,

Opublikowano

@Wrukos

Na pewno zainstalowałeś w dobrym folderze?

Normalnie metin instaluje się w folderze Metin2, a domyślny z KamerModa to Metin2 PL

@SpeedBALL

Od aktualizacji 18-go każda zmiana w plikach PC powoduje, że postacie stoją "na krzyż" (to podstawowa pozycja postaci przy programowaniu)

Nie ważne czy jest to robione na oryginalnym kliencie czy modzie, efekt jest taki sam.

Z tego wynika, że na razie (miejmy nadzieje) DMGhack i Waithack nie działają

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mnie wywala tak czy tak czy mam weithacka czy nie mam wywala mnie co jakieś 30 sec na na modzie :/

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

Pliki PC są zablokowane po stronie serwera, żadne indexy ci nic nie dadzą. Udowadnia to zmiana crc plików PC zmodyfikowanych na te niezmodyfikowane (wtajemniczeni rozumieją) wtedy index nie ma nic do rzeczy a postać jest i tak wbita, także chyba im się udało nas rozłożyć ;s

sygnahex.png

muzyka :x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...