Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Pytania,Problemy...

Paradox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

na PRV serwach TBL się używa ..

ale nie na USKO :P

a dupować umieją tylko Turasy ;)

nikt ci nie da / nie sprzeda

sposobu

Opublikowano

Witam. Wchodze na KO od rana i nie moge nacisąć ani start, home page , ani options. Nic sie nie sciąga ani nie wyskakuje update complete. Czy wiecie co jest nie tak, czy jest jakis update?

Nowicjusz
Opublikowano

Mam prośbę, moze ktos mi powiedziec, ktora wersja koxpa czy bota aktualnie dziala na usko ?? Probowalem juz 1735, 1737 i oba nie dzialaja :(

Opublikowano

Witam,

Gram Archerem mam 51 lvl obecnie i nudzi mnie już naciskanie z+r. Wszyscy boty włączają czy makra i odchodzą od kompa. Mógłby mi ktoś coś poradzić z czego skorzystać? Mam "Knight online Bot 12.c" ściągany ze strony na której jest kilka innych. Przydała by się jakaś instrukcja jak uruchomić bo jak tego uruchamiam to pisze "Start The Game First", uruchomiłem grę wcześniej i nic nadal to samo. Można prosić wszystko od podstawa? Napewno nie tylko mi się to przyda.

Pozdrawiam

P.S Może i jest taki temat gdzieś ale nie mogłem znaleźć a ten przeczytałem cały i było tylko coś o makrze ciekawego.

Opublikowano

Słuchajcie od nie dawna gram w KO kiedyś coś tam kuzyn pogrywał ale mniejsza o to. Jeżeli możecie mi wyjaśnić jak najlepiej i gdzie wbijać lvl byłbym wdzieczny. A i druga sprawa ściągałem ostatnio 3 koxpy na 3 różne updaty jakie miałem i mam problem z obsługą. Jeżeli ktoś może mi z deka objaśnić na czym tak dokładnie polega koxp i jak sie go obsługuje to byłbym wdzięczny.

KOKS!

Opublikowano

Nie wiem jak to teraz jest ale jak już się dostaniesz do 2 miasta (Luferson castle u orków) to DTS (w party lub samemu).

Treanty i acienty w party koxpów , Grelle w party koxp, lub też Ape w party koxpów ;P

A jak wolisz sam przyexpić to hmm...

Może AK? Albo ape pojedynczo lub też DTS :)

Powyżej 60 to wszystko w eslant+Apostle,Harpie itd.

No i oczywiście BDW :)

@Down

Sry ale ja mogę jedynie nakazać aby ludzie wrzucając hacki wrzucali do nich tutorial...

Bo jeśli hack nie jest mojej produkcji ani go nie używałem nie mogę napisać jak się go obsługuję ;P

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Paradox a mógłbyś opisać obsługę botów itp? np w nowym temacie do każdego z nich co nie co to na pewno by pomogło nowym.

Opublikowano

Witam,

Mam sciągniętego koxpa : Koxp game v5. Nie wiem jak go ustawić, bardzo proszę o pomoc. Chciałbym się też dowiedzieć jak moge ustawic koxpa zebym mogl odejść od kompa.

Opublikowano

Hmm tak więc powstał nowy temat założony przez użytkownika neona :)

Jest on o tym jak odpalać boty...

Link:

Klik

@Up

Sry ale aktualnie nie posiadam botów na kompie więc nie jestem zorientowany...

Najlepiej jakbyś podał wszystkie opcje hacka a ja ci mogę mniejwięcej powiedzieć co może się przydać w boceniu na afk :)

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

no więc tak

jak już masz włączonego to robisz tak

1 zakładka Genel

niżej masz Sc /Hack

ustawiasz sobie co chcesz masz tam sporo do wyboru ;)

Wallhack - biegasz przez ściany i po górach, nic innego to nie daje

Mana Save - jak masz archera to nie używa many gdy używasz jakiegoś skilla

Ważne: Mana Save działa tylko na archerze, w przypadku innych postaci nawet assasina mana save nie działa

Charý Sabitle - jeżeli się nie mylę to gdy to ustawisz nie będziesz widział swojej postaci (inni chyba cię widzą)

Oto Party - chyba wiadomo, jak ktoś da ci zaproszenie do party to k0xp automatycznie zaakceptuje

Lupin - to jest potrzebne na pk ponieważ jest to skill widzenia nie widzialnych przeciwnikó

(do expa w ogóle nie potrzebne)

R bug - to coś jest połączone z atakiem R oraz jakimś bugiem, ale nie wiem do końca bo nie testowałem

Tam niżej jest "Kendin SC Dene: ##### Kullan (nie wiem o co z tym chodzi ale chyba o scrolla przemiany w potwora)

2 zakładka Atack

Mamy tabelkę ze skillami archera. Wybieramy skill którego chcemy używać(musi być ten który pasuje nam do lvla)

klikając na niego.

Obok mamy Atack Baslat - przycisk którym włącza się auto atak

Niżej znajdują się inne przyciski:

Manuel Secim - sam wybierasz potwory które bot będzie bić

Slot kýsýtla - nie wiem o co z tym chodzi

Oto Repair - chyba wiadomo, gdy durability broni spadnie poniżej określonej cyfry wtedy k0xp nam automatycznie naprawi broń, przydatne na expa bo nie trzeba co chwile biegać do town żeby się naprawić

+ Super Atack - super atak czyli niby bije szybciej lepiej itp, ale moim zdaniem jednak nic nie daje ;P

Seri CS - czyli spamowalny CS, coś co najbardziej lubi każdy k0xper z lvlem 51+ ;)

Niżej znajdują się inne przyciski ale to są do warriora to raczej cię za dużo nie obchodzi

ale jakby co możesz napisać to wytłumaczę

Na samym dole widzimy Zaman Skill Ayarý

Znajdują się tam kolejne skille które mogą się przydać na exp/pk

Oto Wolf - inaczej, automatycznie uruchamia się skill Wolf dzięki któremu mamy więcej AP, przydaje się na exp oraz pk :)

Oto Light Feet - "szybkie stopy" automatycznie będzie włączało nam speeda, rzadko przydatne bo każdy sam

sobie włącza speeda (LF jest dostępny gdy w Explore mamy dodane 25 SP (skill pointów))

Oto Evade/Safety - Evade oraz Safety są to skille które dają archerowi więcej obrony. Czym się różnią?

Tym że są na różnych levelach oraz tym że safety jest silniejszym defem od Evade

Jeszcze niżej mamy Zaman 1 i 2 - nie wiem o co z tym chodzi, nigdy tego nie używałem...

3 zakładka Ayar

Widzimy przycisk Koxp'u Her Zaman Ustte Tut. - jak mamy zaznaczone to znaczy że będzie ciągle na wierzchu

tak jak Menadżer Zadań w komputerze a jak odznaczone to wystarczy kliknąć w grę i zniknie okienko.

Oczywiście można je otworzyć potem naciskając Alt + Tab

Niżej widzimy BDW de TOWN Kýsayol Tutu "CTRL +D" - to taki dodatek, gdy jesteśmy na BDW to możemy się

teleportować do towna (tam gdzie się respisz gdy zginiesz) naciskając klawisze CTRL + D

Niżej mamy Slot Kaýyt - tego nie rozumiem też nigdy nie używałem i nic się nie działo

OTO TS - automatycznie uruchamia scrolla zmieniania postaci w moba, trzeba mieć przy sobie te scrolle.

Tam gdzie jest tabelka z nazwami kilku mobów zaznaczamy w jakiego moba mamy się zamieniać.

Sure(Sn) - co ile minut/sekund (nigdy nie używałem więc nie wiem czy minut czy sekund) ma się uruchamiać TS(transformation scroll)

4 zakładka Dider

OLUNCE - nie wiem o co chodzi....

IRK Dedittir - jeżeli jesteśmy karusem zaznaczamy KARUS OL, zaś jeżeli jesteśmy humami wciskamy HUMAN OL

ZAMAN - nie wiem o co chodzi....

Kordinat' a git - czyli automatyczne chodzenie do wskazanych koordynacji

X: wpisujemy jakiś NR Y: wpisujemy jakiś NR

przykład: wpisujemy X: 1523 Y: 8763 następnie wciskamy Git >>>>>> i nasza postać idzie do tych koordynacji

Oldudun yere geru don - tego akurat nie wiem

Kordinat Kayýt - gdy to wciśniemy, to niżej przy X i Y pokażą nam się nasze współrzędne

Przycisk Surekli Dokunulmaz ol.

Kýsayol Tutu (ctrl + e) - gdy to wciśniemy nasza postać zacznie mrugać jakby dopiero co się zrespiła, wtedy nic ani nikt nas nie może zabić/uderzyć (przydatne na pk oraz wojnach :D)

NPC, Quest ve Skill Sýfýrlama Bugu - to są sklepy itp(ogólnie nie przydatne...)

Edlence :D Fal'ýna Bak :D +1 HP - gdy mamy mało HP i zaczniemy naciskać ciągle BAS to wtedy nasza postać będzie się leczyć 1 HP (głupie co? :P)

5 zakładka Priest

Opcje przydatne dla prista

Oto Heal - auto leczenie jak wiadomo

OTO Buff - AC - automatyczne dawanie buffów oraz AC (defa)

OTO Party Buff - zaznaczamy to i tam gdzie jest jakby lista wybieramy jakiego buffa ma używać nasz priest

OTO Party AC - zaznaczamy to i tam gdzie jest jakby lista wybieramy jakie AC ma używać nasz priest

6 zakładka Chat

Chat Flooder - spamuje czat

Tam gdzie jest napisane coś po turecku wpisujemy swój tekst, następnie wybieramy w liście jaki chat ma być

Hiz: 100 - co ile mili sekund ma wyskakiwać tekst (jak jest na 100 to tak za spamuje chat że masakra) ;P

Aby bot zaczął spamować należy wcisnąć Baslat

GM Savar - wykrywacz GM'ów

GM oyunda ise - co bot ma zrobić gdy GM zostanie wykryty:

Town Cek. - ucieka do towna

To drugie nie widzę więc nie powiem co robi

Atack durdur - przestaje bić

Bilgisayr kapat - akurat tych słów nie rozumiem ;)

Jeżeli naciśniemy Oto (5dk) to bot będzie sprawdzał co 5 minut czy jakiś GM jest online

Exp Sayacý - to jest coś w rodzaju kalkulatora expa

7 zakładka i ostatnia Mage :)

Tu widać ataki maga które może używać k0xp.

Niestety nie testowałem jeszcze tego więc nie wiem jak to działa.

I to już wszystko mam nadzieję że pomogłem oraz mam prośbę do sępów

jeżeli będziecie chcieli wkleić ten tutorial na swoje fora lub stronki o koxpach

to zapytajcie mnie o zgodę, bo naprawdę się napracowałem przy tym

dzięki za uwagę

Pozdrawiam

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

mam prośbę ... mógłby ktoś podać działającego bota do obecnej wersji KO ???

straszny tu " bałagan " ... wczoraj zacząłem grać w KO po przerwie około 2-letniej i nie mam teraz pojęcia jakie są boty...

jak ktoś ma trochę czasu , niech odpisze i udzieli informacji

z góry thx :)

Pzdr!

Opublikowano

a jest jakiś inny kraj w którym produkują koxpy? :D

wszystkie koxpy są tureckie

ale w prokoxpie akurat zrobili tak że można ustawić sobie język Türkçe / English

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
a może mi ktoś wyjaśnić co to jest " third party tools " , czy tam hack " ? :PP

widze że dużo ludzi jest za to banowanych ...

to jest właśnie te nasze bocenie :D

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...