Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Evonis

ReBrEaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejne, zapewne zmyślone info, co? E:\PROGRA~1\WapSter\WAPSTE~1\System\Shared\Themes\Standard\Smileys\Mini\tongue.png

Nie no, ja was całkowicie rozumiem, wiem jak czekałem na Evenye. Robimy te same błędy co oni, to troche śmieszne.

Tym razem jest tak. Tenma, u niego na komputerze jest ten client. Pracowaliśmy nad nim do ok. 3:20, ale dalej nie było pachera, który pisał nasz programista. On niestety znikł, co oznaczałoby, że zrobilibyśmy upload 700MB, a potem patcher, który ważył by kolejne 200-300MB. To nie miało sensu.

Ale mam też dobre wieści. Wrzucimy to na torrenta co oznacza, że to wy wszyscy będzie to uplodować. Proszę o pobranie clienta BitTorrent. E:\PROGRA~1\WapSter\WAPSTE~1\System\Shared\Themes\Standard\Smileys\Mini\blink.png

Co do godziny... Cholernie boje się ją podawać, wiecie jak to jest. Powiem, że będą to godziny południowe, wieczorne.

Sorki, ale tym razem nie była to nasza wina, ale słabego uploadu.

Dzięki, że tyle czekaliście.

hahha to napisal merkon 2 min temu

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to nie ma co czekać ... pewnie bd jutro on albo dzisiaj wieczorem ...

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano
Tym razem jest tak. Tenma, u niego na komputerze jest ten client
a następnym razem jak będzie, bo poprzednim maszyna nawaliła, na kogo/ co teraz kolej...
Opublikowano

Ale nie pomyśleli jak na BitTorrent nie złapie seedów to się będzie pobierało z prędkością 50kb/s max dajcie na jakiś hosting także

Opublikowano

i co to wg da sie jakos pobrac ? XDD

No nieeee . ! :D Lord Makin juz 2 razy mi sygne usunol ;((

Otworz spoiler :D

Pff niepotrzebnie otwierales xDD

Lubicie takie dupcie coo nie ? :D Looknijcie na moj prof jest jeszcze jedna .. :D i zostawcie komcie... ;pp

1239875359cuteasianchicj.gif12323194426kg9rg8.gif

Nuuuuuuda xD Co tu pisac...

JEBNIJ + ! XDD

Opublikowano

dla mnie to niestety się robi powoli kolejne Evenye serwer miał wystartować w czwaartek a teraz jest już sobota i nie wiadomo czy wogóle dziś wystartuje i to w godzinach wieczornych więc tragedia wszyscy czekamy na serwer więc nie piszcie jeśli nie chcesz to nie graj albo idź na dwór itp bo dobrze wiemy jak jest i większość osób siedzi tylko przy kompie ale nie będę wnikał bo zaraz padną kolejne posty i każdy no chyba tylko ty ...

W każdym razie czekam nadal na serwer jeśli nie otworzą go do jutro to rezygnuje .

PS : TO TYLKO MOJE ZDANIE

NJxbd4x.png

Opublikowano

A nie idzie zrobić downloadu z dedyka na ktorym macie serwer? Oo

Chociaż przed startem, potem upniecie gdzie indziej..

b8o4ya.jpg

ŻYCIE NA KRAWĘDZI X D

Opublikowano

Tombstone! oni nie myślą już.. mózg OFF.

Wkurzająca ta cała sytuacja..

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

Po co ten autopather daj calego klienta 1gb pobrac chwila moment...

wiesz mi się szybko pobierze ale sam kiedyś miałem neta 512 i pewnie z 30% mpc takiego ma więc wiesz dla większości jest to 2-4 h pobierania minimum

NJxbd4x.png

Opublikowano

Brak słów - Merkon ściemnia cały czas

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

Ventrilo Publiczne Evonis (Nieoficjalne)

IP: ventriloo.pl

Port: 43574

Darmowe Kanały , Publiczne Kanały

Zapraszamy !

Minusiki

<3

Opublikowano

Ten merkon jest pojebany czy tylko mam takie wrazenie?

Ja tez takie odnosze ... Pobierzcie torrent ktorego nie ma .

wakow9.png
Opublikowano

Ja tez takie odnosze ... Pobierzcie torrent ktorego nie ma .

zagrajcie na serwie którego nie ma ;x

Opublikowano

ja merkona nie będę obrażał, starają się.

ale jak nie będzie dziś serwera to ja osobiście idę do konkrecji.

i sadze że nie tylko ja tak zrobię

Merkon to sie robi nie poważne ..

Zbieram +`siki

Z góry dzieki: )

Opublikowano

DOBRA kurwa : CHCIELIŚCIE INFO , krytykowaliście itp. gdy jest INFO to dalej krytykujecie no LUDZIE OGARNIJCIE , problem zawsze może być jakiś no jejku tak wam zależy to nie czekajcie tyle tylko gdzieś się wybierzcie , napisał wieczorem dziś ok zobaczymy będzie fajnie , nie będzie trudno ja tam myślę że dziś już będzie ale to moje myślenie .. Tyle na ten temat do wieczorka

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Dzisiaj? - jak dzisiaj to o 20.00 albo 22.00 nie szybciej. I tak mają 2 dni opóźnienia więc są prawie jak Evenye. Znając życie za 2 tygodnie serwer padnie, więc sms na IS nie wyśle. Ani grosza ;]

sygnanu.jpg

Opublikowano
Jeszcze nie wrzucił linka na tego bitcometa tylko pieprzenie glupot..

"Sorki, ale tym razem nie była to nasza wina, ale słabego uploadu. " - Jak zwykle nie ich wina.

Ukradli im internet w nocy pewnie przeciez chyba wiedza ze download nie jest jak upload.. lol

Zgadzam się w 100% od dawna pisaliście przepraszamy ale mamy jakies drobnostki do poprawienia takie pierdoły a robiliście to jakieś 2 dni... następnym razem skrypty wgrać wam zostało znów robiliście to pare dni ogarnijcie to w końcu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...