Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tut]Exp IS Easy-Darmowy ExpBot do Metin2PL! (UG)

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 486
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki ;] Śmiga jak należy ;]

Pomogłem? Daj +

Z góry dzięki ;]

'Podnoszę się po klęsce w sercu mam nadzieję,

Co kiedyś było niemożliwe dzisiaj nie istnieje.

Tu wszystko można zmienić dzieciaku tak to czuję,

Pamiętaj zawsze znajdzie się ktoś kto ci kibicuje.'

Opublikowano
To wielkie gówno ... wszyskie hacki związane w Injecoter mają trojany ... Wielki shiit !!! Nie pobierać tego !!!! a dla ciebie --

Fanks,wlasnie je zbieram.

A i To nie jest gowno,gowno jest w czlowieku,lub jak juz je wydalasz.

testowales chociaz?

Tak na mete,to widac,ze normalnie rozumujacym czlowiekiem nie jestes,a ja nie Lubie Neostrady(Taka promo ze 2mb's na 20mb's a i Dupa daje,wraz 2 mb....

pzdr

Opublikowano

Probowalem na polskim kliencie - wylacza sie metek z bledem hs jezeli nie wgram pliku hackshield bypass , jezeli mam nie wywala metka ale injector nie wstrzykuje dll'ek

Sciagnelem wloski klient i niestety mam to samo ,mam frameworka 3,5 najprawdopodobniej , xp sp2.

Raz mi wstrzyknelo DLL'ke z fb od mrowy a pozniej juz kompletnie nic , dodam jeszcze ze dziala mi tylko injector perx , reszta sie wylacza po 2s

Pozdrawiam i licze na jakas pomoc od autora lub innych obeznanych uzytkownikow ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Up

POCZYTAJ TEMAT!

Zmien na XP

topic

Prosze,od dzis leca raporty za spam,WYRAZNIE JEST W TEMACIE,IZ AUTOPOT JEST NAPRAWIONY DZIEKI MOJEMU PATCHOWI!

Nie,Nie ma to wirusow

Opublikowano

@up to mu doradziłęś zmień na xp <lol2>

zmień injectora jak juz

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

no kiedy nas kicknie ale człowieku mnie kicka co kilka sekund i raczej cięzko jest expić:/

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

Mi wszystko super dzialalo i res kompa i przez przypadek torrent.... to od nowa instaluje metka blokuje hs wgrywam modkamera potem to i lipa nie jestem w stanie uruchomic ciagle sie cos dzieje albo hs wykrywa albo blad... nie wiem co jest...

Edit Nareszcze uzylem twojego hs i dziala, a czy twoj hs juz zblokowany jest czy mam go bloknac dodatkowo?

Opublikowano

Mi wszystko super dzialalo i res kompa i przez przypadek torrent.... to od nowa instaluje metka blokuje hs wgrywam modkamera potem to i lipa nie jestem w stanie uruchomic ciagle sie cos dzieje albo hs wykrywa albo blad... nie wiem co jest...

Edit Nareszcze uzylem twojego hs i dziala, a czy twoj hs juz zblokowany jest czy mam go bloknac dodatkowo?

Edit2 Zainstalowalem ta wloska nakladke i jest git mniej wywala i sam potuje... mozna na F'ki stawiac ale mniej efektywne i sloty sie zajmuje na skille teraz jest pieknie dzieki wielkie.... postarales sie tylko mi o tym hs powiedz....

Opublikowano

Niby zblokowany jest,ale rejestru ci nie blokowalem,takze zrob to.

Ciesze sie,ze ktos opis ze mu moj patch dziala :>

Opublikowano

A dlaczego np jak wezmę multichacka i jeszcze coś do tego to się nie zdąży uruchomić i już się zamyka i czemu mnie wywala non stop proszę o odp na pw

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano

BŁĄD C++? NIC TRUDNEGO!

Jesli Wyskoczyl ci ten ww. ERROR, to znaczy ze zle wpisales Odnowe Skilli, i Kliknales On(jAK TO ZROBIC W PUNKCIE 17 I 18).

Ja gralem na polskim kliencie autopot nie dzialal kickalo co chwile...bot expil expil przestal po jakims czasie znow expil znow przestal i tak co chwile.

Dobra sciaglem patcha z dzialajacym autopotem(dziala mi) gram na wloskiej wersji tez sciaglem mozna powiedziec ze wszystko dziala tylko znow bot expi expi i przestanie.

I wywala blad C++ a skili wgl nie ustawiam ^^ na polskiem nie wywalalo

@Hmm teraz juz z pol godziny expi normalnie nic nie wywala nawet prawie wcale nie kicka...potuje sie rowniez, dziwne ;p

Opublikowano

Ja tam nie kapuje jak to zrobić ;-D

Serwer : EliteMT2

Klasa : Ninja

Profesja : Dagger

Poziom : 92lvl

Kraj : Jinno

Jesteś Żal ?

DAJ +

Jesteś Kox ?

DAJ - !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...