Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download]Metin2Mod Pl New

KaMeR1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 304
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak zrobić by drophack działał ?? Jestem załozycielem pt, nub chara wylogowalem w kamer modzie ustawione mam drop hack oraz pickup item co robic by dzialal drophack ??

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

jak zrobić by drophack działał ?? Jestem załozycielem pt, nub chara wylogowalem w kamer modzie ustawione mam drop hack oraz pickup item co robic by dzialal drophack ??

próbujesz podnieść drop myszką?

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

What The Fuck ?!

Kamer pomożesz z tym ?

" Nieprawidłowa wersja pliku pack/Index. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher. "

350x19.png

NAJLEPSZY SERWER TYPU EASY/MEDIUM !

SERDECZNIE ZAPRASZAM !

Opublikowano

Po 1 ten expbot co jest na stronce mi nie działa bo nie tworzy żadnego pliku po 2 skille zużywają PE ale nie zadają obrażeń. Tylko silne działa. Aha i jeszcze jedno : nie ma ich wizualizacji ;s

Opublikowano

A da się jakoś na szybko wyłączyć waithacka ? Bo czasami widzę, że idzie jakiś gracz, a ja nie mogę się wylogować, bo ciągle kogoś bije ^ ^

Opublikowano

A da się jakoś na szybko wyłączyć waithacka ? Bo czasami widzę, że idzie jakiś gracz, a ja nie mogę się wylogować, bo ciągle kogoś bije ^ ^

to szybko kilkasz f5 i wpisujesz exit i wtedy gra ci sie natychmiastowo wyłącza

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Nie widac efektu jak skill jest wlaczany bo jest w kamermodzie modyfikacja (podobnie z reszta jak w moim pc files mod) odpowiedzialna za brak wizualnego efektu wlaczania silnego i aury.

zapomniałem do paczki waithack dodać skille po prostu, dlatego nei było widać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...