Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl][Tut]Exp IS Easy-Darmowy ExpBot do Metin2PL! (UG)

emilo16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do FB co tam zapodales to pytanie mam w ms Botdelay ile ms wpisac?

I czy jest taka opcja abym mogl na 1 metku otworzyc np Moobera a na 2 metku miec FB?

• Odpowiedzi 486
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może ktoś napisać jak ominąć hs (DETECT_HACK_SHIELD) coś takiego ? Chyba wszystkiego próbowałem i ch** nic nie mogę zrobić. Myślę że ktoś pomoże bo ludzie piszą że im działa, ale już nie piszą jak zrobić.

Opublikowano

jak ktos ma glos przed mutacja to niech uzyje programu ivona bo nic nie idzie zrozumiec

jak Ci pomogłem daj minusa <-> gdyż mi to obojętne ale lubie czerwony kolor;]

gdyby moderator widział że pomogłem jakoś graczowi, proszę usuń te kilka % statusu ostrzeżeń gdyż jak nie chcący napisze niepotrzebnego posta choć się staram już tego nie robić bardzo przepraszam.

"to przygnębiające uczucie gdy po długim czasie wracasz z wysokim lv, profesjonalnym eq, na najlepszy spot w m2 gdzie "dawniej" ciężko było znaleść wolne miejsce a tutaj pusto i wszyscy o tym miejscu zapomnieli mimo tego że dawało ono najwięcej zabawy:( "

kliknij tutaj a dowiesz się wszystko o privach

Opublikowano

Tutek spoko ..., ale sciągam tą paczke i odpalam injector klikam browse wybieram ExpIsEasy.dll i odpalam metina przez obejscie (HS mam zablokowany) i metin sie włączy znika injector po chwili metin i wyskakuje (HS) DETECTED HACK . dodam jeszcze że niedziała też mobber hack bo tylko te 2 sprawdzilem M2Fish działa normalnie ... Proszę o pomoc i z góry dziekuję ;]

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem injecta po wypakowaniu chce odpalic anti wir szaleje ale dodalem do wyjątków i jest ok kiedy chce odpalic obojetnie który mam takie cos

,,System Windows nie moze uzyskac dostępu do określonego urządzenia ścieżki lub pliku możesz nie miec odpowiednich uprawnień aby uzyskac dostęp do elementu "

o co w tym chodzi?

Opublikowano

Hack działał ładnie ale nie wiem co sie stało nie było aktulizacji a mi niedziała i wyskakuje DETECT_GAME_HACK a ładnie wszystko działało help !!!

Opublikowano

Nie chcę się po chamsku upominać, wiec mówię, że dałem - i 5* w profilu.

Autor obiecał UP gotowego, przerobionego klienta czy włoskiego, nie wiem, kiedy to będzie??

25538_04_06_10_5_38_25_0.png
Opublikowano

mnie wywala... nie wiem może coś źle robie ;p

@edit

Mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić tylko tak "po swojemu" bo ja z tego nic nie rozumiem ;d / na pw

Opublikowano

mi działa wszystko + oczywiście leci .

Zawsze trzeba podejmować ryzyko. Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie, gdy będziemy gotowi przyjąć niespodzianki, jakie niesie nam los.

Co sprawia, że człowiek zaczyna nienawidzić sam siebie? Może tchórzostwo. Albo nieodłączny strach przed popełnianiem błędów, przed robieniem nie tego, czego inni oczekują.

Świat straconych marzeń, czyli koszmar rzeczywistości.

/Drugi dzień na forum 13.02.2011 i topka :) -

Opublikowano

Wszystko fajnie działa tylko po 10 minutach wywala błąd Microsoft Visual Basic: "This application has requested

the Runtime to terminate it in an unusual way". Zainstalowanie włoskiego klienta i podmienienie plików w

Pack pomoże ?

Opublikowano

UP

To jest error z C++?

Jesli tak Zle wpisuejsz czasy skilli.

Dalesza UP Ogarnia

Poczytajcie temat,dlaczego was Kicka,sa juz odpowiedzi okolo 30 razy to samo pisalem.

Opublikowano

UP Zablokowac HS,itp.

Nie chcę się po chamsku upominać, wiec mówię, że dałem - i 5* w profilu.

Autor obiecał UP gotowego, przerobionego klienta czy włoskiego, nie wiem, kiedy to będzie??

Omg,przecierz zamiast clienta dalem patcha,ktory ma pare MB a nie 700 Mb:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...