Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tut]Exp IS Easy-Darmowy ExpBot do Metin2PL! (UG)

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 486
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tyle doceniam to ze sie starales i mam nadzieje ze ulepszysz tego boota ale jak na teraz jest on do dupy.

Kicka tak czesto ze expic sie nie da, bot expi przestaje i tak wkolko bardzo denerwujace.

Opublikowano

Witam serdecznie.Mam problem z ExpIsEasy.Odpalam Injector,umieszczam plik ExpIsEasy.dll w nim,metin się odpala,jednak expbot już nie.Posiadam system Windows XP Professional x64 (może to jest przyczyną,choć wątpię,bo np.Fishbot działa normalnie).Z góry dzięki za pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

UP

Watpie,zeby userow Obchodzilo czy ty go bedziesz uzywal czy nie,to jest kazdego sprawa _--_

PS.

Ja tego Bota nie robilem,wiec jak moge go ulepszac?

Rekrut
Opublikowano

Witam, co mam zrobić? odpalam ten metin2 z folderu metka... i nie pokazuje mi sie bot tylko to

http://img684.imageshack.us/i/hackkbeztytuu.png/

A i ja te pliki z początku co autor zaznacza na niebiesko mam w roznych folderach nie w jednym. Pomóżcie prosze.

Opublikowano

robiłem wszystko jak w filmie, no i obejście się włączało, konsola bota nie ;c

Opublikowano

ku*rwa jak macie wstawiac jakieś gówno które ma miliardy błędów,i łatek to lepiej sobie darucie i wstawiajcie gotowy projekt.

Dać minusa za pomoc,nie zaszkodzi ;)

Opublikowano

UP

Zainstalujcie Patcha na PL.

Ktorys tam UP

To ty nie pisz wogole postow,bo nie jestes do tego gotowy.

Ogolnie Up

Wersja V2 Daje mozliwosc wstawania.

Opublikowano

Ja zrobiłem drugim sposobem i jest ok(na Włoskim clientcie), ale jedyne co mnie wkurza że jak dam pelerynkę to mam kicka po kilku sekundach. Jakieś propozycje jak to naprawić?

Opublikowano

Mam jedynie problem z autologiem. Wkleiłem go, wpisałem dane(login, hasło), dałem slot 1 (bo mam tylko jedną postać), wybrałem ch i dałem zapisz. Daje start, zmieniam na "client" i później niby się włącza ale wyskakuje mi okienko z jakimiś błędami czy coś i później mogę tylko dać ok i się wył.

HELP

Opublikowano

UP HS ci wykrywa.

HeadShot,zalezy Co i jak,zalezy jak bedziesz expil,itp.

3x up

Niestety nie moge:(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...