Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Evonis

ReBrEaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

i po co ten offtop?

to jest dyskusja o Evonis a nie o wydoroślaniu.. Serwer się spóźnia i nic się nie poradzi . Co prawda mogliby dać jakieś info , żeby nie było tej ciszy .

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dokładnie macie racje 2 evenye znowu przekladani startu itp nie wiem po co w ogole dali date startu i teraz przekladaja mogli zrobic serwer do konca i dac dopiero clienta kilka godzin przed startem a potem serwer jak juz by bylo all a nie teraz next shit

Opublikowano

dokładnie macie racje 2 evenye znowu przekladani startu itp nie wiem po co w ogole dali date startu i teraz przekladaja mogli zrobic serwer do konca i dac dopiero clienta kilka godzin przed startem a potem serwer jak juz by bylo all a nie teraz next shit

Tak jak Lexxd nie bądźcie zaślepieni tym servem. Drugie evenye wychodzi z tego .... Ale jak sie skończy to już los pokaże

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Powiem tyle.

Nie interesuje mnie ta gra lecz jak na to patrze słabo mi się robi .

Obklejacie im dupy a sami lepiej byście nie zrobili serwra .

Wy nie rozumiecie po polsku co oni mówią ?

Pracują nad tym cała noc a wasze wypowiedzi to : kolejny shit itd .

Jeżeli ich szanujecie wyczekajcie na ten serwer i już .

A nie tworzycie kosmiczny spam na ten temat oczerniając twórców .

Takie jest moje zdanie .

9368_gold.png

Opublikowano

Jakie z was niewyżyte bachory. Zero wdzięczności, Team zarywa nocki żeby dopracowywać serwer a Wy tylko narzekacie i narzekacie.

To proste, że przykładając datę startu. I to jest jeszcze na wasza korzyść bo będzie mniej bugów. Ktoś z up pisał ze merkon sobie chodził po tematach. Nie pomyślałeś ze może szukał jakiegoś tuta lub potrzebnego pliku ? A więc wasz spam jest zbędny. Oni są tylko ludźmi i również muszą spać. Zajmijcie się czymś innym niż siedzenie na mpc skoro was to uzależnia równie jak metin. Polecam wyjście do znajomych ;]

Serwer będzie skończony to dowiecie się jak tylko szybko będzie to możliwe. Dla tych co maja słabe internety... merkon na pewno coś wykmini i zrobi jakiś launcher lub jakaś łatkę która by ważyła mniej

Pozdrawiam

Opublikowano

Moim zdaniem w ogóle nie powinni robic takiego rozgłosu na temat tego serwera bo te przedłużenia są spowodowane tylko i wyłącznie naciskiem graczy na team.

Oni starają się jak najszybciej go włączyc ale im nie wychodzi.

Opublikowano

Powiem tyle.

Takie jest moje zdanie .

Coś za coś ... Start 22:00 czwartek ... client miał być wczoraj

Teraz 0 info. Mogli by coś podać a nie ...

Opublikowano

Powiem tyle.

Takie jest moje zdanie .

ale nie będziesz nas już bił?

Opublikowano

ehh moim zdaniem musicie czekać na info nic tutaj nie zdziałamy takim bezsensownym tematem.Michaueek ty czasem nie z PSK ;P???

80384400986636967106.png

Shinsoo

Nick: Sexior

Ninja Dagger,Sura WP

Gildia:PsychoRiders

weryyyjpg.png

sygnapitux.png

Opublikowano

W sumie ktoś tam ma rację, jak merkon ruszy dupe i da info to w temacie tym. Niech mod zamknie ten temat, bo 0 dyskusji sam spam.

draenorsygn.png

Opublikowano

Kurwa... Ciekawe do czego porównywaliście jakby nie było Eveney...

Dash pizdo jebana nie nabijaj postów kurwa ! I kto daje minusy ;>? Up napisałeś mi na profku że jestem "Iditą" Nie wiem co to znaczy ;< Więc Jak sam powiedziałeś Ort ;> I dałem ci + chuju żebyś nie płakał ;>

Opublikowano

Mam takie jedno pytanie po co się łudzicie jakby miał wystartować już by dawno był, mówi się niestety ale to jakaś katastrofa nie jest...

Opublikowano

Spam i spam ;x zaraz znowu zamkną temat! Ja tam osobiście cierpliwie czekam na clienta i start... wolę żeby strat się przełożył itp niż był taki nie wypał jak na Evenye.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

uwaga. merkon oglada temat moze sie wypowie... pewnie w stylu: Nie spamujcie, co wam to da !

...

No nieeee . ! :D Lord Makin juz 2 razy mi sygne usunol ;((

Otworz spoiler :D

Pff niepotrzebnie otwierales xDD

Lubicie takie dupcie coo nie ? :D Looknijcie na moj prof jest jeszcze jedna .. :D i zostawcie komcie... ;pp

1239875359cuteasianchicj.gif12323194426kg9rg8.gif

Nuuuuuuda xD Co tu pisac...

JEBNIJ + ! XDD

Opublikowano

Większość z was się tylko zbłaźniła wyklinając się nawzajem. Nie podoba Ci się co robi team, nie graj! Jak zrobią wszystko co obiecali to dadzą serwer!

Opublikowano

uwaga. merkon oglada temat moze sie wypowie... pewnie w stylu: Nie spamujcie, co wam to da !

...

ZAbicie czasu + kilka postów ;d

A tak serio to nic. Co do serva to nie wiem, ide se w fife pograć bo nie chce tak siedzieć i czekać na nic

Opublikowano

ja tak naprawde jesli server dzis nie wystatuje juz nie gram bo wiem ze padnie jak evenye

Nie zależy mi na żadnych + lub - czy tam 5 wiec dawaj co chcesz nie interesuje mnie to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...