Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Metin2Mod Pl New

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość lukasz22126
Opublikowano

nie rozumiem czemu nie działa Drop Hack?? dalej pisze że nie moge podnieść a jest włączony, 2 sprawa to Mob Lock na monastyrze działa a na Syriuszu nie... ehh czemu? ale i tak ++

Opublikowano

Drop Hack dziala gdy jestes w PT ,a drugie konto jest wylogowane. Mob Lock na Syriuszu mi tez nie dziala ;[

Pomogłem Daj+

Gość lukasz22126
Opublikowano

kamer, dało by się poprawić żeby na syriuszu też działał?? bardzo cie prosze!! dam normalnie miesięczny limit ++ ;d

Opublikowano

Pliki PC są zablokowane po stronie serwera, żadne indexy ci nic nie dadzą. Udowadnia to zmiana crc plików PC zmodyfikowanych na te niezmodyfikowane (wtajemniczeni rozumieją) wtedy index nie ma nic do rzeczy a postać jest i tak wbita, także chyba im się udało nas rozłożyć ;s

Morze jednak.Napisałem wiadomość do Miskanatos253 i mówił mi że łamie na razie zabezpieczenia ale ma na razie problemy z uruchomieniem metka potem zacznie aktualizować swojego Indexa.Bo jak obejdzie zabezpieczenia to zmodyfikowane pliki pójdą na indexie

sygnatura1n.png

Jeśli pomogłem,Daj +. Jeśli nie pomogłem,Daj + ,

Opublikowano

Ja niestety nie mogę wyłączyć waithacka, wyłączam go w menu logowania, restartuje grę ale nadal on działa ;x

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Wykorzystałem kilka kombinacji ale waithack jak działał tak działa dalej ;/

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

kamer ja zawsze dla cb +'ik leci tylko jak byś mógł dodać jescze jakiegoś dmg na konia skille i bronie ale mod ja zawsze pro

404 sygantura not found

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...