Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby,Pytania,Problemy...

Paradox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 322
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie spamujcie :] ... porozmawiajmy z Administratorami może coś poradzą na to ...

tylko psujecie ten dział - zachowujecie się jak jakieś "Gnojki"

@Prawda jest taka , że powinieneś dostać bana za SPAM oraz obrażanie Moderatora i tyle :] a co do Paradoxa to inna sprawa ...

Opublikowano

no wiesz wcześniej też jakoś starałem się coś zrobić i chuja to dało nadal miałem te 20%

mam to w dupie wole swoje forum...

tam nie ma tak że admin/moderator się opierdala

pomagamy jak tylko możemy i staramy się dodawać nowe koxpy tak szybko

jak to jest możliwe

i warny nie lecą jak nie wiadomo co, za jedno słowo

co najwyżej post zostaje usunięty...

Wróg twojego wroga to twój przyjaciel.

Im więcej wrogów tym większy zaszczyt.

Opublikowano

Tyle że jedno słowo znaczy tak wiele :)

Jest regulamin do którego trzeba się stosować...

Tak jak w rl życiu masz prawo tak tu masz regulamin...

I tak jak w rl życiu tak i tu musisz liczyć się z konsekwencjami jego łamania...

A co do tego że mnie nie było z przyczyn osobistych to przepraszam ale nie jestem maszyną...

Każdy potrzebuje odpoczynku i od tego są wakacje :)

To że dla niektórych odpoczynek to siedzenie przed kompem to nie znaczy że w moim przypadku jest tak samo...

Co do tego że nie dostałeś zmniejszającego warna to jak już wyżej wspomniałem nie było mnie...

Teraz będę się przyglądał i ci którzy będą pracować napewno dostaną nagrodę...

No a skoro wolisz swoje forum to życzę powodzenia w dalszym jego prowadzeniu :),

Mam nadzieję że będziesz nas odwiedzał :)

@Down

Spoko tak jak mówiłem każdy człowiek jest wolny i ma prawo do własnego wyboru :)

A co do tego czy warto tu zaglądać to już zależy od ciebie...

Ja jak będę posiadał jakiś wspomagacz to napewno się nim podzielę :)

Gdyby jeszcze kilka osób pomogło nie byłoby źle...

Paradox

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

odwiedzać to na pewno będę odwiedzał bo chcę sprawdzać jeszcze

jedną kategorię o nazwie W.ET

ale nie wiem czy warto będzie tutaj coś dawać albo w ogóle zaglądać

Opublikowano

@to temat prośby problemy pytania więc twój post to spam :] powinieneś dostać 20% kolejne ... więc się ciesz , że Paradox przymknął oko

a po 2 jak ty nie będziesz nic dodawał to ja znowu zacznę tak jak dawniej :) - ten dział nie umrze jak tylko "Moderator" będzie banował i warnował dzieci neo :s ostatnio było ich zbyt wiele ...

wydaje mi się , że drugi mod by się przydał jak paradox jest na wakacjach or somewhere i nie wchodzi na forum

@Topic - poszukuję Spam Spike na prv serwy | posiada ktoś ? :)

Opublikowano

po prostu chciałem coś powiedzieć na ten temat, więc nie wiem po co się bulwersujesz

a co do spike

nie działa na priv servach

chyba że byś miał priva 1098 to bym mógł załatwić...

Opublikowano

No to masz bana :) - dzieciaku

@DOWN nie było cie przez tydzień ? a kto spamował 2-3 dni temu ? OMG

Edit : Dodałem troszkę botów ... dodam więcej jak będzie potrzeba - ale najpierw dział musi zostać oczyszczony z Dzieci Spamu oraz osób które WYKRADAJĄ HACKI STĄD NA INNE FORA !

@neon - w zasadzie to miałem na myśli te gnojki co przez parę dni kiedy nie było Paradoxa spamowały tematami / postami / przeklinali / obrażali moda - innych użytkowników ETC.

Opublikowano

Dobra sory ale troszke sie wkur(teges :D)

Nie bylo mnie teraz przez tydzien wiec niemoglem odpowiedziec.

No wiec tak BARDZO bym PROSIL o podanie jakiegos auto loota do aktualnej wersji niewiem jaka jest ;d

19778.png

21682.png

5403.gif

Opublikowano

hmm ile XXXXXXXXXXX mam powtarzać że działa autoloot pet bug?

jeżeli się nie mylę to podawałem to w jakimś temacie

luzak

mówiąc dzieci spamu/podkradanie na inne fora to chyba nie masz na myśli mnie co?

ogólnie rzecz biorąc nie mam zamiaru kraść bez pozwolenia jak już to się pytam o pozwolenie na wrzucenie gdzie indziej

pozdro

Opublikowano

Mam taki mały problem z hakiem o nazwie FearKoxp nie umiem go dokładnie skonfigurować a najbardziej nie denerwuje to że nie mam autopickera wiec jak by ktoś mógł wytłumaczyć co i jak bo nie znam Tureckiego zbytnio z naturalnych przyczyn to bym był wdzięczny a i jeszcze taka mała sprawa jest jakiś minimalizer do Knight Online ?

Mam mały problem kiedy włączam autologina on mi tylko skacze po każdym serwie i nic nie robi ...... Próbowałem wchodzić na serwery puste i też nie chciał mnie zalogować mógł by ktoś pomóc ??

[ Luzak powiedz mi jak to robiłeś pokolei i jak ci sie ten autologin zachowuje ]

Opublikowano

w Auto loginie ustawiasz np Beramus i Beramus 1

i on próbuję tak długo aż wejdzie na ten Beramus 1 | u mnie działa bez problemów bo wchodziłem już na Oly 1 z nim

skaczę , skaczę aż wejdzie

@Down poprostu zaznacz Auto Pickup / Auto Loot / Loot / Loot Up / różnie piszę :) a w FearKoxp aktualnie zatrzymali tą opcję | trzeba czekać na nową ver

Opublikowano

No dobra czyli to skakanie po każdym serwie jest normalne bo mnie zaniepokoiło że robiłem to o 3 w nocy i też nie mógł wejść czy jakiś czas tam trzeba chyba odczekać :P ( a ja tego nie wrzucam do folderu gry ) a druga sprawa możesz mi powiedzieć jak sie włącza autopickera w dowolnym bocie bo nie potrafię ( może być FearKoxp )

Opublikowano

Mam problem z Prokoxp V.30 [1741] + Auto Loot...

Auto loot w nim nie działa a w dodatku do ataku muszę używać super archers bo na r attack nie chce mi atakować....

No a jak wale z super archers to mam invi strzały przez co widać że mam bota :P

Jest na to jakieś rozwiązanie?

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

co do Attacku to nie a co do Loota to nie wiem czemu ci nie działa bo mi działa Perfekcyjnie :D dlatego używam tego loota do Ko XP Game

Włączasz normalnie pr0 ko xp i tam włączasz sobie zakładkę looting i włączasz Auto Loot | włączy ci się drugie okienko i w nim zaznaczasz skrypt (będzie tylko jeden po lewej stronie)

i włala :D auto loot working -- niestety nie ma zbyt dużego zasięgu :/

Opublikowano

araa gra stoi na checking version preparing to launch game i nie chce ruszyc... robilem reinstall 2 razy i to samo

:<

omfg.png
Opublikowano

paradox mam jedno wielkie pytanie :s

gdzie wszystkie topicki z Cheatami które dodałem ! ?

@Up może być maintieniance ? :)

Opublikowano

Jest wyraźnie napisane:

- Auto repair works * Once your item under 2k durability it auto repairs * and 100k

Czyli repair działa...

@Down

Hmm tu pisze że jak zejdzie do 2k to naprawia...

Czyli chyba coś jednak szwankuje...

07be881a3e09b3d3.jpg

Opublikowano

MAm teraz stawionego bota i juz doszlo z 11000 do 550 nie probowalem dalej napewno dziala?

Odkryłem jak to działa, zjeżdża do 0 i się nie rozwala broń :D

Opublikowano

Powiem wam tak we większości botów jest tak , że raz działa a raz nie , czasem działa jakiś czas i potem przestaje na zawsze :s

różnie ...

mi działał i naprawiał na 2500 Dura

potem przestał działać i dalej już nie testowałem

więc tym się nie kierujcie ;)

@ Down w swoim "głównym mieście" El Morad Castle or Luferson :P

zależy kim grasz

Opublikowano

Straciłem national points ;/ wyskakuje mi z e mam się zwrócić do Knight Clerk Delaga ale nie wiem gdzie on jest.

Gdzie go znajdę ???

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...