Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Pytania,Problemy...

Paradox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm sądzę że dobrą postacią dla początkującego byłby warek albo archer...

Warek ponieważ ma dużo hp co zmniejszyłoby ilość padania...

A archer ponieważ można postawić koxpa a i o party jest dla archera łatwo...

No i na dodatek jak się przerobisz na assasina to wymiot w CZ/ardream...

07be881a3e09b3d3.jpg

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a ja ci polece maga :) jak grasz na serwach takich jak Logos / Oly / Pathos to łatwo ci będzie o AOE party więc lvl podskoczy a jak na CW to polecam Warka :) ponieważ żeby robić teraz wymiot sinem to trzeba mieć dobre eQ :s

ja mam 71 lvl Sina na CW

Set Rev Shelli +1+12 dex

2x Rev Shard +1+70

Bronze Belt+0

WP+0

i nie jest łatwo :>

@Down nie masz po co robić Sina jeżeli nie umiesz dobrego combo ? powiedz mi jaki masz problem z robieniem combo sinem ^^ a może Warkiem ^^ ?

Opublikowano

////// nie masz po co robić sina jeżeli nie umiesz dobrego combo...

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano
Straciłem national points ;/ wyskakuje mi z e mam się zwrócić do Knight Clerk Delaga ale nie wiem gdzie on jest.

Gdzie go znajdę ???

Pomoże ktoś?? ;/

////Warn 20% za spam...

Nie określiłeś jaka rasa itd...

A pozatym już mniejwięcej odpowiedź otrzymałeś...

NPC od nationali dla orków jest za anvilem na samym końcu miasta...

Paradox

Opublikowano

Kochany Kosmo!wgrałem ręcznie patchy do knight,cały czas wyskakuje mi okienko z Checking version and preparing to launch game,stoi godzinę i nic,co robić?

Przestawiłem w opcjach wersje na 1744,gra się włączyła ale wyskoczyło długie okienko z brakującymi plikami,nie miałem np patcha 1729 bo nie znalazłe,to jest powód?kiedy mam włączyć updater tak żeby działał ?

Opublikowano

mam problem zainstalowałem Knight Online i gdy chcę włączyć pisze mi ,,Auto Ipgrade,, ,,checking version and preparing to launch game,, nie wiem co zrobić proszę pomóżcie mi. W opcjach mam wersję 1708 ściągałem dziś nową instalkę i nic

Opublikowano

po próbuj kilka razy włączyć launcher aż w końcu zacznie ci ściągać patche

Opublikowano
mam problem zainstalowałem Knight Online i gdy chcę włączyć pisze mi ,,Auto Ipgrade,, ,,checking version and preparing to launch game,, nie wiem co zrobić proszę pomóżcie mi. W opcjach mam wersję 1708 ściągałem dziś nową instalkę i nic

Ściągnij i powklejaj ręcznie patche od 1709 do 1711 (http://www.kingofknight.com/patches2/index.php?version=us), Wyedytuj server.ini w notatniku (w glownym folderze gry) Files= 1711.Reszta patchy sciagnie sie sama.

p.s. Link do strony ogolnie znanej i uwazanej za czysta.

Opublikowano

A więc po 1 jak na chwilę obecną do wersji 1745 nie posiadam żadnego bota więc nie wstawię...

A po 2 za nadużywanie opcji raport powinien być warn 20% ale nie dam ci go bo jesteś nowy i zapewne nie znasz regulaminu...

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

Witam ponownie mój problem dalej nie ustępuje ściągnąłem nową wersję wgrałem pathy od 1709-1711 zmieniłem wersję w serwer.ini i nic dalej nie chce ściągać macie jeszcze jakieś inne pomysły??

Opublikowano
Witam ponownie mój problem dalej nie ustępuje ściągnąłem nową wersję wgrałem pathy od 1709-1711 zmieniłem wersję w serwer.ini i nic dalej nie chce ściągać macie jeszcze jakieś inne pomysły??

Generalnie jak masz czas możesz pościągać wszystkie updaty, wkleić, zmienić wersje na aktualna i będzie działać na 100%. A inaczej to już tylko zostaje Ci włączać i mieć nadzieję, że update sam zaskoczy. Innych opcji nie ma...

Opublikowano

hmm jakbyś miał już patche wgrane

to możesz później przez MC wchodzić bo to nie wymaga launchera

Opublikowano

mam pytanie i prośbe:

czy ma ktoś cs spammer, jest mi bardzo potrzebny jako ze gram archerem ;p proszę o link do tego programu ;/

z góry dziekuję

*2 down - chodzi o to ze nie mam zadnego bota i wlasnie dlatego o to pytam :) nie moge tez skolowac zadnego bez trojanow i key-loggerow ;/

Opublikowano

Witam pisałem wcześniej ze poszukuje bota 1745 ale widziałem na jakims forum bota do ko zrobionego w Ac tools i podobno latwo zrobic tlyko zeby uzywal np z2 z2 ma ktos moze jakas instrukcje

Opublikowano

@2up

we wszystkich najnowszych botach jest spam CS

@up

to jest tzw. macro

to jest po prostu coś co naciska przyciski na klawiaturze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...