Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Radzić Sobie Z Koxpami

neon120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapodaje tutaj tutorial który został napisany przez użytkownika mojego forum o koxpach

wszystko co jest tutaj podane działa u niego jak i w kilku % u mnie(teraz nie mam czasu i acc do KO)

A więc zacznijmy od KnightOnlineBot1737:

1.Kopiujemy plik dinput8.dll do folderu KO (oczywiście podmieniamy jak mieliśmy go wcześniej z innych koxpow).

2.Odpalamy KO i przy wyborze postaci włączamy bota a następnie naciskamy start (trzeba chwilkę poczekać nie klikać na chama bo się zatnie)

3.Gdy włączy nam się bot ustawiamy go czego już raczej nie muszę tłumaczyć (mogą być małe opóźnienia ale proszę się nie denerwować)

4.Cieszymy się expem

Teraz zajmijmy się Kogamerskoxp1737

1.Kopiujemy do folderu windows>system32 pliki COMCTL32.OCX TABCTL32.OCX oczywiście je podmieniamy.

2. Włączamy KO i przy wyborze postaci włączamy bota naciskamy Okuyunuz a następnie klikamy ok.

3. Gdy pojawi się postać klikamy Yunkle i ustawiamy wszystko.

WGKoxp1737

1. włączamy Dogrula który automatycznie rejestruje nam pliki w windowsie. Jeżeli wyskoczy jakiś błąd to musimy zarejestrować ręcznie

2. Jak już wszystko zrobimy to standardowo włączamy bota i wszystko ustawiamy

I ostatni wmbot1737

Włączmy Ko przy wyborze włączamy bota klikamy fix potem batlat i wszystko ustawiamy co już raczej każdy umie.

jeżeli chociaż trochę pomogłem daj 5* :)

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

KnightOnlineBot1737:

skopiowałem do folderu z KO i nic, włączam bota podczas wyboru postaci i tradycyjnie wyskakuje "Start The Game First" :) Co by tu zrobić? próbowałem już różnych sposobów.

Opublikowano
1.Kopiujemy plik dinput8.dll do folderu KO (oczywiście podmieniamy jak mieliśmy go

I to powinno wystarczyć

Na świecie jest tylu skurwieli to dlaczego najlepszego przyjaciela mi zamknęli

Opublikowano

użyj innego bota moim zdaniem lepszego którego ja sam używam 2 dni i 60lvl ;) Koxp_game_v5A jak chcesz linka pisz na PM or GG 8099530 ale jak jesteś ogarnięty wystarczy google.pl i sam znajdziesz

Opublikowano

@Up 2 dni 60 lvl tak ? możesz nam to udowodnić ? wejdz na WWW i zrób SS daty utworzenia konta :)

jeżeli masz pr0 eQ to możliwe , że nabijesz w te 48 godzin non toper 60 lvl

a jeżeli nie miałeś pr0 eQ i nie grałeś 48 godzin ^^^ to fajnie + chyba miałeś platynke + BDW scrole na 20% expa + bug na 50% expa + BÓG WIE CO

Opublikowano

zero wyłączania koxpa przez 2 dni na rentalach... sory jak się juz od 50 lvl soluje DTS (te lepsze) i za sztukę ma się 18k i schodzi w około 7 sekund jest to możliwe ^^

• 1 rok później...
Opublikowano

Mógłby ktoś podać linka na pw lub tutaj do działającego koxpa?

Bo ściągałem ze stron turków i nie działają :( i jak ktoś by był tak miły to by mi wytłumaczył jak odpalić ustawić itp.

Będę bardzo wdzięczny.

Sory nie tu paradox usuń tematy mi się powaliły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...