Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tut]Exp IS Easy-Darmowy ExpBot do Metin2PL! (UG)

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 486
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jest gowno i tyle hshield go wykrywa co kilka minut a co ja bede co kilka minut na nowo wszystko ustawial???? powalony hack nikomu prawie nie dziala oprocz autorowi jak dla mnie ten hack to smiec i nadaje sie do kosza^^ i tyle jak dla mnie najlepszy bedzie metin2 LE

E9mwj60.png

Opublikowano

to jest gowno i tyle hshield go wykrywa co kilka minut a co ja bede co kilka minut na nowo wszystko ustawial???? powalony hack nikomu prawie nie dziala oprocz autorowi jak dla mnie ten hack to smiec i nadaje sie do kosza^^ i tyle jak dla mnie najlepszy bedzie metin2 LE

http://www.mpcforum.pl/topic/269020-dltool-hs-log-blocker-v01/page__p__1852532#entry1852532

ściągnij se to i po kłopocie pamiętaj to sie włącza tylko

w procesie!!

Nie będzie kickać jak nie zaznaczycie przyviągania mobóww w tedy ściągacie chacka mobber hack 2.0 ustawaicie co ile sek ma przywoływać moby i nie kicka

Pomgłem daj +

to też sie przyda mrowadsk +ik dla cb

Opublikowano

Mi działa elegancko ;]

Pozdro dla Ciebie

@Edit

Wykrywa mi hackshield ... co mam zrobić ? ;D

Need +

Jeśli dałeś mi + to napisz w komentarzu a odwdziecze sie ^.-

Look, if you had one shot, one opportunity

To seize everything you ever wanted-One moment

Would you capture it or just let it slip?

Opublikowano

Auto Pot nie dziala, Poniewaz Musa byc ITA nazwy mixturek.

Juz zassysam Clienta ITA, cos pokminie.

Podpiac mozna, zeby nie bylo tematow z

JAKI DARMOWY EXP BOT!!!?#?!#?!$!$!

Lub cos w takim oto stylu.

Opublikowano

Jezu ludzie spatchujcie metka zróbcie obejście uruchomcie injectora wybieracie borwse dajecie expiseasy i działa

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Mógłby ktoś wykminić jak zrobić żeby potował? Ja myśle, że dało by rade podmienić nazwy miksturek z metinaITA na PL to by może autopot śmigał. O ile pamiętam to Kamer zrobił coś takiego ze swoim autopotem a miksturki miały niemieckie nazwy.

Opublikowano

Ja zrobiłem tak pobrałem metka itia wkleiłem pl serwy i potuje smiga i gitara

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Ja mam problem. Jak już właczę Injectora wybiore tą ścieżke.Wlączy mi sie metin przez obejście.Wszystko jest oK.aLE NIE WYSKAKUJE MI TE OKIENKO Z FUNKCJAMI BOTA ;[.Wie ktos co zrobić ???

37698095486185698330.jpg

Opublikowano

czemu nie widze opisu ani downloadu dadajcie te linki i instrukcje jak mozecie bo tak jak by mial zablokowany ten temat.

xdddmtw.jpg

Opublikowano

UPDATE

Dodalem Instr Szczegolowa do bota

Dodalem Jak naprawic Error c++

Dodalem Paczke Ktora sprawia ze options bota Wzrastaja do Mini-EM2

Dodalem Blokowany HS, i Inst Jak odpalic hacki

ps

ArTenT,dziekuje za cieple slowa^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...