Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Metin2Mod Pl New

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

pięknie działa ten mod jesteś najlepszy!

mam taka małą prośbę czy mógł byś dorzucić do moda taką funkcje "auto atak" na zasadzie trzymania spacji byłby wdzięczny i inni na pewno też ;]

Pozdro KaMeR1337 :]

Nie Bądź Żyła Daj MINUSA -

Opublikowano

Więc tak !

Mam problem V

1. Widze tyko 23 servery.

2. Kirian, gRymuar nie działa (zle haslo lub login) a wpisuje na 100% dobre.

3. Ch (...) z kropkami są.

4. Wszedłem. np. na Endurion To kicka mnie co 30 sec.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

ntmatrix ale nie musi cie nawet ktos nagrywac... skumaj ze gosciu miał sklep otworzony na cliencie od kamer moda...(zwykły sklep 1lvl) i dostał bana za kamera...Wiec nawet jak cie ktos nie nagra (zreportuje) to mozesz dostac bana

1294227919.png
Opublikowano

Mam z tym jakis problem zrobilem tak jak pisales.Wlaczam metka,laduje mi sie wlaczam ten plik i okno metka pojawia sie na 2 sek(jest czarne)i sie off prosze o odp

Rekrut
Opublikowano

Niestety teraz wprowadzili sprawdzanie logów, więc ja i mój kolega już mamy bany na 30 dni dane przez Oprogramowanie(automatycznie za używanie modów typu Kamer itp). Nie radzę go używać, ponieważ łatwo złapać bana, nawet jak będziemy ostrożni, to oprogramowanie samo blokuje nasze konto.

Konto zostało zablokowane przez system, więcej informacji w tym temacie na forum Metin2.pl: http://board.metin2.pl/index.php?page=Thread&postID=6877111#post6877111. Jest to blokada od której nie przysługuje prawo odwołania. 
Konto zostalo zablokowane na miesiac. 

Z poważaniem, 
NokamA 
Mistrz Gry, serwer Elares
21:15:56

Pozdrawiam feV.

selex1.jpg
Rekrut
Opublikowano

Niestety takie życie... Kamer niweluje ByPassa i dlatego Blokada dziala Kamera, a nie ByPass. No szkoda, że Kamer ma takie słabe zabezpieczenie;/ Czekamy na nową wersje;)

selex1.jpg
Opublikowano

Włączam przez te Metin.....bat włącza się okno metina i automatycznie się zamyka o co Kaman ??!!

1337

Opublikowano

E ALE JA NIE MOGE MAM METKA I MODA W METKU I WLANCZAM i loguje sie ale on stoi na zostaniesz połączony z serwem i nicc!!! co mam zrobić

Opublikowano

Jak mi wytłumaczysz czemu jak włączam to jest czarne okno to Masz +!. Czarne okno metin się zamyka

1337

Opublikowano

Jak mi wytłumaczysz czemu jak włączam to jest czarne okno to Masz +!. Czarne okno metin się zamyka

dlatego że nie rozumiesz pojęcia zaaktualizuj/ztorrentuj klienta

Opublikowano

Najpierw zrobiłem tak odinstalowałem Metina i zainstalowałem włączyłem pograłem zainstalowałem Kamermoda i koniec Czarne okno metina i się wyłącza włączam przez obejście mam Windows 7.

1337

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. Czemu jak mam najnowszego Metina wchodzę przez Metin2modPL, wybieram Phobos np. CH2 , wpisuje pasy to ciągle mam Zostaniesz połączony z serwerem... Ktoś wie co robić?

Ps. OK Już wszystko działa mój błąd ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...