Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tut]Exp IS Easy-Darmowy ExpBot do Metin2PL! (UG)

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a JA MAM inny blad . Otowrz zainstalowalem wszystko tak jak nalezy i jak jest napisane ale dalej mam czasem bledy c++ i te ????????????? moze to przez to ze mam win 7 HP 64 bit?

• Odpowiedzi 486
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam taki problem:

Odpalam exp bota, chwilkę poexpi i zaraz wyskakuje mi błąd: coś tam C++ error i potem te znaki zapytania ('?????????????'). I wywala mi metka całego. Co robić?

Jeżeli pomogłem daj -

Pasjonat
Opublikowano

kurde;/ wyskakuje mi LOG a jak usune pliki autologin i logininfo.py to wszystko śmiga normalnie a injector wcześniej odpaloy w autologin klikam już start w injectorze pisze was injected injector znika pojawia się czarny ekran i LOG ;/;/ HELP!! BĘDĄ ++/--

zapowiedzc.png

bannereke.gif

bannerrrrrrrrr.gif

Opublikowano

okej. expbot działa bez zarzutów ale autologwanie mi nie działa. Wklepałem do glownego folderu metka wpisuej all i numer serwera biore 8 i wlacza sie metek i tyle.... nic sie nie loguje.

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Opublikowano

to nie jego hack tylko ukradl z www.metin2mod.tk exp bot na pl ;] fajnie sie zajebuje innym hacki ???

10_banner.png

Daj + jak lubisz mpc forum :)

Daj tego +:D

Opublikowano

to nie jego hack tylko ukradl z www.metin2mod.tk exp bot na pl ;] fajnie sie zajebuje innym hacki ???

I sie dziwicie że osoby pokroju andrzejat17 i kilku innych wartosciowych userów traci zapał do pracy,człowiek sie stara,poświeca swój czas aby pomóc innym ZA DARMO,umieszcza wszystko w jednym poscie i tłumaczy a takie pier#@$ NEOsy jak ty i twoj przedmówca tylko umiecie krytykowac sami nic nie robiąc,jeśli wykonanie w 100% polecen autora tematu przerasta wasze zdolnosci intelektualne to wylaczcie komputer i idzcie sie przejsc....

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

arrp21

Tak,Ukradlem z jego strony NAWET SZYFR DO NASA...

Ogarnij!

ano wczoraj, 21:46

emilio móglby pomoc ale oczywiscie ma to w ddd

Wiesz co to zycie prywatne? Chyba nie

Jesli Mialbym wszystko w Dupie,nie Bawil sie z Patchem Pol Wolnego czasu od tygodnia.

2 upy.

Bardzo dziekuje za to,ze jestescie Ludzmi,nie No-Lifami,ktorzy by chcieli jak maja free ExpBota,odrazu Em2,a potem TH itp.

Aha.

PS.

Chyba umieszcze W temacie,ze bd raportowal Noobkow,ktorzy piszac posta z errorem c++ nie umieja tematu przeczytac-dane wszystko jak na tacy.

Opublikowano

Gdy włączam ten auto-login to wszystko idzie dobrze ale gdy uruchamia się gra to wyskakuje błąd

Run - exceptions.NameError:name 'Arkantes' is not defined albo

Run - exceptions.SyntaxError:invalid syntax (line 2)

Opublikowano

up mam to samo.. wlacza sie metek a autologowanie znika i sie nie loguje..

Pomogłem ? Nie dawaj + ani minusa. Wejdź na www.pajacyk.pl i kliknij na brzuszek pajacyka !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...