Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Evonis

ReBrEaK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale poco gadacieo merkonie jak on sie nie zna nic a nic tylko serwer kupuje . Wogole w teamie nie ma zadnych asow moze tenma cos tam robi takto porazka dlatego tak im idzie.Pelno klamstw tak jak na evenye

@ LAG

wakow9.png
  • Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tyle!!! Jesteście rozpieszczonymi dzieciakami które nie mogą sie doczekać kolejnej zabawki!!! Poczekajcie troche ku*wa!!! Nic sie Wam nie stanie. Każdemu należy sie tak że czas na własne życie a nie aby szybciej dać dzieciom serwa!!!!!!!! Ogarnijcie sie!!!!

P.S. Teraz jak zwykle dziekaci będą minusować a normalni ludzie przyznają mi racje i nie będą minusować.

Opublikowano

Merkon dałby chociarz forum , bo tak nikt nic nie wie ---------------------------------------

textspace1298727091f8f4.gif

Gram na serwerze EU nick ,,MamFart"

Zapraszam :)

Będe grać na :

Opublikowano

@4up (banjok)

Myśle,że to chyba nie w tym rzecz że gdyby serw zakładali zwykli userzy to nie było by takiej podniety.Chodzi o to,że serwer no nie ukrywajmy różni się troszkę od innych PL privów (np. nowe skille).;D

80384400986636967106.png

Shinsoo

Nick: Sexior

Ninja Dagger,Sura WP

Gildia:PsychoRiders

weryyyjpg.png

sygnapitux.png

Opublikowano

Rostal, ja rozpieszczonym dzieciakiem nie jestem, jestem jedynie zawiedziony postawa Teamu... Dziwnym jest, jesli ty nie jestes rozczarowany tym ze Evonis idzie w slady Evenye...

draenorsygn.png

Opublikowano

Wy od razu zakładacie najgorsze. W ten serw wierze, i jestem pewny że wystartuje i postoi dłuugo. A WY KU*WA DAJCIE NA LUZ I SKOŃCZCIE Z TYM GŁUPIM PISANIEM!!!!!!!!!!!!!

@edit: ReBrEaK ja nie jestem zawiedziony i nie idzie w ślady Evenye gdyż to już wiadome że każdy serw który jest zapowiadany prze startem przekłada start kilka razy. Tak było zawsze. Co do Teamu zgadzam sie że powinni podać termin w 100% pewny no ale coś im wyskoczyło i trudno. Trzeba cierpliwie czekać.

Opublikowano

@4up (banjok)

Myśle,że to chyba nie w tym rzecz że gdyby serw zakładali zwykli userzy to nie było by takiej podniety.Chodzi o to,że serwer no nie ukrywajmy różni się troszkę od innych PL privów (np. nowe skille).;D

Te nowe skile sa juz od pol roku na Koreańcu , a 1 na Pl mial ja serwer Nevrast

Będe grać na :

Opublikowano

Dokładnie jeśli sie coś robi to sie to robi, wiele razy przekładali darowaliśmy im. Ale wczoraj miał być client a nie było i nadal nie ma... do 13 nie wystartuje to ja nie gram, proste.

kalik.png

Opublikowano

Ciekawe kiedy dadzą jakieś info na temat start i clienta

I chujowo zrobili ze go zapowiedzieli - jak z evenye

@UP

Dla spamu ^^

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jaki 2 Evenye ?? co wy pierdolicie ?? wkurza mnie to jak w ogóle możecie tak pisać o serwerze który nie wyszedł , nie możecie trochę poczekać ?? tylko smażyć dupę na krześle za przeproszeniem i patrzyć kiedy on wyjdzie ?? proszę was ogarnijcie trochę info jak będzie to będzie , nie wszystko na raz !

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Zaraz będzie ciemno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Będe grać na :

Opublikowano

Up ma racje... Przecież nie możecie poczekać jeszcze paru godziny...? Stanie się coś jak nawet serv wyjdzie.. w niedziele... Merkon pisał żebyście nie pisali "Kolejne Eveney" Bo mu się przykro robi bez muzgi jebane...

n/c

Opublikowano

Up ma racje... Przecież nie możecie poczekać jeszcze paru godziny...? Stanie się coś jak nawet serv wyjdzie.. w niedziele... Merkon pisał żebyście nie pisali "Kolejne Eveney" Bo mu się przykro robi bez muzgi jebane...

@sry za duble

Opublikowano

Nie oglądaliście RRRrrrrr kiedy jaja miały kły :

Zaraz będzie ciemno !!!!!!!!!!!!

Zamknij się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serwer dziś nie ruszy to po co wam client- najwyżej jutro

Będe grać na :

Opublikowano

Ja porównuję Evenye z Evonis jeśli chodzi o przekładanie startu itd, ogólnie zamieszania przed nim. Przecież Evenye był dobrym serwerem jesli chodzi o gre, mila atmosfera byla itd. Co do evonis to jeszcze nie wiadomo jak bedzie

draenorsygn.png

Opublikowano

Ja mam info

Planowany start czwartek bylego tygodnia o godzinie 22 .

Klient wczoraj wieczorem .

Wezcie sie ogarnijcie bo to nie wyglada za dobrze i nie gdajcie glupot bo taka jest prawda zle zycze serwerowi bo team nie umi go zrobic i tyle nie ma tam nikogo ktory sie zna w 100 % . Wczoraj merkon przegladal poradniki o freebsd .... Kurwa jak sie nie umi to sie nie stawia.

wakow9.png
Opublikowano

Ja mam info

Planowany start czwartek bylego tygodnia o godzinie 22 .

Klient wczoraj wieczorem .

Wezcie sie ogarnijcie bo to nie wyglada za dobrze i nie gdajcie glupot bo taka jest prawda zle zycze serwerowi bo team nie umi go zrobic i tyle nie ma tam nikogo ktory sie zna w 100 % . Wczoraj merkon przegladal poradniki o freebsd .... Kurwa jak sie nie umi to sie nie stawia.

Lepiej na świeżo se serva na hamaku postawić i beta testy potem na dedyka przerzucić

Ale co do Teamu ocenimy go po starcie serva

Opublikowano

Ja pier*ole żal mi Was tak gadacie że podobny do evenye że nie potrafią stawiać że macie w dupie a i tak wszyscy będziecie grać jak wyjdzie i naprawde zachowujecie się jak dzieci.

Opublikowano

Dobra narazie tylko start się opóźnia - jak do jutra się nie wyrobią to ja nie mam zamiaru tu grać

A tak na marginesie jacy mają być npc na servie?

Opublikowano

Lepiej na świeżo se serva na hamaku postawić i beta testy potem na dedyka przerzucić
Ale co do Teamu ocenimy go po starcie serva 

Inaczej stawia się serwer na hamachi a inaczej na dedyku tyle odemnie

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Opublikowano

Ponawiam moje pytanko czy z Strepsils jest w teamie ???Bo tak mi się o uszy obiło.Jak nie to sorry za pomyłkę ^^

80384400986636967106.png

Shinsoo

Nick: Sexior

Ninja Dagger,Sura WP

Gildia:PsychoRiders

weryyyjpg.png

sygnapitux.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...