Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Pytania,Problemy...

Paradox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam problem w grze, jak wybieram postac to wyskakuje mi taki o blad "failed to initialize APR" i nie wiem ock ;/ czytalem na roznych forach ale nic nie ma. bylo zeby wylaczyc firewall ale to nie pomoglo. prosze o szybka odpowiedz ! (najlepiej na PW bo moge nie przeczytac przypadkiem tutaj ;/ )

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siema mam problem w grze, jak wybieram postac to wyskakuje mi taki o blad "failed to initialize APR" i nie wiem ock ;/ czytalem na roznych forach ale nic nie ma. bylo zeby wylaczyc firewall ale to nie pomoglo. prosze o szybka odpowiedz ! (najlepiej na PW bo moge nie przeczytac przypadkiem tutaj ;/ )

Było gdzieś coś takiego na forum... Musisz przeinstalować Knighta lub ściągnąć od nowa. :)

@Down Już nie wiem jak ci pomóc... :(

2rc8k5i.png

Opublikowano

Było gdzieś coś takiego na forum... Musisz przeinstalować Knighta lub ściągnąć od nowa. :)

robilem to i mi nadal nie dziala ;/

@UP ehh ;/ bede probowal

@EDIT

OMG jakie dzieci siedza na tym forum ...

dostalem - nie wiem za co ...

chociaz by napisal co mu nie pasuje

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ma ktoś może najnowszego probota na patch 1874

Jeżeli tak byl bym wdzieczy o wyslanie

Z góry dzieki

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka. Mam taki problem w KO. Gdy jestem laufer castle czy jakoś tak to są tam 2 typki którzy dają mi misje na zebranie czaszek lub zabicie jakiś tam potworków i gdy zabije je i ide do nich to nad nimi jest wykrzyknik (!) i gdy im chce oddać te zadanie to pokazuje mi się co moge za nie dostać i pisze confirm ale gdy go klikne nic nie dostaje proszę o odp naprawde mi na tym zależy. Dodam jeszcze że zrobiłem nawet 2 postacie żeby to sprawdzić i mam to na obu :(

eknigt20.png

eknight95.gif

"Ide za nimi, bo oni ida za mna

Wiesz jak sie to nazywa ? To lojalnosc.

"Nigdy nie pozwól, aby strach wyeliminowal Cie z

dalszej gry..."

[/font]

ZBIERAM ++++ LUBIE ++++++

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a wiesz może co musze zrobić żeby żeby się distać na Arrdream Intro czy jakoś tak bo dostałem to do questów ale nie wiem co z tym zrobić ;/

i jeszcze gdzie znajduje się npc Jewlery i po co są danguen key ?? będą like

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siemana wszystkim ,potrzebuje malej pomocy otoz gram sobie na privie i w brifost dlugo sie zabija stworki mnie to juz zaczyna meczyc dobra do zeczy chcialbym aby ktos z was bo wiem ze potraficie dodal na tej stronce LINK do pobrania R - HACK keidys mialem go ale niestety mialem swoje humorki i zniknol, pewnie go znacie to jest to ZE klikam Z R i warek zadaje 50 damage na setna sekunde czyli taki ''SLOT''(potfforek z brifost) padl by w 20 secund moze ciutke dluzej. Ok dzeki za przeczytanie mojej wiary ;D za wszelkie bledy ortograficzne przepraszam poniewaz to ejst 01;40 a wstalem o godzinie 05;00 wiec na nogach jestem sporo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, może coś takiego było. Dawno nie grałem w KO, chciałem pobrać i jak zainstalowałem i odpaliłem to powinny update'y pobierać...

Natomiast mam jakieś mniejsze okienko z info że jest błąd ze skryptami i nie pobierają się...

KOKS!

Opublikowano

Pójdzie mi ta gra ??

2gb ram

Vista 32 bit

Amd Athlon 62x2 dual core processor 5000+

GeForce 7025/ nForce 630a

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Można dodać nową grę na forum mam z nią problem ! Mianowice nie moge przywołać bohatera bo pisze ze jest w pracy gdy daje połozenie bohatera widac moja wioske ale nie widac bohatera !! Pomocy

Gra nazywa się :Terra Militaris

Jeśli pomogłem daj "Lubię To" :) To nic nie kosztuję !

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy jak mam zamiar zacząć grę, ale na razie nie mam zamiaru wydawać pieniędzy realnych (chce ogarnąć powoli tą że gre), to jak długo się utrzymam przy "normie" z eq a expowiskami i zarabianiem kasy?

Dla przykładu, w 4story w IS'ie są ulepszacze, mogę wypożyczyć eq z małym +em u npc za kasę, ale z większym +em dla większych lvli muszę już wydac realne pieniaze, bo i moby i zarobki wymagają lepszego eq, nie do zdobycia bez is'a lub znajomycn itp .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

witam. potrzebuje pomocy. ponieważ mam kłopot z patch1622.

Chodzi o to że mam upade patch. patch1620 poszedł ok. patch1621 poszedł ok ale patch1622 nie mogę pobrać. tzn. robi się upade patcha i nie moge go pobrać. co robić ?? próbowałem z wklejaniem tego patcha ale to nic nie daje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...