Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tut]Exp IS Easy-Darmowy ExpBot do Metin2PL! (UG)

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 486
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie dziala po tym jak injector go wstrzyknie nic sie nie uruchamia...

mam netframework 4,0 Win xp sp3 Ang wersja

Jebać to!

Opublikowano

Wstrzykujesz Do PL czy do ITA?

Jest roznica,na 2 testwoym Kompie byla.

Edit;///

Kurcze,myslalem ze chociaz bedzie 1 post z Podziekowaniem za AutoPot^^

Edit2;//

Na Zachcianke Userow,Bede Upal Calego Klienta,gotowego do gry

Edit3;//

Rozkminilem Juz autoPota na PL,wystarczy ze zamienicie Pare plikow,trosze modyfikowanych przeze mnie,aby nie wyskakiwal error o Localach.

Zaraz Dodam Jedna Paczke,a nie Wszystko jest w 5.

Opublikowano

UPDATE!

-Dodana Szata Graficzna,Dodane Napisy(by me).

-Dodany Patch Instalator na Metin2 PL(Mozna grac na AutoPocie)

Mysle ze teraz Temat jest bardziej czytelny,i ladniejszy(mozecie napisac,z checia zobacze Opinie).

Pozdrawiam.

Opublikowano

mam problem ponieważ jak właczam już metka to nie pojawia mi się okno z botem i nie wiem co robic help !

Pomogłem Daj +

Gram Tez na PL'u

Serwer:Syriusz

Poziom:65

Postac:Ninja

Profesja:Dagger

Opublikowano

Dokładnie. Wchodze w injector mam tam metin2client.bin potem i w browse expiseasy.dll . Włączam przez metin2.bat no i zostaje mi ten czarny ekranik a bot się nie włącza. Wrzucił byś coś co działa a nie...

Opublikowano

Jeżeli autor się nie obrazi wrzucę to na 2 inne hostingi speedyshare i megaupload.

dam edit za 30 min

Jebnij Plusa !

35216.jpg

33071.png

34818.gif

35079.png

32282.gif

33125.png

17191.png

33983.png

Opublikowano

Mnie Kicka Kurw* jak nie wiem co Ten auto login nie działa nawet bo pisze ze nie można odnaleść metin2client.bin oMG i Nawet nie resetuje sie po deadzie

Opublikowano

Gaja95

Ze powiem Lagodnie,Nie pozwalam Na Re-Up.

Hajcior123

Moze Ty Wrzucisz co dziala,hmm?

UP

Jesli nie moze odnalesc pliku,Wina jest po twojej stronie:)

I jesli Nastawiasz postac 35 lvl na V2 to tak sie dzieje-Postaw go na Mobach,na ktorych z potami nie padasz.

Jesli wam zostaje samo Czarne Okno Bota,macie zawolny komputer lub Strasznie zamulony.

Sprawdzilem na 3 beta komputerze,1,4 Procka,i tam takze jest Ten sam błąd.

Racze Dokupic Ramu.

O Cliencie Mysle,Bedzie on przygotowany Do Cheatow.

Lecz,Gdy Wam Wywala blad Detec Game Hack,i jesli nie umiecie tego "naprawic" to i client nie pomoze.

PS

Na moim 3 Beta Komputerze Tescie,gdzie jest 256 ramu,takze wyskakuje ten blad,a gdy przenioslem sie na Laptopa z 1gb,Wszystko Dzialalo.

takze Injector potrzebuje "Ramu" do wstrzykniecia .DLL

Po Poscie Hajcior123 Ktory jest nizej,wnioskuje ze Nie umiesz Poprostu Cos wrzucic,a mowa o znalezieniu.

Jeśli jakieś gów** co wrzucasz nie działa to po co wogóle to robisz

Tylko Panie Dorosly czlowieku,Ludziom to dziala,nie wszystkim

ExpIsEasy Dziala,Mam zamiesci demko 2?

Dzieciaku? Tak,Dorosly nie jestem,i nie wstydze sie swojego wieku. Jesli Realia mowia ze jestes starszy,to Lepiej sie tym nie chwal,bo ludzie powiedza ze dzieciak Umie cos zrobic,a ty nie umiesz Odpalic Bota.

Opublikowano

emilo16 nie pier*** mi tu kur** zebym ja coś wrzucał! Ty coś wrzuciłeś i nie działa. Ja nie czuję potrzeby wrzucania. Jeśli jakieś gów** co wrzucasz nie działa to po co wogóle to robisz? Co za człowiek ... wrzuć ExpIsEasy działającego pogadamy dzieciaku.

Opublikowano

Gdy właczam Prex i biore zaznaczam expiseasy.dll i wlaczam metka przez obejscie nie wyskakuje mi okienko bota. Co mam zrobic?

Pomogłem Daj +

Gram Tez na PL'u

Serwer:Syriusz

Poziom:65

Postac:Ninja

Profesja:Dagger

Opublikowano

ja tego nie rozumiem mam wszytsko ładnie zainstalowane (chodzi mi o autopottera) zainstalowałem go do folderu z metkiem odpalam teraz metina przez to drugie obejście bot sie załącza ale ten autopotter to gdzie on jest ?

Opublikowano

tak sa ale dalej nie działają ustawiam i nic co trzeba zrobić. A wgl pozdro emilio może młody ale pomoga! nie mam nic po włosku wszytsko zainstalowałem do folderu z metkiem

Opublikowano

Męczę się już 3 dzień i nie mogę włączyć bota, wszystko i injectorze ustawiam i jak włączam metka to bot się nie pojawia tylko sam metek. Jakieś propozycje??

Opublikowano

Wystąpił problem z aplikacją metin2client.bin i zostanie ona zamknięta.

Przepraszamy za kłopoty

Jeżeli jestes w trakcie pracy, informacje, nad którymi pracujesz, mogły zostać utracone.

|Debuguj| |Zamknij|

Pomoze ktos ??? Ustawiam sobie injectora, wlaczylem .dll od expbota i pelerynek, konfiguruje autologin, zapisuje, start game, zmieniam na metin2client.bin wlaczam i taki blad jak wyzej .... HELP!!!

65994253024037513199.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...